Slovenija /slovenija/intervjuji

Jernej Vrtovec, NSi: "Jaz sem proti temu, da kdorkoli v državi nekaj dobi zastonj"

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender 06:00 16.februar 2026.

Kako sem srečen ko gledam goluba na maši za domovino ,, ampak ko bi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni ...prikaži veči v koaliciji npr mesečniki ki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim

• jakec1575 19:11 15.februar 2026.

Bogi otroci. brez oceta pri enem letu. bori se ti za froce. nsrcisoidnost je jeba.

• atamama 21:56 15.februar 2026.

PROMO za vse te intervjuje bi bilo najmanj, kar pritiče članku. Zanima pa me zakaj ni vprašanj s področja aktualne varnostne problematike. Kako to, da novinar ne vpraša koliko je pripomorel zakon o romski skupnosti iz leta 2007 k poslabšanju ...prikaži več varnosti na določenih področjih? Ja. In zakaj ni spremenjen? To misli naša gaza na Viču. Kaj pa tisti Slovenci na jugu

• jan631 15:49 15.februar 2026.

NSI, imate moj glas, vedno sem volil za vas. Imate tudi glas moje družine in prijateljev. Če, bi vi vodili vlado verjamem, da bi prehiteli Avstrijo, ne pa da nas sedaj prehiteva že skorumpirana in hinavska Hrvaška. To pa najbolj ...prikaži več boli. Priznajte levičarji, da ste nam zaradi svoje nesposobnosti in lenobe uničili državo.

• mihail 15:58 15.februar 2026.

Pač, volil boš janševe hlapce in pokvrjence, ki so izgubili 5 tonski kamjon ! Bravo!

• Ender3 19:20 15.februar 2026.

jan631 sram bi me bilo se javno opredeljevati za svečkarje. Slovenija že dolgo ni tako krščanska kot se je prikazuje. Cerkev je v izumiranju v primerjavi s Hrvaško ali Avstrijo.

• jan631 19:29 15.februar 2026.

Ender, tvoji svečkarji v Srbiji te pa ne motijo? Imaš srečo, da živiš v demokratični državi. Pri tvojem zločincu Putinu bi še letel z 10. nadstropja. Koliko je krščanstva v Sloveniji se vidi ob božiču in veliki noči. Redko boš ...prikaži večš videl pogreb brez duhovnika. Ne poznam ljudi, ki ne krstijo otroka. Je pa res, da Slovenci svoje vere ne obešamo na velik zvon.

• jan631 19:37 15.februar 2026.

Vi Srbi hočete nam Slovencem v Sloveniji dopovedovat, da nas mora biti sram svoje vere. Pa kje ti živiš bebo? Verjetno pa te ne moti denar katoličanov, ki ti ga nakazujejo vsak mesec za tvojo penzijo, da lahko v Sloveniji ...prikaži več udobno živiš in provociraš. Si provokator na nivoju Miloševiča.

Leon 07:34 17.februar 2026.

Vritovec je župnik kar sploh ne skriva .

• Dieta 22:49 15.februar 2026.

Kot je rekel Obama kot reakcijo na Trumpove žalitve, da so današnji voditelji brez sramu in neodgovorni..... Trump, Janša. Vrtovec so značilni in še za demokrate se imajo....

• Ivankar2026 17:01 15.februar 2026.

Vem, da so v NSI tudi poslanci, ki so izredno pravični, inteligentni in povezovalni. Kar povprek kriminalizirati to stranko, je nedopustno. Več sodelovanja, manj sovraštva.

• mihail 18:03 15.februar 2026.

To stranko vodijo janševe pokvarjene lutke. Zakaj se potem ti pravični kjudje, ki naj bi jih vsebivala nič ne oglasijo ? Ker jim je ideologija bolj pomembna od, iz vesolja vidne korupcije! Hebeš take "pravičnike".....

• Ender 12:12 15.februar 2026.

Kako sem srečen ko poslušam himno v čast Domna Prevca in kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni v koaliciji npr mesečniki ...prikaži večiki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in ko bo Mahnič komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.