Slovenija /slovenija/crna-kronika
18 ogledov

Kdo je pomagal napadenemu policistu?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Johan Spohan 20:09 05.september 2014.

    Klobo partijski klobasač.

  • Igor Đukanović 20:45 05.september 2014.

    Ni malo slabih policistov. Navsezadnje že sam poklic nima niti približno takšnega ugleda kot na primer med Angleži. Zato bi morali preverjanje prijav zoper policiste veliko bolj učinkovito. A po drugi strani bi vseeno pravosodje moralo učinkoviteje ščititi uniformo. Če ...prikaži več Če hočemo pravno državo, moramo omogočiti kompetentnim in poštenim policistom, da kvalitetno in brez strahu opravljajo svoje delo.

  • KLOBO 19:06 05.september 2014.

    S temi našimi "miličniki" pa res nekaj ni v redu, preveč narod zajebavajo in ga ponižujejo, zato ljudem čedalčje pogosteje poči film !! Weniger bi res moral malo prevetrit lokalne šerife in katerega tudi odpustit, ker ni vse v ljudeh, ...prikaži večh, oz. niso občani problem, problem so posamezni policaji, ki mislijo, da so boga za jajca prijel, če smo jim mi davkoplačevalci kupili in oblekli v uniforme in jih oborožili !! Problem so posamezni policaji !!

  • mima-šiš 19:19 05.september 2014.

    Nimaš pojma. Govoriš da so problem posamezni policaji. Vedno so izjeme, se strinjam. Vendar velika večina..Teh je nekaj tisoč. Od 2 miilijona ljudi sa pa tudi najdejo POSAMEZNi problematiki, ki bodo vedno problematični. In lahko hodijo policisti naokrog kot zlati ...prikaži več angeli še vedno bodo posamezniki problem. Vedno in povsod se bo našel nek psiho. Pa preizkusi to mojo teorijo čemeni ne verjameš in preveri - kje je po tvojem najboljša policija na svetu. Poguglaj pa preberi če tam nimajo norih posameznikov. Za tvojo informacijo, Slovenija še vedno spada med najbolj varne države na svetu. Top 5. Če meni ne verjameš pa poguglaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.