Slovenija

Janez Janša se je odzval v svojem slogu

Komentarjev 51
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • seemoon123 12:46 27.avgust 2026.

Cigan šiptarski naj ti tvojo dobroto tvoj bog povrne na otrocih. Satan

• maček 12:49 27.avgust 2026.

Janša je kristjan,ki podpira ubijanje,tudi otrok.le kaj si kristjani mislijo ob tem,me prav zqnima.sicer pa bolj nagravžnega kot je on ni na svetu z natanhajujem ali kako se napiše skupaj.

• Fantodfare 14:32 27.avgust 2026.

Janša je zasedanju komunistov v Jajcu izjavil ,,,,,,Kdor ne dela naj ne je,,,,,, kar je bil v nasprotju s partijsko idejo, ki se je glasila Vsak dela po svojih zmožnostih in jemlje po svojih potrebahhhhh,,,,, In so Janeza Janšo takoj ...prikaži več fuknili iz partije, niti možnosti pritožbe mu niso dali,,, Pujsa pepa pa nič,,,danes ne bo dobila kukuruz

• Pipec 11:34 27.avgust 2026.

Mene zanima samo levi dravski breg. Sploh pa, če se spomnim kako smo dvajset let na vsakem TV dnevniku po deset minut gledali Arafata s pištolo in kuhinjsko coto na glavi, si pa teh serviranih posnetkov polnih migrantov pa črncev ...prikaži večv pa palestincev, sploh nočem več privoščiti.

• Jernej65 13:08 27.avgust 2026.

Zanimivo, samo naš Udbaš se je pravilno odločil s svojim podpiranjem pobijanja nedolžnih otrok in slavospevu morilcu in genocidnežu, vsa ostala Evropa pa narobe. Sram me je, da sem Slovenec.

• munja 14:13 27.avgust 2026.

Saj se lahko izseliš, kdo ti pa brani.

• tupa 11:31 27.avgust 2026.

Zdaj je pa hudič. Za Janšo Palestina ni več pred Slovenijo. Levičarstvo EU je dobilo klofuto. Enoumje ni prava pot.

• Dieta 11:55 27.avgust 2026.

Janševo enoumje, to je komunistično enoumje... klavsko, morilsko enoumje

• simon736 11:58 27.avgust 2026.

Temu se reče kaviar salonski aktivisti, ker je podpirati arabce in nažigati Izrael pač kul, woke, napredno in tko full intelektualno. Če tega ne počneš si naci, fašist, ubijalec arabskih frocov, satan, analni ocvirk in tako naprej po lestvici nadvse ...prikaži več uglajenih in sposobnih levičarjev. Pri tem pa pozabljamo, da kričijo aktivisti, ogromno ljudi pa je brezbrižnih in se nam jebe za palestince. Pa tudi za Izrael. Naj se pobijejo med sabo, če so se tako odločili.

• Dieta 15:02 27.avgust 2026.

Slovenija Družina ......Jezus predlaga: Kako lahko bližnjim pokažeš svojo ljubezen? VPRAŠAJTE JANŠO KOLIKO LJUDI MORA UMRETI V GAZI NA NOČ IN KOLIKO OZEMLJA BODO VZELI IZRAELCI NA ZAHODNEM BREGU....

• Plavi-mil 13:02 27.avgust 2026.

Naliv vam je čistega vina, bravo !!!!

• Ales123 15:03 27.avgust 2026.

Tako kot piše danes v naslovu za Mladića, bo jutri za Janšo!!

• Dieta 14:45 27.avgust 2026.

Drage so bili usluge izraelskih obveščevalcev, ki so za Janšo šarile po SLO z namenom vplivanje na volitve. Sicer pa je skorumpiranec že prej podpiral pobijanje palestinskih otrok, tako, da je ta poteza " prst v rit EU" samo nadaljevanje ...prikaži veče proizraelskega delovanja.

• Fantodfare 12:29 27.avgust 2026.

Se mi pa dopade ko Janša v slogu velikih voditeljev kot so Trump, Putin. Orban. Plenkovič, Vučič, Erdogan, Netanjahov, Ši Džin Ping, Melonijeva jebe smrdljive komunajzere v 3 PM pujsa pepa pa nič danes zopet ne bo dobila koruze

• slovenski3 10:37 27.avgust 2026.

Kako lahko kaj takega očitaš komunističnemu grofu, ki je prehodil pot od gradbenega delavca do plemenitaša.

• groffriedrich 10:42 27.avgust 2026.

Ti si pa kaj?Ena prefrigana zblojena ovčka,ki niti približno ne razmišlja s svojo glavo.Jaz sem zate tatamata,tako po razmišljanju kakor po patriotizmu,kar pa ti nikoli ne boš bebo.

eeee 10:53 27.avgust 2026.

čefurski3 je navadna smet

• Pizdamaterina 12:15 27.avgust 2026.

Jaz pa mislim da ima naš predsednik vlade edini prav,vseh ostalih 27 EU držav pa ne.Smo unikatni zato nam cel svet zavida.

eeee 12:18 27.avgust 2026.

V JNA smo za takega rekli "svi ludi a on pametan".

• Paark 10:31 27.avgust 2026.

Ti tudi pišeš članke v svojem slogu kreten pokvarjeni

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.