Slovenija

Janša že v polnem zagonu, prvi v igri Demokrati

Komentarjev 64
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • cigomigo 18:14 30.april 2026.

kako se meni dopade kako Gospoda Stevanovič in Janša jebeta smrdljive komunajzerje in mentorirata smrdljive komunajzerke. Pujsa pepa pa nič, le zakaj jo plačujemo

• Jernej65 18:30 30.april 2026.

Smrdljivega komunajzarja Udbaškega Janeza misliš? Ta je z naskokom največji komunajzar v slovenski politiki. Tudi meni se dopade, da bo Stevanovič jebal tega komunajzarja.

• eeee 18:34 30.april 2026.

Trol bebasti. Saj ti bo jajo zdaj ukinil socialo in bos spet moral krast žlebove. Pa ne boš vec mogel cele dneve tu gor viset in trolat. In se te bomo znebili.

• Jernej65 18:37 30.april 2026.

blesavi eeeeee, nikoli nisem bil na sociali kot si ti debil, ki čakaš na denar kot v corona časih. Mene ta komunajzar ne more jebati, sem 100 korakov pred njim.

• cigomigo 18:43 30.april 2026.

sem slišal da Gospod Stevanovič in Gospod Janša rdečim kmerim želita srečen prvi maj. no tako se govori

• cigomigo 18:44 30.april 2026.

sem slišal da Gospod Stevanovič in Gospod Janša rdečim kmerom želita srečen prvi maj. no tako se govori

• Ender3 18:57 30.april 2026.

Cigo, govori se tudi v Žabjeku, da tožilstvo pripravlja ovadbo proti državnemu izdajalcu Janši.

• cigomigo 19:20 30.april 2026.

se govori da je Janša naredil koristno delo da je poklical Izraelce, Bodo mu pomagali očistiti Slovenijo, No tako se sedaj na veliko govori in da bo maja prišel na državniški obisk Gospod Netanjahov,,No tako se govori,,,Menda ga je že ...prikaži več pernati robertino vabil, pa mu je rekel Netanjahov, kaj me vabiš, ko boš izgubil volitve, bom prišel ko me Janez Janša vabil

• Jernej65 19:23 30.april 2026.

cigulemigule, baje pride sam Tramp. Mu je Ustaški Janez baje obljubil da mu šuhe spuca in ga kušne na rit, če pride.

• eeee 19:25 30.april 2026.

Debil od jerneja, kaj se ti usajaš? Odgovor je bil namenjen cigotu. Ocitno si zelo kratke pameti. Razen, če je kraja žlebov tudi tvoj hobi. Potem pa že razumem, da ti ni bilo jasno.

• Jernej65 19:28 30.april 2026.

In kaj sedaj ti eeeeeeeeeeeeeeeeeee cviliš, a te kdo za jajca stiska.

• ivo1678 20:15 30.april 2026.

JJ se mu že smeji...

• eeee 20:26 30.april 2026.

Nejko debilko, še kar bevskas? Namesto, da bi se opravicil, ker si se brez razloga zacel zaganjat vame, se kar opletas z gobcem. Pa saj smo vajeni tega, da nimas nobenih manir in tudi časti ne. Ker časten človek prizna ...prikaži več svojo napako in se opraviči. Ampak ne ti. Vedno si bil picka in za vedno boš to ostal. Odjebi zdaj in mi daj mir, ker ne mislim zabijat cajta s tabo.

• Ender3 21:00 30.april 2026.

Težka bo cigo. Netanjahu je srečal karmo, ki ga je nagradila z rakom na prostati..Če misliš, da je to pace of cake pri njegovih letih si v zmoti..Zelo verjetno je, da bo še Trump dočakal njegov pogreb. Morda se ga ...prikaži več potihem celo želi, ker mu dela solo akcije potem pa, kliče ZDA na pomoč.

• Jernej65 22:21 30.april 2026.

eeee, no se ti pa res opravičujem. Ker si objavo napisal pod mojim komentarjem in izrecno nisi navedel komu je tvoj komentar namenjen, sem avtomatsko mislil, da je namenjen meni. No, po žlebovih bi lahko sklepal, vendar sem spregledal.

• eeee 22:32 30.april 2026.

Gre za to, da je tvoja skočila vmes medtem, ko sem jaz pisal svojo.

• matej572 19:36 30.april 2026.

Kdo drugi kot Janez lahko naredi red.Bog mu pomagaj.Fuj levičarji.Gremo Slovenija.

• Ender3 20:34 30.april 2026.

Kam boste šli janšisti na smetišče zgodovine..Več kot 30 let povzroča politično štalo..Zaradi njega je razpadel Demos, v aferi Depala vas je želel narediti tihi državni udar itd. Preveč v nebo vpijočih afer, da bi se jih pozabilo.

• cigomigo 19:28 30.april 2026.

se govori da je enonogi firer gagnil 4 maja, pa menda to ni res, Ja je stari rdeči enonogi boržuj gagnil že sredi aprila pa ga je jofanka skrivala v frižideru tako da je še majski penzijon po njemu dobila

• Ppiikkaa 20:00 30.april 2026.

Ne, menda je umrl 19. februarja. Josip Broz je umrl ali v stalinskih čistkah ali pa v španski državljanski vojni. Tito je bil Walter Weiss, Polak, ropjen v Brooklynu, se udinjal CII, pa ga je ujela KGB in ga prisilila ...prikaži več v dvojno vohunstvo. Njegova naloga je bila razširiti komunizem na Balkan. Imel je dobro izobrazbo in se je nosil kot gospod. Seveda je bil tudi velik zločinec, povzročil smrt vsaj milijona Jugoslovanov in vsaj 100 tisoč Slovencev. Na njegovem grobu piše: Josip Broz Tito, 1892-1980.

• Ppiikkaa 20:02 30.april 2026.

Na njegovem grobu ni petokrake zvezde, ni srpa in kladiva. Seveda, saj ni bil proletarec. On je velika skrivnost, zakaj je skoraj cel svet prišel na njegov pogreb?

• Ppiikkaa 20:03 30.april 2026.

Jovanko so 27 let držali v priporu, da ne bi česa povedala. Kaj je bilo tisto, tako skrivnostno in nevarno?!

• cigomigo 20:26 30.april 2026.

zanimivo zanimivo Se govori da ima titovo zadnjo levo nogo v zmrzovalniki en mali možicelj v murgljah Baje jo hodijo komunajzerji poljubljat kot relikvijo, In sveče gorijo okoli

• Ender3 20:44 30.april 2026.

To je ta kletna Janezove avangarda, ki spreminja tok zgodovine.

• cigomigo 19:20 30.april 2026.

Se govori da je Janša naredil koristno delo da je poklical Izraelce, Bodo mu pomagali očistiti Slovenijo, No tako se sedaj na veliko govori in da bo maja prišel na državniški obisk Gospod Netanjahov,,No tako se govori,,,Menda ga je že ...prikaži več pernati robertino vabil, pa mu je rekel Netanjahov, kaj me vabiš, ko boš izgubil volitve, bom prišel ko me Janez Janša vabil

• Ender3 20:42 30.april 2026.

Izraelce so na pomoč klicali tudi Palestinci, Libanonci, Sirici,...in Iranci..Da povzročajo genocid nad njimi..

• maček 21:43 30.april 2026.

Nqjprej treba počistiti cigote.

• cigomigo 18:44 30.april 2026.

sem slišal da Gospod Stevanovič in Gospod Janša rdečim kmerom želita srečen prvi maj. no tako se govori,,

• cigomigo 19:24 30.april 2026.

mar ni to lepo da ta dva eminentna Gospoda premoreta toliko državniške drže, da bosta rdečim kmerom zaželela srečen prvi maj,, Pujsika pepca pa nič. ša zakaj jo plačujemo

• Ender3 21:03 30.april 2026.

Cigo, če bi bila Strojan Ilka še živa ne bi tako nesramno žalil pujsiko pepco..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.