Slovenija
6630 ogledov

Kaznovali babico, ker je vnuk lulal na travniku

Komentarjev 56
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 20:22 10.september 2025.

Vsak ščene ščije....pol se pa spravijo na babico in otroka! Sramota za redarje...

• Ender3 13:28 10.september 2025.

V Kočevju redarji že hojsajo, ker mislijo, da so me na oblasti. Sramota je, kaj se gredo !

• atamama 18:45 10.september 2025.

Ta dva je najbrž Prebilič sprejel v službo.... Predlagam pa -Kočevcem-glede na pogovor enega od njih- da se organizirajo in naredijo prijavo vsakokrat, ko redar ne bo kaznoval cigota. Za uvod, po kočevski občini ni dovoljeno kampirati, torej? In po ...prikaži več zakonu imajo policisti jasno kaj storiti in kdo je odgovoren za redarsko službo, kajne? PS... pa Prebiliča volit, fej in fuj...

• Skias 13:43 10.september 2025.

Pa eni imaste res pleve v glavi! Kot prvo vsak uradni dokument, ki ima sliko je legitimen in se ga lahko uporabi za indentifikacijo! Sem seveda spadajo osebni dokument, vozniška in potni list, če imate še kaj takega pa tudi ...prikaži več to. Kot drugo pa tako početje spada pod JRM "javni red in mir" se pravi,da bi morala dati ta dva redarja prijavo na policijo in bi ta babica dobila kazen od policije za JRM kaj je sploh tek €100+za kazni pa vedo oni. Ni čudna, da potem, ko odraste misli,da laho urinira povsod

• Anči 12:49 10.september 2025.

Pa ne spet s travmo, ki jo je otrok doživel. Neeeee!!!!

• vojko443 13:46 10.september 2025.

Pravilna kazen. Povsod po Sloveniji sem že videl kako otrokom dovolijo uriniranje, popolnoma povsod. Slabih 30 let nazaj, v Avstraliji, je znanec za uriniranje na javnem kraju plačal 200 dolarjev

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.