• Slovenija

Janša napovedal velike spremembe: Ne odpuščanja, ampak prerazporeditve

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • seemoon123 12:51 04.oktober 2026.

Kdaj bomo tebe odpustili hujskaš in izdajalec slovenskega naroda in hlapec izraela? 🤮🤮🤮

• broz 14:44 04.oktober 2026.

bravo vlada, 4xZA, gremo po dva mandata 4+4. prav v zraku se čuti pozitivna energija, veselje in ljubezen. juhuhu..

Leon 13:02 04.oktober 2026.

Janez počakaj še malo ! Narod bo odločil kam bodo tebe prerazporedili ...na Dob ali Polje !

• trolček 15:10 04.oktober 2026.

Nikjer ni prostora, so Golobovi vse zakupili.

• mihail 14:15 04.oktober 2026.

Šiptar bo nastavil samo sebi lojalen kader, da bo lahko vladal kot kim un, hitler, mussolini, stalin,,,,

• mira141 14:12 04.oktober 2026.

kot prvo ti vedno razmišljaš.pa si nas vedno spravil v pogubo.iz tvojega mandata 04/08,ko si pridelal bančno luknjo in ustvaril tajkune smo se pobirali iz finančne krize 4 leta.prišlo je tvoje bankrot leto 2012 in zloglasni zujf,ki vemo kaj je… ...prikaži več naredil upokojencem,covit lopovščine raje ne omenjamo.sem pa nekje že prebral povpraševanje podjetja akropovič.ki mu primankuje varilcev,verjetno jih bo kar nekaj zaposlil iz javnega sektorja

• Jernej65 14:13 04.oktober 2026.

Sem za posvetovalni referendum o tej kradljivi, lažnivi, izdajalski, hujskaški... vladi, če jo še hočemo. Nehaj s temi skrbno izbranimi referendumi.

• marina216 13:16 04.oktober 2026.

Janez je že pozabil, kako izgleda, ko se mu dvigne narod. Brez koles. Pred parlamentom, z granitnimi kockami v rokah.

torolino 14:17 04.oktober 2026.

Si mislila levaki, eni delamo in nimamo časa kot nekateri zabušanti.

• jakec1575 15:04 04.oktober 2026.

zanimivo, da v zasciteno skupino niso vkljucili zdravstvenega kadra. le kaj je v planu?! kar se tice birokracije in birokratov. ce drzava sprejme 30000 zakonskih in podzakonskih aktov, mora menda kdo uresnicevat te zakone. kar se tice zidanja. ce poenostavimo… ...prikaži več postopke bomo izgubili se vec najbolj kvalitetne kmetijske zemlje. crne gradnje cvetijo najbolj ravno na njih. pozidava slovenije mora biti urejena, ne pa kavbojski pristop legalizacije zatecenih crnih gradenj. tolk mamo o ciganih za rec,

• bobubob 14:06 04.oktober 2026.

Problem je v tem da tisti, ki bodo ostali, nočejo delat v korist plebsa, ki jih plačuje, temveč v korist politike. Njih število je še najmanjši problem, hujša je namreč škoda, ki jo na kakem položaju lahko povzroči kaka gnida… ...prikaži več od človeka. Neprecenljiva in nepopravljiva. Zato pa, najprej znati ločevati zrnje od plev in šele nato, če že moramo, levo in desno kimajočega.

MS 14:38 04.oktober 2026.

Premier Janez Janša je poudaril, da je med največjimi strateškimi problemi Slovenije demografija. Rojstev je vse manj, prebivalstvo se stara. @ Kdor zna brati med vrsticami ve kaj nam veliki vodja sporoča: "Slovenci jebite se"

• irena213 14:30 04.oktober 2026.

Janša naša denarnca bo tanjša in manjša.

• Kmodri_ 14:56 04.oktober 2026.

Mi, Slovenski narod napovedujemo velike spremembe,...odšel bo Puklasti, Nategunović, Mijič in Pusarjeva....

• cigomigo 13:54 04.oktober 2026.

Se mi tak dopade, ko Stevo jebe smrdljive levake in slobodnjake, Bolj jih bo jebal,,prej si bodo nadeli štrik oko butaste betice in odšli v večna lovišča. Častim pir za vsakega levaka in slobodnjaka, ki se bosta fentala

• cigomigo 13:55 04.oktober 2026.

Spoštovani bralci , Vam moram povedati da sem se prenaglil, Pa mene bo finančno pobralo,, Samo vceraj je šlo v večna lovišča k rdečim bratom 137 smrdljivih levakov in slobodnjakof, Za danes me prodajalci strikov obveščajo da jih bo še… ...prikaži več e še več ,,, Mene bo res finančno pobralo zaradi mojih besed da častim pir za vsakega bedaka ki se bo fental zaradi Stevotovega jebanja,, Bom danes poslal e mail Stevotu naj neha jebati leve in slobodnjakarske bumbarje, ker me čaščenje s pirom že preveč košta

• cigomigo 13:56 04.oktober 2026.

če se bodo levaki in slobodnjaki zaradi Stevotovega jebanja u tupo bučo tako masovno fentovali bom moral iti v osebni stečaj,,Sem namreč obljubil pir za vsakega smrdljivega levaka in slobodnjaka, ¸ki se bo fentoval Zato prosim Cenjenega Gospoda Stevota da… ...prikaži veča da malo manj jebe smrdljive levake in slobodnjake

• mihail 14:07 04.oktober 2026.

Res si en ta prav janšev primitivec. Bravo in čestitke! Mama je sigurno ponosna!

• mihail 14:09 04.oktober 2026.

Šiptaše bo nastavil samo sebi lojalen kader, da bo lahko vladal kot kim un, hitler, mussolini, stalin,,,,

• mihail 14:17 04.oktober 2026.

Tebe pa janez...in to, vsaj tako zgleda, zelo kvalitetno... ;)

• twittko 13:32 04.oktober 2026.

Kaj je zdej levaki? A niste KRIČALI o tem kako bo prišlo do masovnega odpuščanja v javnem sektorju? Šlo bo zgolj za prerazporeditve in upokojevanje. A se boste opravičili za vse laži v preteklih dneh? LEVIČARJI = nobenega sramu in nobene pameti.

• mihail 14:13 04.oktober 2026.

Kaj vam pomaga pamet, če je ne uporabljate ? Ali ste pa samo zeeeelo žleht. Res zelo žleht, do obisti pa to..... Kot, da bi podpirali celo genocid! Aja, saj ga....

• mira141 14:14 04.oktober 2026.

kam jih bo pa prezaposlil,v gospšodarstvo,kaj bodo pa imeli podjetniki od ljudi,ki takih opravil niso navajeni,jih bo vlada financirala,ker za podjetnike bodo samo strošek.jih je pa tale jj v vseh svojih vladah največ zaposlil v javni upravi.samo vi se tega ne spomnite

• Jernej65 14:44 04.oktober 2026.

twittko, o odpuščanju je trobezljal tvoj Udbaš, govoril je o 50000 preveč ljudi v javnem sektorju. Povdarek na "preveč", kaj to pomeni drugega kot odpuščanje. No, sedaj so ga v njegovem taboru opozorili, da gre vse v maloro, če to… ...prikaži več stori in sedaj se je povlekel nazaj. Se zaletava kot bebavi Tramp, tudi on je odpuščal, čez en teden jih je že zaposloval nazaj. Sedaj bo razporejal, sebi lojalen kader na vodstvena mesta, ostale v dolgotrajno oskrbo.

• Mary36 13:06 04.oktober 2026.

Goljufi nenehno razvijajo nove metode, ljudje so vsakodnevno žrtve prevar in zaradi tega trpijo – tudi sam sem bil ena od žrtev. Takrat sem bil povsem strt, trpel sem in se bal interneta, a podjetje Trustwave.Cyberdefense@gmail.com, ki ga vodi usposobljena… ...prikaži več ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost, je prevzelo moj primer, ga preiskalo, mi pomagalo povrniti sredstva in obvestilo FBI, da so lahko aretirali goljufe. Če ste tudi vi postali žrtev, se za pomoč obrnite nanje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.