Slovenija
33 ogledov

Kam gre denar iz bank?

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 14:55 10.december 2012.

    Jast sem tutu že spremenu v tujo, pa še nekatere druge sem dodal..take, ki niso iz EU regije..pa mal za plombe..- varčevanje za otroke na socilo - vplivajo samo 25% od obresti ,ki jih mulc "zasluži" na glavnico.. :-(

  • miho 11:50 10.december 2012.

    Ali je že kdo pomislil, da se zneski depozitov znižujejo tudi zato, ker so gospodinjstva zaradi nižjih dohodkov primorana trošiti prihranke?

  • sotlarm 13:01 10.december 2012.

    banke že davno crkle če varčevalci svoj denar ven vzeli,tako pa jim zopet varčevalci pomagamo da si lahko dobičke delijo pa nagrade za NEuspehe........

  • erikkk 15:00 10.december 2012.

    Svoj denar imejte raje kje drugje kot na banki ...

  • zdrej 15:46 10.december 2012.

    To našim analitikom niti na kraj pameti ne pade. Sicer kako pa jim naj, ko pa tam za neko pametovanje dobijo par K € na mesec.

  • feferon 19:54 10.december 2012.

    Naj politiki povedo koliko imajo na naših računih, potem pa naj spodobna davčna še ugotovi koliko v tujini. Razlika bo očitna. Politiko govorijo eno, delajo drugo, pa še vedno mislijo, da bo narod vse bedarije verjel.Čim prej vse dvignat dol ...prikaži večl z računov. Naš ta star se še spomnejo, kako so čez noč ostali brez prihrankov.

  • kapibara 15:31 11.december 2012.

    Ej že mnogo časa se govori: banke naj zahtavajo vračilo vseh odobrenih limitov, v roku 3 msecev... in se bančni sistem SLO - SESUJE...!!!

  • privat 09:16 10.december 2012.

    zmanjševanje kreditiranja?? ..Kateri bedak je to napisal?? po tem takem še bolj vse strada!! Do kje pa mislijo uničevati družine ,poledično učence,otroke...Potrebno je povečati kreditiranje,zniževati obresne mere...to je pot do rešitev!

  • rogixl 09:42 10.december 2012.

    Zaradi socialnih transferjev je sigurno bilo veliko odlivov iz bank v nogavice. Zmanjšale so se tudi vse oblike varčevanj, predvsem varčevanj za otroke. Velik del pa je šel seveda tudi v potrošnjo. Črpajo se rezerve.

  • franke 10:04 10.december 2012.

    BANČNIKI SO PAMETNI IN ZNAJO DOBRO PORABITI DENAR. ZASE ! BANDA Z JANŠEM IN ŠUŠTARJEM NA ČELU.

  • pravaresnica123 11:21 10.december 2012.

    Jaz sem že spomladi dvignil vse (žal ni bilo veliko, ampak kar je bilo, je bilo moje), ker tej vladi, oz. zdaj že kar vsej politiki ne verjamem niti toloiko, kolikor je črnega za nohtom. Pa še ves denar sem ...prikaži več pretopil v US $ in švicarske franke 50-50. Me malo skrbi, da bodo kar nek vikend čez noč razvite države EU uvedle nov evro, mi mali si bomo pa lahko s svojimi evri rit brisali. Pa še vse sorodnike in znance sem posvaril.Saj, če se to ne zgodi, sem pač malo preveč paničaril, ampak do tedaj bom pa sigurno malo mirneje spal.

  • Milan Samide 19:55 10.december 2012.

    Presežeš cenzus za dodelitev državne štipendije, pa ne zaradi tega ker bi od banke dobil obresti pač pa ti jih državni ORGANI kar zaračunajo za celo leto, po 3,86%, ne glede, če si imel denar samo en mesec, ko si ...prikaži veči ga varčeval za ogrevanje. Pri družinah, ki imajo dva študenta, so jih okradli po 100eur/mes x dva x 12mesecev p si potem izračunajte za koliko so starševske družine oškodovane (2400) eur, samo zato ker so vam zaračunali obresti po (njihovih državnih zakonih), pa četudi jih niste dobili.Banka vam, da recimo 50eurov obresti, vam bo država zaračuna obresti po njihovo, ki za isto vsoto pridejo 200 eur-ov, KI PA JIH SEVEDA NIKOLI NISTE DOBILI.SEDAJ SE PA ČUDIJO , ko ljudje dvigujejo denar iz bank. Ves denar bi morali ljudje dvigniti iz bank, pa se naj gredo bankirje, brez denarja!!!!

  • mirko 01:21 11.december 2012.

    Ja ja, bankirji, slabo se vam piše. Zapravili ste si vso zaupanje komintentov z lastnimi bedarijami in nepoštenjem. Na prvem mestu z dajanjem tajkunskih kreditov pri katerih vam je pomagala politika, potem so še tu požrešni menedžerji v bankah od ...prikaži večod katerih nihče noče delat izpod desetih tisočakov in enormne odpravnine, kljub temu da je banka globoko v redečih številkah. Me kar zanima kam boste šli delat potem, ko boste vse banke v državi uničili, kajti tujina vas z širokimi rokami vabijo, če le hočete. Menda ste zelo cenjeni po svoji strokovnosti in imate kaj za pokazat-uničene banke.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.