Slovenija
25 ogledov

Janša: Dogovor v pomoč katerikoli vladi

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • xy 12:45 17.januar 2012.

    ja Jajo bo podpiral vse dokler nebo v opoziciji, takoj ko bo-če bo pa bo spet začel rušit državo, kot je to počel z kopico referendumov in z ostalim metanjem polen Pahorjevi vladi. Ej moj Pahor, če se nebi pustil ...prikaži več nategnit ostalim v svoji vladi bi bil sedaj še prvi med prvimi in bi mirno pripeljal Slovenijo do rednih volitev, tako pa smo kjer smo-pred novimi izrednimi volitvami. Upam da bomo slovenci tokrat pametnejši

  • privat 08:17 21.januar 2012.

    kako bi bilo lepo če bi ti ljudje zakapirali ,da jih enostavno več ne želimo videti!!

  • privat 12:04 17.januar 2012.

    skupaj do preostalega dnarja ,ki se še vedno da vzeti...da jim ni to vodilo?? Pa na koncu kaj nimajo čisto nič dostojanstva ti reveži...kaj nismo odločili da ti ljudje ne predstavljajo nobenih odločitev več za Slovenijo???

  • KOJAK 13:53 17.januar 2012.

    A uber poštenjaka Jankovića pa ni bilo prisotnega, da bi dal kakšno izjavo. Je nemara spet bil na kakšni tortici.

  • enola 15:34 17.januar 2012.

    Ne samo, da si slep, še prebereš ne, pa komentiraš.

  • ordankrab 15:35 17.januar 2012.

    No pa ni vse tako črno. Tudi naši politiki se lahko včasih kaj dogovorijo. Upam samo, da ni vse skupaj že prepozno.

  • KOJAK 16:02 17.januar 2012.

    Ne boš verjel sem vse prebral, še slike pogledal ampak nikjer nobene izjave Jankovića pa čeprav je prvi kandidat za predsednika vlade - ne BU ne MU od njega.

  • manch 16:13 17.januar 2012.

    Hohoho, lej ga Janšo, kako je kar naenkrat postal koorporativen! Kar naenkrat je začel flancati o tem, kako je treba podpirati zakone, bla, bla, bla....Ker računa, da bo predsednik vlade, hehe...

  • tralala 16:48 17.januar 2012.

    ne skrbi, njegova kooperativnost ima računico in TO NI blaginja za narod, ampak lažji vzpon na mesto, na katerega se pripravlja že dobra 3 leta. Poznamo mi njega že DOOLGO časa. Ampak mu striženje še vedno ratuje. Pa ne govorim ...prikaži večim o njegovih košatih laseh.

  • privat 08:17 21.januar 2012.

    kako bi bilo lepo če bi ti ljudje zakapirali ,da jih enostavno več ne želimo videti!!

  • KOJAK 16:05 17.januar 2012.

    tralala... ker znaš zelo slikovito opisati stanje in dogajanje v naši politiki ti predlagam, da pokomentiraš zadnje dogajanje v DZ na facebook strani od Pozitivne Slovenije... pet najboljših bodo menda nagradili z majčko... tebi jo res privoščim.

  • tralala 17:33 17.januar 2012.

    Zrno v tvoji glavi ne more dojet, da je moj prezir do Jankovića pribl. enak preziru, ki ga imam do tvojega Gologlavca (in s tem ne mislim na TV legendo Kojaka). Vedno, ampak VEDNO, kadar omenim fašota, skočiš v luft. ...prikaži več. Čemu ne omenjam Jankovića? Ker drugega, kot to, da mu zaradi lastne nesposobnosti in bednih kalkulacij z glasovi v DZ ni uspelo sestavit vlado, ne morem očitati. Komentiram pa to, kar smo skozi leta že videli in kar PREVERJENO NE DELUJE. To je politika tvojega Majerja, ki temelji na strahu, paranoji, umetnem ustvarjanju neobstoječih sovragov (komunajzerji, rdečkoti, udbaši), ožanju demokracije, delovanju PARAvojaških enot, talanju popolnoma imbecilnih piškotkov (in SLO ozemlja zločinski organizaciji-RKC), da zadovolji svoje nizkointeligenčne ovce. Dejmo kakšnega Isztvana ali Lazsla vprašat, kako je kej pri sosedih oz. pod Orbanom, ki priporoča gologlavca za premierja.BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ --> zvok mašince za striženje, postavi se v vrsto.

  • mia 08:10 18.januar 2012.

    v ustavi bi moralo biti tudi določilo, ki določa plače raznim funkcionarem in didektorjem v javnih, državnih službah. to da si sami določajo dohodek, pač ne gre, denarnega nadomestila za bivše poslance nebi smelo biti, naj imajo kot vsi, pa ...prikaži več si bodo hitro našli službe.

  • tralala 13:06 17.januar 2012.

    Beseda pozitivnost ne more biti v istem stavku kot gologlavc. Saboter, razdvojevalec slovenskega naroda in ortodoksni negativec lahko blamira svoje nizkointeligentne ovčke. Bo potrebno še kaj drugega, kot hujskat po Twiterju, pametovat in pisati pod psevdonimi. Vse, kar si do ...prikaži veči do sedaj naredil, je eno VELIKO SRANJE. Ne morem verjeti, da sem te podpiral 20 let nazaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.