Avto
8621 ogledov

"Ali je proti nevarnemu vozniku dovolj prijava občana?"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 07:21 28.junij 2020.

    Če fizičnih dokazov, je kot npr. video posnetek, bo moral prijavitelj podati popolne osebne podatke, s katerimi bo seznanjen tudi kršitelj in javno pričati pred sodnikom za prekrške, na kar ga opozorijo tudi policaji. Takrat se 99,99% prijaviteljev premisli. Dokler ...prikaži več ne bo možno anonimno prijaviti in anonimno pričati na sodišču, ne bo prijav, ki bi vodile do obsodbe.

    • ode 07:51 28.junij 2020.

      Vemo, da so objestni vozniki po pravilu sinčiči bogatih in vplivnih očkov, ki bodo najeli najboljšega odvetnika za obrambo kriminalcev, npr. Čeferina, ki bo pričo sesul in povozil podolgem in počez.

  • SonnyBlack 09:24 28.junij 2020.

    za taksne stvari imamo prometno policijo,katera ima vec kot vsa orodja,da take modele odstranijo iz prometa... s tem da nekoga prijavim,ker je cez polno crto prehiteval celo kolono,si na tak nacin v prvi vrsti lahko nakopam cel kup tezav...

  • sam1 08:29 28.junij 2020.

    Ne vem,če imaš na svoji hiši,podjetju,ali drugih nepremični video nadzor in ti lopovi vdrejo ,te okradejo in ti povzročijo ogromno škode,se tvoji posnetki v kazenskem postopku ne upoštevajo,ker te ni z video nadzorom varovalo pooblaščeno podjetje. Če prehitiš enega "polža" ...prikaži več na cesti ali bog ne daj vsemogočnega biciklista,ki se s prijateljem vštric vozi po lokalki,pa ta pokliče policijo,te med vožnjo celo uspe slikati z mobilcem,potem te pa plavi angeli lahko kaznujejo....

  • djdj 09:46 28.junij 2020.

    A ni tako da plača 500€ kdor si drzne poklicati policijo? Sploh, če bi prijavljeni objestnež zaradi njihove počastnosti že ušel.

  • vzev 08:56 28.junij 2020.

    Kaj takega nebi smelo veljati kot dokaz in pika? Po tem takem sem na koga jezen in ga samo prijavim policiji in mora dobiti kazen? Potem je pa moja beseda proti njegovi. V glavnem neumnost. Zakaj imamo potem policije? Po ...prikaži več tem takem jo ne potrebujemo in državljani sami začnemo prijavljati prekrške sodniku. Naj že enkrat državljani nehajo tožariti in je. Policija pa naj opravlja svoje delo.

    • vzev 08:59 28.junij 2020.

      Policajev je več kot dovolj, samo iz pisarne jih spravite. Pa naj naj začnejo loviti objestneže, ne pa da se postavijo na mesto, kjer vedo, da bodo napisali največ kazni, ker se omejitve nihče ne drži (ker je pač butasta). ...prikaži več. Ko je bilo potrebno maltretirati državljane, ko so prehajali med občinami je bilo ogromno policajev in te policaje naj pošljejo, da lovijo objestneže.

  • Zikollino 09:02 28.junij 2020.

    Vse kar ste napisali je laž in enostavno ne pije vode ... tudi, če policist zazna prehitro/objestno vožnjo, sodišče brez nedvoumnih dokazov le to prijavo zavrne ... kar je popolnoma prav ... kaj vi veste koliko nekogaršnjih žen vara svojega ...prikaži več moža? Z izmišljenim objestnim voznikom ... ne strašite jebačev, je moje sppročilo ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.