Slovenija
26 ogledov

Janševa koalicija potrjena na svetih strank

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gigii 07:02 25.januar 2012.

    mislim glupo. in mi se imamo za demokratično državo? ljudstvo izvoli nekega mandatarja. zakaj? da 50 neki cepcov spravi na oblast nekega hepana ki bo delal v škodo državi samo da pride na oblast. sicer po žurnalovi anketi sklepam da ...prikaži več je na tej strani ogromno ljudi ki hvalijo Janšo.Zakaj jebentiš? mislite da se je v pahorjevem času začelo krast? ne! samo poglejte kako se lepo sklada. v njaševih časih se je začelo krast, on je to skrival. pride pahor na oblast in to je treba ven vrečt kao sej pahor je nesposobn in nima pojma. v resnici je pahor še najboljši! samo ti hepani so naredili vse samo da bi ga očrnili in prišli na oblast. takšno državo vi hočete? in evo, škofi in ostali se bodo spet lahko vozili z marcedesi.BANDA!

  • Stolp 21:43 24.januar 2012.

    @gec, 1111, žurnalček, tralala,...: A Janša sestavlja koalicijo? A bo mandatar? A je hudo? A boli? Sej bo, sej bo... ;)

  • Janez Podergajs 15:41 24.januar 2012.

    1111 ??????

  • 1111 16:03 24.januar 2012.

    Janezek, kuga ti ni jasn?

  • drmr1980 18:09 24.januar 2012.

    1111, meni je jasno, da se moraš iti zdravit, ker imaš očitno resne probleme...

  • Klemen Zec 18:35 24.januar 2012.

    le za kaj smo imeli volitve ?gnusno je gledat te licemerce, kako se borijo zgolj in le za svoje r.. !volilni rezultat sploh ne upoštevajo, torej smo državljani spet plačali eno pasjo procesijo večsramota !

  • gec 19:49 24.januar 2012.

    proklet kljukec,upam,da bodo predčasne čimprej se boš lahko s kresalko družu....

  • 1111 20:00 24.januar 2012.

    ti že veš, ker ti ni pomoči!!

  • Anton M. Bračič 21:25 24.januar 2012.

    upam ,da se želite komu zagnusit.kr takle kot se ljudje obnasate ,sedaj,se vedejo amo navadni praš.... l.p

  • punca05 21:56 24.januar 2012.

    Štrukelj je že začel z invazijo svojih štrajkov. Klasično. Do sedaj še MU ni znal reči, ko so bili njegovi na oblasti. Dol z njim!

  • 1111 15:19 24.januar 2012.

    ...vsak ve, da če so dali glave skupaj Kekec, kmečka pamet in udbaš ne more bit nekaj pametnega ali originalnega...vprašanje samo časa, tisto kar je gologlavi vodnik napovedoval...bumerang, ga bo, jih bo...

  • izRODEk 21:54 24.januar 2012.

    :))))))))))) najbolj so mi všeč nagrajenci za posebne dosežke na področju rušenja prejšnje vlade: - nagrado položaj ministra za notranje zadeve za posebne dosežke pri rušenju katarine kresal dobiiii zvonko černač! plosk, plosk, plosk,... :))))) tudi, če nima ...prikaži več kaj dosti pojma, ni važno, pridno je tri leta pljuval čez kresalovo, zasluži si nagrado. :)))- nagrado položaj gospodarskega ministra za uspešno pljuvanje čez prejšnjo vlado povprek in počez dobiiiii radovan carglass žerjav! plosk, plosk, plosk.... : ))))) resda, za božjo voljo, nima pojma o tem, kako pognati gospodarstvo v sloveniji a bodimo za božjo voljo realni: pošteno in marljivo je tri leta pljuval čez vlado vsepovprek in zaslužil si je ministrsko mesto. : )))- nagrado ministrstvo za preučevanje rudnin in izgubljanje časa (ministrstvo za slovence po clevelandu in argentini) za največji come-back tega mandata dobiiii ljudmilaaaa novaaak! plosk, plosk, plosk.... :)))) že res, da slovenija kakor

  • izRODEk 21:56 24.januar 2012.

    kahel ehjavec. mislim, da obrazložitev ni potrebna. pa tudi, če bi bila, ko je kahel najbrž ne bi razumel.... :)))))) nagrada? ministrstvo, v katerem bo verjetno (podobno kot v 2004-2008) spet kak škandal, ki ga kahel ne bo razumel in ...prikaži več in zato ne bo nič kriv (sklicevanje-na-neprištevnost-press) :)))z enim lepim krščanskim pozdravom, Slovenija, bog se te usmili!

  • punca05 07:26 25.januar 2012.

    Bravo Janša.....močno voljo, in živce pred šakali, ki so v ozadju Vam želim. Z dobro ekipo Vam bo uspelo! Z Vami smo!

  • izRODEk 21:55 24.januar 2012.

    tudi zdomci tega ministrstva nekako ne potrebujemo, sploh pa si ga v kriznih časih ne moremo privoščiti...toda ljudmila je vmes, ko je ni bilo v parlamentu, postala dohtarca in, če bo šlo tako naprej, bo morebiti postala celo blažena. do ...prikaži večo takrat pa se ji zahvaljujemo z mestom ministrice brez veze! plosk plosk plosk....- nagrado "izberi-kar-želiš" za prevaro leta dobiiii.... le kdo drug kot "ali bi od njega kupili lewis,..greeeeeegoooorrrr prrrrreeeeeeeViiiiraaaant!!!!! plosk, plosk, plosk, plosk, plosk,....gledalci v dvorani so vstali.......gregor prevarant prejme nagrado, ker je janše rešil gotove politične smrti. tako bo slovenija ostala tu, kjer je, in ne bo ušla nikamor, še najmanj, kot ji pripisujejo levakarski glasbeniki predin, lovšin in kreslin. slovenija iz principa, ker levi to pojejo, ne gre naprej ampak nazaj!!!! plosk, plosk, plosk, plosk,....dvorana se trese.... :)))))))- še nagrada za življensko delo: nagrado za življensko delo prejme kahel ehjav

  • privat 14:00 25.januar 2012.

    kako da si edina ki zagovarja sigurni bankrot slovenije??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.