Slovenija
4512 ogledov

Eden najboljših otroških srčnih kirurgov noče več delati v UKC Ljubljana

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 10:05 24.marec 2023.

    Na kratko . Tudi Roman Gebauer bi denarce pod mizo .

  • R2D2 14:21 24.marec 2023.

    Za tak denar nam nemški ali ostali zahodni EU kirurgi tudi operirajo, ko jih rabiš! Goni ga v 3 pm, lenega pohlepnega parazita nezahvalnega! Če mu ne bi davkoplalevalci plačali 100% izobraževanja in specializacijo..., bi še naprej pasel drobnico po ...prikaži več planinah, ćoban! To nam je hvala! Bolje met vsaj nekoga, ki dela, kot nadutega lenega zajedalca, ki za velik denar ne dela NIČ in samo krade iz ZZZS!

    • Avatar R_D
      R_D 15:52 24.marec 2023.

      Nikjer ne vidim vrste. Pa si sploh prebral, da so ga izšolali češki davkoplačevalci?

  • oneh 10:05 24.marec 2023.

    Nič sekirat- hitro se bodo taubijevi uskladili, da bodo pripravili smernice za izdelavo smernic, kako v bodoče preprečiti odhode strokovnjakov. Poleg bodo ustanovili še dva sveta- eden za koordinacijo smernic za izdelavo smernic in drugega za koordinacijo rokov preložitev izvedbenih ...prikaži več rokov. Torej bo vse OK, saj imamo samo, da ni Janša, svobodo in levaki plešete.

    • PaPajapopi 10:59 24.marec 2023.

      oneh...daj prosim odpleši že enkrat k dešnjakom, k Kalimerotu in poljubita v slovo.

    • Ender3 12:11 24.marec 2023.

      oneh👎 poleg omenjenega se pripravljajo tudi smernice za ukinitev komentiranja po forumih. Če bo šlo kot, je začrtano boš imeli več časa, svobode in plasa s svojim ljubljenim vodjo.

    • oneh 13:06 24.marec 2023.

      Verjamem, da levaki pripravljate tudi smernice za izražanje tako z govorom, kot v pisni ali drugi avdiovizualni obliki. Vseskozi skozi zgodovino se pojavljajo trenutki, ko so se sežigale knjige, preganjale misli...Edina sreča, da nesposobni kot levaki ste, bo prej konec ...prikaži več svobode kot bosta karkoli spacali skupaj. Če pa vam po kakšnem čudežu uspe, bom pa sam najbolj hvaležen temu, saj se mi ne bo treba več ukvarjati z bedaki (ups. levaki), svobodo in levaki plešejo.

    • Svobodnež 13:22 24.marec 2023.

      Oneh, očitno si se rodil butl in odrastel v butlja!!! Kaj hudiča natolcuješ, da ima Golob kaj pri tem??? A se ti je do konca odpeljalo??? Sploh veš, kako dolgo se dogajajo kriminalne stvari v UKC in kako dolgo se ...prikaži več zapleta z otroško srčno kirurgijo??? Verjetno je takrat Golob bil še mulc, ko se je to začelo! In ti, butelj, bi sedaj kar Golobu obesil vso sranje? Res si pravi podlež!

    • oneh 13:56 24.marec 2023.

      Le kje si razbral, da za stanje krivim taubija? Mogoče si se vmes preveč gledal v ogledalo, ko si se opisoval kot butel. Zapisal sem le, kako bodo taubijevi to reševali. A po tvoje taubi niti za rešitev situacije ni ...prikaži več odgovoren? Drugače pa- sem raje karkoli, kot pa levak. Tudi v svobodi in levaki plešete.

    • Avatar R_D
      R_D 14:22 24.marec 2023.

      Oneh zatipkal si se. Zdaj ni svobode, je pa Svoboda. In kmalu bo konec Svobode in bo nastopila svoboda. Folk je nepismen in je na volitvah spregledal veliko začetnico.

    • rd2dmk2 14:23 24.marec 2023.

      in zakaj naj bi vlada to reševala. a boš mogoče na vlado poslal prošnjo za rešitev problema zaprtosti velikega vodje ? dohtarji nimajo časa, dons ker se ukvarjajos stavko, včeraj, ker so se ukvarjali s stavko, pred 12 mesecei, ker ...prikaži večr so se ukvarjali s stavko in pa iskanjem nepremičnin, pred 5 leti ker so se ukvarjal s stavko. vmes so pa otroci odhajal v to in ono deželo, sem pa tja kateri pa tud v krtovo.

    • oneh 14:53 24.marec 2023.

      V tujino bežijo mladi strokovnjaki. Zdravstvo se sesuva samo vase. Čakalne dobe so dolge leta in leta, @rd2dmk2 pa se sprašuje, zakaj bi vlada to reševala? A je vas 400.000 kretenov zares volillo, samo da ni Janša in sedaj, ko ...prikaži več ni Janša ni treba delati nič drugega kot skrbeti, da ne bi zopet bil Janša? Res ste levaki bedaki. Četudi je svoboda in levaki plešete.

    • oneh 14:56 24.marec 2023.

      @R-D nič se nisem zatipkal. Sedaj je zaradi Svobode za levake svoboda. Delajo lahko kar hočejo, lažejo lahko kolikor hočejo, kradejo lahko kolikor hočejo, kadrujejo kolikor hočejo, nabijajo davke državljanom kolikor hočejo, gradijo drekovode kakor hočejo...Kaj je to drugega kot ...prikaži več svoboda in levaki plešejo?

    • Avatar R_D
      R_D 15:22 24.marec 2023.

      Ne bodo več dolgo. Zdaj že nekateri ne želijo priznati niti, da so volili Svobodo ≠ svoboda.

    • rd2dmk2 21:59 24.marec 2023.

      R_D in oneh kdaj bosta dojela da je golob zmagal ker ste taki nesposobneži kot vidva zgrešila na volilnem listu. sta mi pa dala krasno idejo za naslednje volitve. ustanovim Stranka tiranije-boste taki vajinega kova padli na finto, kot muha ...prikaži veča na drek. zmaga je naša. stoodstotno. ma kaj sto dvesto, tako po vajino in vaše.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.