Slovenija
21 ogledov

Kaj če bo kandidiral Janez Janša?

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • opaz 10:29 13.december 2011.

    Kje so slovenski pisatelji? Za Slovenijo gre!

  • mirko 10:09 13.december 2011.

    Če bi v Nemčiji nekdo, ki bi se rad zaposlil na delovno mesto zdravnika in ne bi obvladal tekočo govorjenje v nemškem jeziku, nima osnovnih pogojev da dobi to delovno mesto. Pri nas v Sloveniji pa to popolnoma zanemarjamo. Tako ...prikaži več smo Sloveci, kot družba deloma za takšno stanje sami krivi, od najvišjih uradnikov do najnižjih slojev slovenskega življa.

  • opaz 10:29 13.december 2011.

    Kje so slovenski pisatelji? Za Slovenijo gre!

  • Dongjang 12:50 13.december 2011.

    Jou ta prav izraz - mogoče alternativa ŠANKDIREKTOR

  • Dongjang 12:51 13.december 2011.

    Jih ni - čakajo da postanejo častni meščani Ljubljane

  • jureh 16:27 13.december 2011.

    Kaj bomo storili, da se situacija popravi in normalizira?

  • jureh 16:30 13.december 2011.

    Ta "zaveza" že itak velja. Če bi se ti isti priseljenci priselili v Nemčijo, bi se isti hip naučili nemški jezik. Ker so pa naseljeni pri nekem, njim manjvrednem narodu, se jim pa zdi, da ni potrebno spoštovati kulture in ...prikaži več navad ljudi, h katerim so se priselili.

  • gec 16:40 16.december 2011.

    mirko a to iz lastnih izkušenj pišeš???glede na to da imaš čafursko ime me čudi da tok bračo žališ...

  • Tupamaros 11:28 13.december 2011.

    Vsi pozabljate, da je štacunar dobil le 28 % glasov vseh ostalih 72 % ni bilo za njega. Na srečo. Že tako se napihuje kot žaba. Naj se domišljavec raje vpraša, zakaj nihče noče z njim v koalicijo. Drugi bi ...prikaži več jo veliko lažje sestavili.

  • mirko 10:03 13.december 2011.

    Zato je nujno potrebno, da se tej južni skupini dodeli status majnjšine, saj jih je konec koncev več, kot italjanska ali mažarske manjšine. Ampak v teh manjšinskih pravicah se morajo zapisati tudi obveznosti, ki se morajo dosledno spoštovat tudi ...prikaži več v praksi. To je uporaba slovenskega jezika v javnem življenju na javnih prostorih. To pomeni socializacija in integracija z slovensko družbo. Danes pa doživljamo, da visokoizobraženi ljudje, ki zasedajo pomembne delovne položaje v družbi neslovenske nacionalnosti po dvajsetih letih ali celo več sploh ne uporabljajo slovenskega jezika. Osebno ne verjamem, da je razlog v samem jeziku, ampak v njikovi osebni ignoranci in nespoštovanju slovenskega jezika.

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 11:38 13.december 2011.

    Lahko obračaš procente kakor hočeš, ampak dejstvo je, da je Janša izgubil volitve.PS: lahko rečeš, da je nestrpnež dobil le 26%, vseh 74% ni bilo za njega.Vidiš kako se da obračat številke in procente :)

  • Dusan Mmarn 10:41 19.december 2011.

    ja res smo v riti z takimi politiki . briga jih samo polozaj in seveda oblast ne pa dobrobit drzave in drzavljanov res beda od elite ki skrbi izkljucno za svoje riti .in to je ubogi narod volil . si ...prikaži več pa zasluzi crkovanje na obroke . sram me je da sem slovenec. vcasih narod dejanj,ponosa,casti sedaj narod hlapcev,beracev delomrznezev lopovov. .res beda od naroda ki ni vreden svoje drzave . kakrsen narod taka politika. vsi samo za svojo pozresno rit. se dobro da na tej bedni zemlji zivi kaka macka in pes..da je vsaj nekaj zivega .se ptice so zapustile to bedno drzavo.da ne recem kaj o c ebelah ki so nas ze davno spregledale in od zalosti umirajo . pa bedne praznike vam zalim ...........

  • mirko 09:52 13.december 2011.

    SDS je stranka, ki ima v sedanjem času Slovenije zelo malo skupnega z klimo v naši družbi slovenske narodnosti. Z prevzemom oblasti človeka, ki je neslovenske narodnosti se slovenci počutijo ogrožene, saj se upravičeno bojijo, da jih bo južna manjšina ...prikaži več z vladanjem enostavno pokorila. Upravičeno se bojijo da se bomo počasi sistematično vračali v prejšnji režim (kršenje človekovih pravic glede svobode govora in izražanja svojih mnenj). To se danes evidentno vidi po odzivu na zapis članka o analizi Jankovićevih volilcih, kot so Čebašek Travnikove in Pirc Musarjeve. V ponedeljkovi oddaji Odmevi se je lepo pokazalo, da dejansko zapis ne vsebije nobenega sovražnega govora, ampak sta gosta novinrke Rosvite Pesek vztrajno zatrjevala, da gre za sovražni govor in v isti sapi se tudi strinjala, da z kazenskim zakonikom ni možno dokazat, da gre za sovražni govor.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.