Slovenija
1130 ogledov

Je policist naredil napako na plačilnem nalogu? Ni še razloga za veselje

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nergač 08:40 21.julij 2016.

    "v primeru zavrnjene pritožbe oziroma ugovora tvegate izgubo možnosti plačila polovične kazni."Tole je primer, ki kaže na to, da slovensko prekrškovno pravo sploh ni nobeno pravo ampak golo inkasantstvo. Tudi po drugih državah imajo možnost plačila polovice, a ...prikaži več po pritožbi ti še vedno ponudijo polovico, če si bil zavrnjen. Na tak način ne omejujejo ustavno zajamčene pravice do pritožbe. Pri nas pa po divjaško, kakor da nimamo ustave in ne vemo zanjo....

  • Avatar Leon
    Leon 08:51 21.julij 2016.

    Vam je policist napisal kazen za prekršek, ki se je zgodil na neobstoječem križiču ali po napačnem členu? Kljub očitni napaki policista, še vedno ni razloga za veselje, da boste kazni ubežali..........To je možno samo v državah kjer vlada državna ...prikaži več birokracija ...........to je PRAVNIŠKA DRŽAVA .

  • Žurnalček 17:40 21.julij 2016.

    Meni je policist PP Šiška napisal kazen za vožnjo kontra enosmerni Vodnikovi cesti . Šlo je za sekanje križišča med gasilnim domom in zdaj cerkvijo , včasih pa Mladinski dom Šiška. Tu ni ceste ampak dvorišče v lasti obeh ...prikaži več , znake smo pa postavili 1974 , da smo lahko sploh partkirali pred diskom v kleti. .Policistoma sem pripeljal za hrbet in ko sem dal v rikverc in se hotel skriti za G dom , se je ozrl in me ustavil . Dejansko je videl da vozim v pravi smeri , vendar rikverc , pa tudi za rikverc ni treba biti privezan . Sploh nisem pogledal takoj na plačilni nalog ampak doma in ugotovil napako. Šel nazaj in na okenčku PP vprašal kje je Vodnikova enosmerna . So rekel da ne obstaja , no pa pol če vi tako pravte , tudi tole pisanje ne obstaja . In so pogledal in vzeli cegelc nazaj !

  • Avatar čavez
    čavez 08:49 21.julij 2016.

    Ustava kaj pa to je, tam tudi svojega napisanega ne znajo prečitat kot da so nepismeni.

  • kontrahan 10:36 21.julij 2016.

    Pa dajte si že enkrat zapomnit, da ima policija VEDNO prav. Pa tudi če nima prav. Boste "lažje" živeli. Tako je to pri nas.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 12:09 21.julij 2016.

    Zanimivo. Ko se je pa Janša pritožil na ustavno sodišče zaradi pravopisnih napak, je bil pa takoj oproščen!

  • Avatar Mirč Sla
    Mirč Sla 18:35 21.julij 2016.

    točno tako,..

  • zdrej 13:56 22.julij 2016.

    Nisem neki pristaš Janše, samo to hočem povedati: Pozabljaš, da je levica imela vajeti v rokah. Torej če je Janša to naredil kar praviš, potem je levica totalno nesposobna!

  • jakec1575 11:36 21.julij 2016.

    Še več. v nekaterih primerih prekrškovnih organov plačaš kazen, da plačaš le polovicko, jim dokazes na sodiscu in zmagas in ti država ne vrne ze plačane kazni. Ja, tudi to je Slovenija in slovenski zakoni. Ta država je zbirokratizirana mafijska ...prikaži več država. Birokrati so dovolj plačani, da ne storijo nic proti velikih barabam. Je solidna placa le prevec mamljiva, da bi riskiral. Mafijska pa zato, ker nam pred ocmi kradejo denar in se samo bunimo v lastni gobec. Njim gre pa na smeh. Davki so zato visoki, dhodnina tudi. In Karavana gre dalje. Najlepsa država na svetu, je raj za gospodars kriminal. Izobrazeno kadri pa samo iscejo dobro placano državno sluzbico, namesto, da bi spremenili to državo v lepsi jutri za vse.

  • Papaja Popi 13:23 21.julij 2016.

    Policaj ima vedno prav.Ni res.Treba jih je tožiti in iztožiti.Kdo je kriv , če so policaji polpismeni in z osnovno šolo, ki jo morda sploh niso končali.Drugič jim pa še dajte podporo, ko štrajkajo za višje ...prikaži več plače, ki jih imajo že tako visoke.

  • Boris Odreitz 23:00 21.julij 2016.

    Prvo kot prvo Janša sploh ni človek pač pa je to pokvarjena zver. Janša je morilec, goljuf, On je z svojimi reformami uničil slovenijo , Skupaj je pobral najhujše udbovce in naciste, sam je postal Nacist in fašist oziroma to ...prikaži večto je že od nekdaj, le da je tokrat javno pokazal kakšna zloba in izmeček človeštva je ta gnus od Janše. !

  • 35affbb0ac5d7a7c598cd9cd2a388735b099c274 14:38 21.julij 2016.

    Dej butl, človeka so celo desetletje vlačil po sodiščih, brez kakršnih koli dokazov, ob tem porabili milijone davkoplačevalskega denarja za svoje plače in sodne takse, država je zaradi tega dobila nekaj nekompetentnih vlad, upam, da tudi ti zaradi tega živiš ...prikaži več slabše. Čeprav ne verjamem glede tvoje vneme po pljuvanju. najbrž si eden izmed privilegirancev, katerim se zatresejo hlače ob imenu Janša.

  • Avatar čavez
    čavez 08:07 21.julij 2016.

    Slovenska lopovščina brez meja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.