Avto
1698 ogledov

Kako privarčevati pri registraciji mopeda

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Miroslav Mauko 09:56 12.april 2017.

    Dajte no, "novinarji" pri Žurnal24.si! Če že nekaj pišete, najprej preverite, kaj pišete! To, kar navajate zgoraj, ni res! Postopek registracije mopeda je vsepovsod enak! In brez skrbi, da si tehnični pregledi tistih 18 eur (kje ste jih dobili, sicer ...prikaži več ne vem) zaračuna v ceno storitve registracije (torej identifikacija, vnos podatkov o vozilu v sistem ter registracija mopeda z izdajo tablice)!

  • izRODEk 08:56 12.april 2017.

    Se narod sploh zaveda, kakšni psihopati so Cerarjevi in SD-jevi, da tako očitno ropajo voznike mopedov? Da ves ta cirkus okrog dokazovanja lastništva in vpisa v register NE potrebujete VI in tudi NE država? Kar država potrebuje, je denar! Razumel ...prikaži več bi, če bi našli nov način, da od bogatih iztrgajo par deset evrov od pregrešno dragih avtomobilov ali jaht. Tako pa so se spravili nad navadne državljane in jim zaračunavajo stroške registracije mopedov, ki so za marsikaterega ubogega delavca iz vasi edino prevozno sredstvo - stik s civilizacijo.Miro Cerar in njegovi globalistični pajdaši so psihopati. V normalnih razmerah bi viseli po kandelabrih. Ker je narod izgubljen in prestrašen, pa sedijo na vladi.Ljudje, uprite se tem norcem na oblasti! Tem barabam je potrebno soditi na ulicah! Potrebna so hitra sodičša in množične vislice na Kongresnem trgu, kjer bo narod obračunal za zločine, ki jih te barabe počnejo nad ljudmi.Upor ljudje! Samo upor lahko kaj spre

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.