Magazin
45 ogledov

Kako pošten je bil razplet finala?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • OF 10:08 03.december 2016.

    Sandi ni imel taktike, ampak Jurij, Sandi je bil le eksekutor in se ob tem naslajal. Samo njegove izjave pa so bile prepotentne, npr. kot je rekla Teja on je zmagal v igrah, ker je bil najboljši, ostali pa za ...prikaži več to ker so imeli srečo. Sandi premagali so te, ker so bili pač boljši od tebe. In to vsi.

  • lotty 11:50 03.december 2016.

    oh kje pa,preveč čustveno ste vzeli samo igro,komentarje in izjave tekmovalcev.Igra je bila za preživetje.In kdo je odigral samo igro preživetja.SANDI!!!!Poleg Sandija in Jurija,je igro preživetja najbolj sprejela še Simona.Svaka čast za jajca in komentar Simona.

  • Avatar mike1968
    mike1968 11:54 05.december 2016.

    Moj pogled. Je pravično ali ni?http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/250552/survivor-ali-edini-preziveli

  • Janez_53 00:04 03.december 2016.

    Po moji presoji se je Sandi pokazal kot egoistični, prevarantski podlež, s katerim ne bi hotel imeti nikoli nobenega opravka. Če bi po kakšnem naključju bil kdaj s takim človekom v resnični življenjski nevarnosti, bi imel malo možnosti za preživetje, ...prikaži več saj bi le-ta kot egoist poskrbel predvsem zase. Mogoče je v realnem življenju drugačen, ampak slika, ki so si jo o njem ustvarili skoraj vsi sotekmovalci, ga je drago stala. Mislim, da je Alen upravičeno zmagal, vendar bi tudi večina ostalih tekmovalcev lahko prišla do zaslužene zmage, če bi imeli malce več sreče in če ne bi Sandi tako podlo igral.

  • 1slovenka 09:39 03.december 2016.

    ..šlo je za en butast šov.v realnem življenju,bi v dani situaciji, morali hudo skupaj držati,če bi želeli preživeti.torej bi noben ne izpadel,razen,če bi umrl,zato bi koncept oddaje moral biti povsem drugačen..v smislu,da zmaga oni,ki je do zadnjega najbolj povezovalni člen ...prikaži več v skupini in,ki jo je sposoben "držati skupaj".....no še to;izjave v smislu igra,igral,pretvarjal sem se,so prazne marnje.v kritičnih trenutkih človek pokaže svojo pravo stran...čeje človek,je človek,če je py.ka ,je py.ka...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.