Slovenija
36 ogledov

Javni uslužbenci namesto v službo na pomoč beguncem

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 14:14 27.oktober 2015.

    Predvsem pa me moti to, da je premier videti prestrasen. Tisti, ki zeli in tudi obvlada situacijo tocno ve kaj dela in kaj hoce. Kar sem videl na terenu lahko recem, bravo fantje in dekleta. Kljub nekaterim improvizacijam zaradi slabe ...prikaži več koordinacije. Pa nimam nic proti Šeficu. Clovek gara. Samo nismo prva država v izredni situaciji. Lahko bi kaj skopirali tudi od drugih in ne vse se ucili sami. Zacetek pa je bil kljub vsemu porazen. Akademski fiasko.

  • antitrust 15:55 27.oktober 2015.

    Doniram 50 odojkov...

  • h3o 16:33 27.oktober 2015.

    dajte kako sliko kako molijo k alahu da vidimo kdo je muslič in kdo ni

  • francl12 18:57 27.oktober 2015.

    Točno tak, pa da vidimo kolk so musliji lačni!

  • dragec 08:52 28.oktober 2015.

    kako bi bilo, da se kot prostovoljci zglasi SSDSS ovska in NSi bagra - saj oni imajo zelo radi muslimane

  • jakec1575 14:10 27.oktober 2015.

    Begunska situacija je pokazala razpoke in rigidnost JS. Medtem ko akademiki preizkusajo kaj deluje in kaj ne in se ucijo na primeru, terenski specialisti in operativci rešujejo zadevo. Ker smo se slabo pripravili po obsegu na zacetku, sedaj lovimo rep ...prikaži več in v nedogled štukamo. Pri dobri pripravi in predvidevanju hrvaškega obnašanja, Rigonc ne bi bilo. kako se je lahko sele danes sestala koordinacija za zdravstveno osebje iz cele Slovenije? Ta sestanek bi moral biti še pred prvim beguncem na meji? Imeli smo resno priloznost, da pokazemo, zakaj imamo eno najboljsih CZ in vrhunsko strukturo. Mi pa improviziramo. Živnci in utrujeni so policisti, vojaki, prostovoljci in begunci. Namesto,da Cerar joka na CNN, bi se raje spogajal za tistih 60 mio in ne samo 10 kolikor jih je dobil. Verjetno je samo pokimal, ko so rekli 10. Naloga politike je, da zrihta denar in predvsem, da sliši in posluša strokovnjake. Kot, da nismo imeli še nikoli poplav potresov, osamosvojitve.

  • Ferluci 14:27 27.oktober 2015.

    Še pred štirinajstimi dnevi je cmeravi vladar s svojimi čudnimi ministri suvereno zagotavljal, da ima vse pod nadzorom, četudi bo beguncev veliko več. No, in? Zdaj jih je veliko več, pa da vidimo! Sicer pa: V Sloveniji je 100.000 ljudi ...prikaži večdi brezposelnih. Vsaj nekaterim od njih naj omogočijo javna dela - in seveda ustrezno plačilo! Bo vsaj kakšna korist. Tistih javnih uslužbencev, ki priznajo (ali njegovi predpostavljeni) da nimajo dovolj dela in bi šli pomagat reševat situacijo z begunci - jih ni! Kateri bedak bo priznal, da nima dela? Da bo jutri višek? Malo pameti, no.

  • Francissco 14:45 27.oktober 2015.

    Za prošnjo Združbe bratov in sester usmiljenk in usmiljencev (ne Slovenske Vlade, kot bi kdo napačno mislil), sem ob tem trenutku zelo hvaležen in se bom verjetno odzval z veliko hvaležnostjo. Upam, da bom tam srečal svojega usmiljenega dacarja, ki ...prikaži več mi je poslal rubežnike s prisilno privedbo, zaradi tega, ker sem bil kot s.p. dolžan samemu sebi za dajatve v pokojninski sklad, ki ga nikoli ne bom užival in se temu Usmiljencu osebno zahvalil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.