Avto
14 ogledov

Julija prehitro še dražje

Komentarjev 8
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Mike99 16:51 25.junij 2011.

  Vsi tu pa seveda močno verjamemo, da ti pa vedno voziš po predpisih, kajne?Dej lepo te prosim no, noben ne vozi vedno po predpisih, ker so enostavno nekateri predpisi milo rečeno butasti. Vemo kako stojijo table za konec ali ...prikaži več začetek naselja, popolnoma nesmiselno in točno postavljeno za policijo, da kasira. Dejansko je marsikje že konec strnjenega naselja, samo še kakšna njiva, ampak tabla je postavljena pa še 100, 200 metrov nižje. Takšnih primerov je ogromno in policaji se seveda ne bodo postavili v strnjeno naselje (npr. kjer je avtobusna postaja, prehod za pešce kjer hodijo otroci iz busa in je nevarno, kakšna šola, vrtec, trgovina,itd.), da bi resnično ustavili tiste nevarne voznike, ki si drznejo tudi tam divjati, AMPAK se postavijo na ista zaslužkarska mesta, kjer se večinoma že varno pospešuje. To je svinjarija, da večje ni in zato me ne bo policija nikoli prepričala, da postavljajo radarje oz. se skrivajo za grmovji z razlogom, da povečajo varnost na cestah, ampak vsi vem

 • Mike99 15:43 25.junij 2011.

  Če jest prov vidim, si bolj kaznovan (500 evrov) če voziš v naselju oz. "policijskemu naselju", tam na koncu pri tabli, kjer vsak že popolnoma varno pospeši, s hitrostjo 71 km/h, kot pa če pelješ po avtocesti od 181 km/h ...prikaži več in neomejeno naprej tudi do 300 km/h, če ti to uspe in si kaznovan z le 400 evri???????????Pri hitrosti z 71 km/h ima nek vsaj povprečen voznik avto lepo pod kontrolo, pri hitrosti tam nekje 200 km/h in več, pa vemo da najmanjša napaka (ni nujno da tvoja) pripelje do masovne tragedije in ogrožanja na desetine življenj.A je tukaj kje logika? Torej nam sporoča država, da po AC lahko norimo do konca z abnormalnimi hitrostmi, po naselju oz. "naselju" z dvemi hiškami in kakšno srnico in ježkom v travniku, pa vozimo po polžje, drugače smo takoj ob mesečno plačo.Ja, res živimo v Butalah!

 • nergač 14:00 25.junij 2011.

  Predlagam še bolj učinkovit ukrep: smrt z ustrelitvijo po skrajšanem postopku, ki je v rabi že od leta 2006, ko so policisti dobili status prve sodne stopnje. Tistemu, ki se pa drzne pritožit, pa pobrati še vse premoženje in razdedinit ...prikaži več dediče. To bo pa ja učinkovalo.Aja, pa še ležeče policaje naj sezidajo po vseh naseljih v vseh ulicah in to take polmetrske. Potem se bomo lahko pohvalili, da smo zmanjšali smrtnost v prometu na skoraj nič. Bravo, v Butalah je res lepo živeti.

 • Robert Bla 15:59 25.junij 2011.

  Se podpišem !!!

 • Mike99 17:10 25.junij 2011.

  Na preventivi se lahko veliko postori. Začne se že v vrtcu, osnovni šoli in predvsem srednji šoli, ko dijaki že začnejo počasi razmišljat o avtih in vožnji. Tam bi morali imeti določene ure in predavanja o nevarnostih na cesti, pričevanja ...prikaži več ponesrečencev, prikaz hudih nesreč, itd. da se vidi kaj se lahko vsakemu zgodi, če bo nepreviden na cesti, preveč divjal in frajaril po cesti, vozil pijan itd. To naj se pokaže takšne stvari, res da je težko videti grozne posnetke hudih nesreč, ampak to bo nekatere streznilo in odvrnilo od objestne vožnje. Pa tudi starejšim bi bilo treba vsakodnevno po medijih prikazovati nevarnosti na cesti, pa malo v center Soča posneti ponesrečence. Saj nekaj takih spotov se vrti po tv, ampak preredko.Lahko bi bilo tudi več opozorilnih radarjev (primer Golovec), kjer vsak ve in vozi počasneje, kar naj bi bil cilj policije mar ne? Ali jim je cilj le pobirati denar?Pamet v roke in za volanom.

 • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:11 25.junij 2011.

  In kaj bi bilo po tvoje potrebno drugega storiti,vsi samo pišete,da je potrebno storiti nekaj drugega,nobeden,pa konkretno ne napiše kaj je to??Drugače pa kazni so predpisane,na nas pa je,če jih bomo koristili,vsak sam bo moral razčistit pri sebi.Je pa ...prikaži več res,da Slovenčke najbolj spametuje udarec po žepu!

 • jurij 16:11 25.junij 2011.

  Pa kaj se razburjate in delate probleme ? Enostavno vozite po predpisih pa bo.

 • wester62 15:18 25.junij 2011.

  kazni,JA, a še prej treba veliko več storiti kot kazni. zato menim,da so kazni 100000000% polnjenje proračuna in podpiranje lenobo odgovornih za situacijo. to je najlažja pot. isto kot pobiranje denarja od revežev namesto da bi vsekali tam kjer je ...prikaži več več denarja dobljenega z goljufijo.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.