Slovenija
23 ogledov

Jankovićevi otroke objavili brez soglasja

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • timslum 23:49 28.november 2011.

    Samovoljnost, vzvišenost, avtoritarnost... NE HVALAŽal pa mnogi tega ne vidijoali pa tiščijo glavo v pesek dokler ne bo prepozno, kot npr.slavni pediater dr.Rajko Kenda, ki ga očitno nič ne moti zloraba otrok, samo da SDS ne zmaga!

  • MK 09:13 29.november 2011.

    postavi si ga na nočno omarico in ga glej. vse kar si opisal je pa delal z denarjem MOL za katero on ni naredil nič. Šel bo za posranca in pustil dolgove ljubljančanom za 50 let. Njegovi sinovi in on ...prikaži več bodo pa živeli miljonkrat boljše kot tvoji otroci. Zato ker si ti in tvoji somišljeniki slep. PS: Sigurno si na prejšnjih volitvah volil Pahorja. Voli ga zdaj če si dec, ne se pa obračat po vetru.

  • Niko_K_ 12:18 29.november 2011.

    Mogoče je g. Janković razlagal otrokom, kako se naredi šola, ne da bi naredil maturo. S tem ima tako on kot njegov mlajši sine veliko prakso.

  • jose3 10:06 30.november 2011.

    Janković = slovenski Berlusconi.

  • dino.sepe 11:47 29.november 2011.

    Ti v pozitivni Sloveniji so v glavnem sami negativci, največji negativec je pa napihnjeni šef.Še en turbolevak, ki si želi prilastiti Slovenijo.

  • Lapanka 13:39 29.november 2011.

    Kdo pravi, da ni boga, bog je in to nekje v Murglah. Ta mali bog je ukazaj Jankoviću, da mora iti na prestol vlade, ga je ubogal, oznanil sodelovanje in tekmo za prestol. Še pred dnevi je govoril, da ga ...prikaži več poslansko mesto sploh ne zanima, mali bog iz Murgelj je dal ukaz, "Zoki na listo za poslanca", mali Zoki ga je takoj ubogal, revček mali, se mi kar smili, kaj vse bo še moral narediti za malega boga iz Murgelj!

  • Dixon 15:17 29.november 2011.

    Barbara Žgajner Tavš, Stojan Pelko, Špelca Pretnar, Alenka Bikar, Britta Bilač... Sorry, Zoki, moj glas prehaja drugam. Kaj pa če bi še Dušana Cunjaka, pa morda Anej Sama, pa kakšnega hokejista, rokometaša, prav gotovo je kje tudi kakšen igralec mini ...prikaži več golfa, pikada... pa ni vodenje države športni dogodek! Zoki, smej se dalje... a kot župan! Porihtaj železniško in avtobusno postajo, potem pa v svoj hotel in na recepcijo, kot si obljubil...

  • Trsten 15:15 30.november 2011.

    Izrabil je tudi mestno glasilo. V njem Zokija kujejo v zvezde. Uredil je LJ z našim davkoplačevalskim denarje in nas zadolžil za 40 let. Zadolžil je tudi Mercator. Zdaj bi rad SLO spravil na kolena, le da bi si od ...prikaži več tega lahko odtrgal dobršen del zase in za svoje zemljake.

  • krtina 06:16 29.november 2011.

    Vse kar je prav. O poslih posameznih kandidatov ne bom izgubljal besed. Vsi imajo maslo na glavi. Obrekovalcev je dovolj za vse. Čas bo pokazal, kaj bo kdo v resnici naredil za to državo.Imam tri otroke, ki obiskujejo ...prikaži več šolo v Ljubljani. V zadnjh nekaj letih je bil verjetno vsako leto Zoran Jankovič na prvi šolski dan na obisku šole. Tudi ob vsakem šolskem prazniku, ki je bil večjega pomena za šolo. Vzel si je čas. Prišel je tudi v vrtec, bil je na športnih aktivnostih, na prireditvah v glasbeni šoli. To je gradil leta. Od avtoric članka nimam jaz in moji otroci nič. Da ne govorim o ostalih omenjenih kljukcih, ki se pasejo ob takih novicah. Ali se je kdo vprašal, koliko denarja zapravijo tile, ki z plačo države čuvajo vrednote? Naj gredo raje okopavat krompir. Človeka, ki dela pa naj sodijo po delu in ne z podiranjem. Sram naj jih bo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.