Avto
3956 ogledov

Jesenice trepetajo pred novo sezono Google voznikov

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pravičnik77 13:07 18.maj 2022.

    matr mora bit to en nesposoben župan... tudi tega ne ve, da slovenska policija od vstopa Slovenije v šengen ne nadzira na meji, dela pa to AVSTRIJSKA policija... seveda, njim se ne upa nič rečt

  • rd2dmk2 14:37 18.maj 2022.

    ste že vsi pozabili. lani je bil znak postavljen prepovedan promet , samo za lokalno. v smeri podmežaklje. pa je to kdo upošteval ? ja ubogi domačini. iz okolice, katere kaznujejo vsi. turista pa nihče. in sem bil priča ko ...prikaži več je skozi celo podmežaklo bila kolona tujcev, ki slepo sledijo domačinu, ki gre do kam * ja do serviserja, ki je v tistem koncu. kaznovat tujce ! in to drakonsko. enako delajo povsod, tudi po Bledu. ki je roko na srce postal "biser" prometa, kajti vse ulice na bledu za zaprte.

    • rd2dmk2 14:41 18.maj 2022.

      ampak tujcu. kaj mi mar. google in garmin dela 100 na uro. da ne omenjam Gorij. pejte gledat kolk znakov prepovedan promet, prepovedan za avtodome, prepovedano za težka vozila. turisti ne opazijo. kje pa , morajo gledat v mobilce . ...prikaži več. včasih se mi tdi da bi koga lahko pregazili, pa nebi sploh opazili. vsi se trudijo da bi bilo vsaj znosno za vse. ampak tujci , jok, jest sem glavni, grem kamor mi paše, ne glede kaj je označeno.

    • rd2dmk2 14:45 18.maj 2022.

      in redarji, nimajo časa, je nekje nekaj nujnega, policija , nimačasa je ena nesreča. ampak imajo pa čas ob polnoči, ko že vse spi, pa se osamljen domačin vrača domov utrujen z dolgega dela, pa, mal naredi bližnico, a glej ...prikaži več zlomka, sedaj so pa vsi tu redarji in policaji. pa kazni . čez dan, ko pa je treba po opravkih pa naj domačini izgubljajo čas ker so povsod turisti, v enosmernih ulicah v nasprotni smeri, v ulicah z ogromni avtodomi. če znak stoji, naj velja. za vse !!!! in naj tud plačajo

    • rd2dmk2 14:48 18.maj 2022.

      in kar je najhuje, ko en turist uspe najti bližnico se pobaha na FB in potem vsi.. danes je zapora ceste v Gorjah. so table na izvozu AC na Blejski Dobravi. jih kdo registrira in upošteva. NE! redarji pobirajo kazen ...prikaži več za prehitro vožnjo na Kočni, ampak turiste pa mirno spregledajo. in kam se ti turisti peljejo ? so doma v Gorjah ? al hočjo na Bled čez zaprto cesto .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.