Šport /sport/kosarka
41791 ogledov

Kako so si Dallas Mavericks z eno potezo (verjetno) uničili prihodnost

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 08:37 07.februar 2023.

    Ne vem zakaj je toliko jokanja okoli Doriana... Če bi bil res tak dober obrambni igralec, potem Dallas nebi bil ena najslabših obrambnih ekip. Bil je pač obrambo orientiran, ker v napadu ni vedel kaj naj počne sam s sabo. ...prikaži več "Strokovnjaki" pravijo kako je v obrambi super in kako je Luka na drugi strani zanič. A glej ga zlomka, Luka ima več blokad in ukradenih žog od tega obrambnega virtuoza! Vem da številke niso vse, samo nekaj tu vseeno ne štima...

    • Boštjan Bratina 16:00 07.februar 2023.

      Doe Doe je dobil donosno pogodbo in takoj zatem "pozabil" igrati. To se zgodi 60% igralcem v NBA, saj je denar bolj privlačen kot znoj in trud pri igranju košarke.

  • Peroj 08:50 07.februar 2023.

    Vsi skeptiki bodo vedno iskali probleme, ki bi lahko nastali. Optimisti pa si želimo uspešen Dallas in Luko. Dejstvo je, da je Luka nr.1. Luko karakter vse problematike razoroži. Ko je Wood podpisal je veliko ljudi bilo v dvomih. Zdaj ...prikaži večj je dejansko nr.2 v ekipi. Ob dejstvu, da je Lebron na smrt jezen na LA zaradi KI dokazuje kaksen posel so naredili!!! V NBA ni ekipe, ki ga ne bi vzela razen Boston. Tako, da se veselite uspehov LD in MAVSov. Let’s go KI

  • Eddie 10:45 07.februar 2023.

    "Če iz trenutnega moštva vzamemo Irvinga in Luko, ostanejo igralci, ki verjetno ne morejo dobiti tekme proti trenutni Cedeviti Olimpiji, kaj šele NBA ekipam." Bo treba pogledati današnji rezultat tekme z Utah, ali še bolje kar tekmo - bila je ...prikaži več še pred objavo članka. Olimpija pa letos tudi ni ravno nek pojem visokega standarda, tako da je komentar precej podcenjevalen in senzacionalističen. Nima pa veliko z realnostjo. Sicer se pa z večino zapisanega strinjam.

    • BenX 20:32 07.februar 2023.

      Presenečenje... Tako angažirano kot so igrali proti Utahu ne pomnim da bi jih že zelo dolgo videl. So spoznali, da so lahko naslednji v vrsti za odstrel in da bo treba malo rit premakniti. 😁

  • mihatirs 18:50 07.februar 2023.

    kdorkoli je pisal ta članek nima pojma o košarki! Tadej Mesarič...drži se raje mesarije in reži piščanca, ker tale prepis nima smisla.!!!

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 17:41 07.februar 2023.

    Sicer nisem košarkarski analitik, mislim pa, glede na prebrano tukaj in še kje, da je Dallas storil z nakupom tega igralca napako in da vodstvo kluba ne ve, kaj dela. Morda se pa motim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.