Avto
18060 ogledov

Kaj prinašajo nova pravila pri vozniških dovoljenjih?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • EKVILIBRIJ 18:00 05.december 2025.

EU ima pravila za nove vozniške ( vsiljevanje.. ).. in pravila za vojno( vsiljevanje.. ) v ukriji... ŽALOST, da tudi jokat ne moreš...

Pajk 20:02 05.december 2025.

Tanji fajon je itak vseeno...Ona ma dolga leta levkemijo in ji je vseeno kaj folk misli,in kaj bo s folkom.Ona se sam cereka,njej je vse smešno.

• maček 17:15 05.december 2025.

Ni problema, nova voziška bi morala biti brezplačna. Moje je veljavno dokler ne umrem.

• ferdopis59 18:39 05.december 2025.

maček, kaj bi pa potem delali na prometnem oddelku???

• rd2dmk2 21:46 05.december 2025.

mislim, torej nisem.. EU birikracija mora zapisat v smernice in zakone, da je potrebno se učit mrtve kote podobno. halooooo. in kaj potem učijo v avto šolah ? kako se sexa na zadnjih sedežih ? očitno bo spet treba začet ...prikaži večt montirat na blatnike palčke z kublico na vrhu kot so bile nekoč davno na hroščih in fap-ih. mislim, saj ničudno da producirajo take predpise, če so vsi podobni toninčku.

• Tone2K 19:13 05.december 2025.

To vse skupaj ni nič drugega kot upravičevanje določenih organizacij, ki jih v resnici sploh ne potrebujemo. Vsak kolikor toliko inteligenten človek razume, kako delujejo sistemi v avtu. Če tega ni sposoben, potem nima kaj početi v avtu. Jaz sem ...prikaži večm si zadnjič moral izposoditi avto pri Avant2Go in sem bil prvič v Cupra Born. Pogledam in vidim, da nikjer ni ročke za prestavljanje. In kaj zdaj? Vzelo mi je mogoče 20 sekund, da sem preštudiral zadevo, potem pa sem se odpeljal kot s svojim avtom.

• rd2dmk2 21:41 05.december 2025.

bravo . genij.. pa si oglej film čedno dekle pa boš videl kako se pelje avto z ročko za prestavljanje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.