Magazin /magazin/vip
752 ogledov

Jure Ivanušič poškodovan na protestih

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 18:21 13.december 2012.

    To da je drhal vse ljudstvo,ki ima poln kur.ac tega sranja ,se ne strinjam.

  • Tupamaros 12:07 13.december 2012.

    Drhal demonstrira na ulicah in trgih, ljudstvo demonstrira demokracijo na volitvah.

  • 35affbb0ac5d7a7c598cd9cd2a388735b099c274 14:26 13.december 2012.

    Hja, slovenska družba je res zglajzala do konca. Enostavno so novodobni ideologi s pomočjo medijskega agitpropa v svojem navdušenju do uničevanja tradicionalnih vrednot slovenstva dosegle poden od podna. Imamo varuha človekovih pravic, ki ga skrbi predvsem to ali imajo zaporniki ...prikaži več poleti v sobah stopinjo ali dve prevroče, imamo informacijsko zamaščenko, ki jo skrbi za skrivanje imen velikih kriminalcev, imamo rome, ki jih ne smemo imenovati c***i, zmerjajo nas homoseksualci, mi pa pazimo, da jih ne imenujemo pe**i, imamo protestnike, ki nosijo na proteste nekaj let stare otroke, imamo starše huliganov, ki nekritično zahtevajo izpustitev odraslih mladcev, nenazadnje, imamo tudi razne Ivanušiče, ki brez občutka tiščijo svoje nosove tja kamor nebi smeli. In, medije zanima predvsem to, ali je policist sicer ves umazan od jajc in potolčen od granitnih kock, koga malenkost pretrdo prijel. Kje so tradicionalne slovenske vrednote kot je delo, ponos, spoštovanje in zmožnost razmišljanja s svojo g

  • feferon 18:20 13.december 2012.

    Potem pa sploh ne rabimo tako številčnega parlamenta! Pa naj bodo za vsako piz.do volitve pa referendumi,pol pa da vidimo ali smo se sposobni pregurat...

  • Kranjica 10:16 14.december 2012.

    Čestitam, tako realnega komentarja o protestih še nisem zasledila in se z vami popolnoma strinjam Soglašam se z mirnimi protesti, na katerih želijo sodelujoči opozoriti na nekatere anomalije v politiki, da pa nekateri želijo iz tega narediti revolucijio, samo dokazuje, ...prikaži več, da niso prisostvovali uram zgodovine v šoli in se jim še sanja ne, kam lahko to pripelje. Imamo zakone in predpise, s katerimi se da rešiti skoraj vse, če pa ne, je treba sprejeti nove. Žal pa mislim, da so v ozadju protestov tisti, ki se ne morejo sprijazniti s tem, da niso na oblasti. Sredstva, da bi to spremenili,jim niso važna, da bi pa to poskusili storiti legalno, v državnem zboru, pa vedo, da nimajo večine. Zato, ajde, z granitnimi kockami na nasprotnike! Bedno!

  • jožateboža 10:27 14.december 2012.

    Verjetno si ti edini, ki voliš "poštene politike" in na pravilen način demonstriraš demokracijo!Če res misliš, da si z volitvami dobil demokracijo, si ali slep ali pa gluh!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.