Avto
515 ogledov

Kaj paziti pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 09:34 20.maj 2016.

    ZPS precej naklada. Če imaš vse bonuse v popustih, se ti ne splača menjati zavarovalnice, ker boš plačeval več, zato ker te vpišejo kot novinca.

  • McClain 01:50 21.maj 2016.

    itak!!

  • samo.jst 09:27 20.maj 2016.

    kolobarite ljudje božji! Zavarovalnice in zavarovalniški agenti niso ne žene ne tašče! Leta 2007 sem kupil nov avto. za zavarovanje s polnim kasom sem plačal skoraj 1000€! Naslednje leto sem le podaljšal in "dobri" agent mi je naredil "super" popust, ...prikaži več tako da se je premija znižala na dobrih 900€. Tekom leta sem od kolega zvedel za drugega agenta in za foro prosil za predračun po specifikaciji obstoječega zavarovanja - 550€!! Ob obnovi sem predračun posredoval obstoječemu agentu in glej ga zlomka, po parih dneh je lahko izenačil ponudbo! Zanimivo ane... po preteku leta, nisem avtomatsko obnovil zavarovanja pri "novi" zavarovalnici, ampak sem prosil za predračun pri "staremu" agnetu in glede na to, da sem bil "nova" stranka je lahko šel pod ceno ki bi jo moral plačati za podaljšanje. Od takrat dalje, vsako leto ponavljam zgodbo in se odločim za ponudbo, ki je ugodnejša. Vsa razlika je v dveh mailih.

  • Johnny Smarty 10:34 20.maj 2016.

    Bla, bla, bla! Tu je toliko različnih parametrov, da je gledanje samo na ceno popoln nonsens. ( To je isto kot trgovina ali diskont - razlike so). Je pa res, da se zaradi neregulacije s strani SZZ dogajajo takšne anomalije ...prikaži veče in strahovit dumping, ki ne vodi nikamor. Najnižja cena še ne pomeni, da boš deležen enakih ugodnosti. Sicer je komentator samo.jst "pravilno" ugotovil pristop - ampak -pomembno: pri obstoječi zavarovalnici. Da bi zdaj jadral od ene do druge zavarovalnice ni logike, če si zadovoljen pri eni in imaš tam (najbolj pomembno) zelo dobre izkušnje pri morebitnih škodah in posledično ocenitvah itd.

  • Avatar atojeto
    atojeto 11:37 20.maj 2016.

    Ne me j.....t. Nimam časa. Preveri najugodnejše zavarovanje, najugodnejšega ponudnika elektrike, telefonije, zdravstvenega zavarovanja, preveri pri katerem sosedu je najcenejši kruh in wc papir, itd. Dozdeva se mi, da ljudje večino časa preverjajo, kje je kaj ceneje in ugodneje. Tu ...prikaži veču bi morala svojo vlogo odigrati ZPS in nam te informacije predati brezplačno, ker so financirani s strani države. To je pač kapitalizem - izkoriščanje človeka po človeku. Ljudje nehajte se ukvarjati s tem, kako boste živeli in končno začnite živeti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.