Slovenija
113 ogledov

Jure Poglajen: "Pomoč bo prišla v prave roke."

Komentarjev 36
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • jakec1575 19:00 25.avgust 2015.

  Pa nihce nima nic proti humanitarnosti. samo pri teh dejanjih ne smes biti kratkoviden. multi kulti je iluzija, ker vsi držijo fige v zepu. V Nemciji imate predele in soseske, kjer ne znajo nemško in se jim reče mala turčija. ...prikaži več Veliko več bi naredili, če bi jim s politično in vojaško voljo vrnili domovino in pomagali z marshallovim planov. Še to. Če ne bi bilo to povsem nečloveško bi ene 100 velikih ladij poslal Amerom pred duri. Stalno se vtikajo in packajo po svetu, odgovarjajo pa nikoli. To je njihov trojanski konj Evropi. Brez njih bi ne bilo mnogo vojn, ker bi se narodi med seboj zmenili. Prodaja orožja je največja gospodarska dejavnost ZDA. Prodajajo tudi drugi. ampak vsi skupaj ne toliko kot ZDA.

 • jakec1575 18:51 25.avgust 2015.

  Tudi Evropejka kot nevernica je v Abu dabiju splosno javno dobro na voljo vsem. ko prijavi spolni napad je pa obtožena spolnega akta ne da bi bila poročena in se znajde v zaporu. Je to ta vrednota, ta trojanski konj, ...prikaži več ki ga uvazamo v Evropo? Tradicija, ki je nad sekularno državo in nad človekovimi prvicami in enakopravnostjo med spoloma. Pa Evropa še zdaleč ni nedolžna. Ko bodo muslimani predstavljali 20% druzbenega ustroja bodo zahtevali islamske zakone. Francija in rute?

 • mrki 07:47 26.avgust 2015.

  Jure Poglajen in David Zorko sta na Lezbosu nameravala preživeti počitnice---------------------------ja , pa jade, pravlica za naivne!! Upam da jih bosta ta dva modela v SLO sprejela pod svojo streho vsak po 10 komadov, pa jih vzdrževala!!

 • allstarr111 22:31 25.avgust 2015.

  okay imaš v bistvu čisto prav, ampak dej hudirja povej kaj naj naredi vlada drugega kot da sprosti meje ?Je pa res da prvih nekaj valov bo šlo mimo BP. in tudi eu se ne bo sekirala peveč, ...prikaži več problem bo ko bo navalilo vse kar miga iz severne afrike, iraka, libije, sirije ipd, na naše meje in ob opciji da EU zahteva zaprtje shengenske meje ? kaj bomo potem, mislm še vedno sem za to da se pomaga ljudem v stiski pa kdorkoli bili, a enkrat pride do točke brez povratka in takrat se bo vse sesulo, a bo naša oblast pa bilokera bila to znala nekako shandlat al bo kaj ?

 • allstarr111 22:21 25.avgust 2015.

  tis prfuknjen, še jest ki jih ne odobravam tega ne opravičujem z tako glupostjo, to je bilo 500 let nazaj, a si zmešan al kaj, enačit zgodovino z tem stampedom je blesavo oz. celo neodgovorno od odraslega človeka (če si)<br ...prikaži večr />Problem z begunci ki me moti je samo ta stampedo in ekonomski namen, mene ne moti če so oni muslimani, ok, wmes je 100% tudi nekaj procentov borcev ISIL ampak tega se ni tako za bat, bolj vas bo udarlo po žepu kot po glavi pa niti ne direktno, ampak celo EU v kompletu. Kaj se bo pa dogajalo čez 5 let v Slovenuji je treba pa počakat.

 • jakec1575 18:47 25.avgust 2015.

  Za korekten talilni lonec se morajo kulture v loncu med seboj spoštovati. Predvsem pa je treba spoštovati kulturne vrednote gostitelja. Vprašajte Švede in Norvežane kako so zadovoljni s tem. Dokler gre za zmerno delovno študijsko izmenjavo gre za ljudi, ki ...prikaži več to razumejo. Tukaj pa so mnogi slisali kako je tam dobro in sedaj gredo tja. Evropa ima odgovornost do Afrike in Bližnjega vzhoda, ampak tole se bo slabo končalo. Zakaj ne gredo v versko domače države z enako versko ločino. Alaviti v Iran in suniti v Turčijo? Gre morda za ponovni izvoz islama v Evropo? Spoštovanje je postavljanje mej in tudi beseda ne.

 • bugmenot 18:36 25.avgust 2015.

  Kaj bomo naredili takrat, ko bo Avstrija zaprla meje in bo prišlo k nam 10.000 beguncev??? Ljudje zavedajte se, da je to pri nas na prebivalca 10x več beguncev, kot pa jih je letos v celem letu prišlo v Italijo!!!

 • puksicd 20:47 25.avgust 2015.

  Zakaj pa bi se? Saj pa so jim ISIS-ovci lepo razložili, da naj grejo v EU, edino delo, ki ga morajo opraviti je, da se množijo, saj dobijo za vsakega otroka socialno podporo. In to je njihov plan, da se ...prikaži več namnožijo kot to počno cigani. Ampak ti muslimani so še bolj invazivni. To nas bo enkrat hudo kaznovalo. Čez 20 let bomo vsi morali klicati k alahu, sicer nas bodo pobili.

 • puksicd 16:20 25.avgust 2015.

  Dragi Žurnal, komentarji so izraz iskrene volje nas, Slovencev. Zakaj nam brišete komentarje, a ste tudi vi proti nam? Muslimani, ki prihajajo, ne bodo oglaševali pri vas. Prav vesel bi bil zdaj enega ne PR-odgovora v smislu, da s tem ...prikaži več ščitite integriteto in bla bla bla, bruh bruh bruh.

 • bugmenot 15:45 25.avgust 2015.

  Pomagat jim je treba v Siriji, od tukaj pa vrnit nazaj. Če nas 1000 let niso ponemčili, potem nas tudi naslednjih 1000 let ne smejo po-arabit.

 • Žurnalček 10:18 29.avgust 2015.

  Naredila ga je Amerika in naj pošlje ladje in prepelje ta rezultat njihovih kretenizmov po svetu , k seb domov!

 • Žurnalček 10:16 29.avgust 2015.

  Jaz ne dam niti kozarca mrzle vode !!

 • puksicd 10:05 26.avgust 2015.

  Ko so ble pred leti hude poplave v Slo nisem teh tipov videl na Žurnalu ...

 • mrki 07:48 26.avgust 2015.

  in kmalu bo takole!! Nigeriji se je razstrelila deklica in ubila več ljudiNa severovzhodu Nigerije se je danes razstrelila deklica, pri tem pa s seboj v smrt potegnila še najmanj 15 ljudi, poroča nemška tiskovna agencija dpa. ...prikaži več Samomorilska napadalka, ki je napad izvedla na območju, kjer divjajo skrajneži skupine Boko Haram, naj bi bila po navedbah očividcev stara okoli 11 let.

 • jakec1575 00:43 26.avgust 2015.

  ko se zacnejo resne selitve naroda in jez popusti je ni sile, ne vojaske ne kaksen druge, ki bi to lahko ustavila. Takrat nam ne bo pomoci. Nekih resnih poslov razen obrtnistva v teh kulturah ravno ne poznajo. Ko bodo ...prikaži več drugi slisali, da se da brez tezav v EU, se bo sprostil drugi val. to bodo vodni prebezniki, ki jih je omenjal Tomo Kriznar. potem ti bo ostala le vera in molitev in multi kulti. Ker Eu politika ne razmislja dlje od konice nosu in ni predvidela tega scenarija 5-10 let nazaj. Pač navadili se bomo nove realnosti. Drugega nam ne bo preostalo.

 • puksicd 00:38 26.avgust 2015.

  Boko Haram ... Oni pobijajo vse, kar ni musli.

 • modrec 00:29 26.avgust 2015.

  Nisem bil tam, govorim kar je bilo po medijih. Kljub temu da je bilo tam manjhen %, je to še vedno genocid če jih izbrišeš.

 • allstarr111 23:31 25.avgust 2015.

  kdaj ? letos ? ker kristjanov so ubili zelo zelo malo, ker jih tam v bistvu NI, sevede pa to niso naredili te begunci, oz. tega ne moreš trdit oz. dokazat tudi če bi na žalost.

 • modrec 22:47 25.avgust 2015.

  Genocid se je zgodil/dogaja sedaj na bližnjem vzhodu.

 • modrec 21:15 25.avgust 2015.

  Islmisti so storili genocid nad kristjani in ateisti, Evropa pa sprejema muslimane, kje je kle logika?

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.