Slovenija
31490 ogledov

Janševe posle bo preiskovala poslanka, s katero imata pestro zgodovino

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 19:07 30.junij 2022.

    SRP .....Svoboda -Resnica- Pravica .... Boris Pahor .

  • Avatar Leon
    Leon 05:29 01.julij 2022.

    Na RTVS 3 si oglejte posnetek razmišljanja absolventa verouka 4 letnik Mahniča ? "Kdor pokaže kazalec na drugega ,ostali trije prsti kažejo na njega ??? Kako razlaga sredinec pa ni razložil ! In takšni poslanci sedijo v parlamentu RS ? OJOJ .

  • Avatar Leon
    Leon 11:08 01.julij 2022.

    NECENZURIRANO ...Prvi poštar in minister – partnerja v poslih slamnatega podjetja Kako sta generalni direktor Pošte Slovenije Tomaž Kokot in nekdanji minister za pravosodje Marjan Dikaučič pred leti skupne posle skušala skriti za mariborskim brezdomcem in državljanko Ukrajine? Kdaj bodo ...prikaži več izrečene prve obsodilne sodbe ? Gospa pravosodna ministrica naj vas ne zavedejo rožice Dikančiča saj so bile plačane iz naših žepov .

  • blayo 19:59 30.junij 2022.

    No, vsa v primeru Janše se bi morala, če premore vsaj malo integritete, iz postopkov izločiti.

    • Ender3 21:20 30.junij 2022.

      blayo, kaj je Matoz to predlagal? Tokrat bo očitno drugače, a brez epiloga, ker akterji niso bili nikoli za nič krivi. Zgubljen čas in denar.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 22:54 30.junij 2022.

      Zakaj ze bi se morala izlociti? Ker jo je pravnomocno obsojeni blatil? JJ je primitivec, poslanka pa ga bo sedaj dala v kozji rog na korekten inteligenten nacin.

    • blayo 23:59 30.junij 2022.

      Zato ker je bila udeležena v taistem postopku. Enako kot se sodnik sam izloči (ali pa to predlagajo odvetniki), če je kakorkoli povezan s strankami v postopku.

    • Avatar Leon
      Leon 11:50 01.julij 2022.

      Ob takšnih primerih ni primera v EU, da bi se premier tako obnašal .

    • blayo 13:13 01.julij 2022.

      Prvič, takrat (2016) ni bil premje, drugič pa od kdaj tebi kaj mar do EU?

  • munja 19:46 30.junij 2022.

    Nisem pristaš ne levih ne desnih, ne črnih, zelenih ali vijoličastih, ampak za vse bi morali veljati enaki vatli. Tudi mnogim v prejšnji vladi so grozili s smrtjo, kolesarniki so kričali, zažigali smetnjake, nadlegovali in zmerjali ljudi, razbijali po ulicah, ...prikaži več tudi avtomobile, kamere novinarjem in izložbe, kaj so naredili z njimi - GOLOBOVI JIM BODO ODPISALI KAZNI, HALOOO! To pa so dvojna merila v naši ljubi Sloveniji.

    • Ender3 21:35 30.junij 2022.

      munja, kakšen dvoumen in maloumen post. Najprej, da si pristaš samemu sebi, potem pa trolaš, kot po navadi, kaj vse se dela napak pod to vlado. Navijači imate samo eno merilo, kako kritizirati in diskreditirati vse in vsakogar, ki nastopi ...prikaži več proti načelom vašega vodje.

    • munja 08:58 01.julij 2022.

      Ender3, Komentar ni dvoumen, ampak čisto konkreten. Kot sem že najmanj desetkrat napisal, nisem pristaš NOBENE STRANKE. Janša ni bil nikoli moj vodja in nikoli ne bo. Nikogar ne diskreditiram, diskreditirali se bodo sami. Ko nimaš nobenega pametnega argumenta, pa ...prikaži veča pišeš kar nekaj v tri dni. Vse, kar je napisano v prejšnjem komentarju, se je v resnici tudi dogajalo, mogoče še kaj hujšega. V sedanji vladi pa so zaenkrat samo še polna usta obljub in en kup zmešnjav, kar upam, vidiš tudi sam.

  • Erik Krivec 19:56 30.junij 2022.

    Čisto KGB-jevski pristopi. Zelo slični prijemi kot v Belorusiji. Kaj se bo kdo še ukvarjal z državo? Sedaj je že vsak drugi poslanec bivši novinar!!

    • Ender3 21:30 30.junij 2022.

      Erik Krivec zelo slaba primerjava in izkušnje z KGB posamezniki nimamo. Kako je, vse narobe kar, se sedaj dogaja v DZ. V prejši vladi pa je cvetela korupcija, klientelizem, diletantstvo in večinoma zrežirano preglasovanje, Vse to je, bilo večini državljanom ...prikaži več težko razumljivo in neprimerno. Za to imamo spremembe, ki so bile večini državljanov potrebne. Nič nimam proti novinarjem skrbijo pa me reciklirani navijaški posranci SDSa.

    • Erik Krivec 21:09 03.januar 2023.

      Ender, tebe naj raje skrbi, da iz teh tvojih plesalcev ne bo kruha. Do zdej ni še nihče nič pokazal, razen praznih in puhlil obljub, da se bodo vsega lotili 2024-2028. Brez zagotovila, da bo res kaj doprineslo. Ampak kljukec, ...prikaži več šivilja, Hahn, holob in jecljavi vas bodo znova naučili lekcije o šalabajzerizmih. Še želeli si boste mokrih sanj črnega princa.

  • eminenca 19:01 30.junij 2022.

    kot vse kaže, ta država nima kaj počet, časa napretek, aja, zdej je poletje, jah kaj čmo delat, ni kaj za počet, aja lahko se gremo pa preiskovat sds pa tale članek ... če bo kakroli spornega, obsodite akterje, če ...prikaži več ne bo , potem letijo stolčki vseh sodnikov in tožilcev , ki so bili prisotni, ... vse po spisku leti, leti, brca v guzico, delal si stroške, sesposoben , leti ... ja kaj pa drugega ... a je to otroški vrtec, če rata, rata, če ne se bomo pa še igral ... kdo je tukaj budala

    • Avatar Leon
      Leon 19:08 30.junij 2022.

      Princ je mokro prdnil.

    • eminenca 19:21 30.junij 2022.

      lej ti si ena taka budala, žal ker te žalim, ampak drži se principa ... če je nekdo kriv za kaznivo dejanje naj bo obsojen, sicer naj ne mešajo dreka oz. tožilstvo in sodstvo naj prevzema odgovornost za stroške... ne ...prikaži več vem kaj tukaj ni jasno, naj prdi kdor hoče kolikor hoče, ampak vse ima svoje meje in ne vem katera oblast bo pospravila glave na sodiščih... ck--ck--ck... samo reži briši to govno, ki sedi leta na istih stolčkih in nekaj blebeta brez vsake odgovornosti... sanjska služaba, SANJSKA!

    • Ender3 21:42 30.junij 2022.

      eminenca za vas je, sanjsko posedanje s tablico pod različnimi vzdevki na forumih in deliti žaljivke in nebuloze vsakumur, ki izraža svoja mnenja. In za to se vas še nagrajuje s strani sektaške stranke. Bravo mi, ki posedamo v kleti.

    • bljitva 22:56 30.junij 2022.

      Ender, pojma nimaš kaj pišeš... pojma...za tebe je itak vsak, ki napiše kakršnokoli kritiko sedanji vladi avtomatično sektaš, SDSovc, piše iz kleti in podobne nebuloze...pa a si ti normalen, da kar vse povprek obsojaš brez kakršihkoli dokazov?,...pa kaj si ti ...prikaži več nek jebeni levičarski advokat al kaj?...malo vse umiri za začetek, pol pa še razmišlanje spremeni, ker definitivno narobe razmišljaš.

    • munja 10:16 02.julij 2022.

      Ender blebeta vedno eno in isto: po glavi mu gredo kar naprej neke kleti, sektaške stranke, veliko žaljivk - same smeti, nič pametnega. Vsak ima pravico do svojega mnenja, ampak to ponavljanje je pa že rahlo dolgočasno.

    • Avatar Leon
      Leon 10:19 02.julij 2022.

      https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/demontaza-druge-republike-kolumna-978078

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.