Avto
36 ogledov

Kia prihodnje leto napada z GT

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Rdečivrag 17:13 08.avgust 2016.

    Jaz pa mislim, da zadeve le niso tako zelo zabetonirane. Že to, kako sramežljivo je Kia nastopala pred desetletjem in več v golfovem razredu in ko suvereno nastopa danes s cee'dom, pove marsikaj. Pa to, da celo Nemci pišejo, da ...prikaži več cee'd izgublja manj na ceni kot golf, je zelo zgovorno. Korejci delujejo po tej plati zelo analitično in preračunljivo, gradijo ugled, šokirajo z najdaljšo garancijo, vlagajo v šport (nogomet in tenis) in vstopajo v vedno višje razrede. Tudi zgodba Sportagea je takšna, prvi je bil prodajno skoraj neopazen, danes je to eden izmed najbolje prodajanih športnih terencev na evropskem trgu. Vsega tega ne gre podcenjevati.

  • Rdečivrag 08:23 05.avgust 2016.

    Na spletu je cel kup slik z dokončno ali pa skoraj dokončno obliko, kjer zgleda GT še precej bolj dodelan kot na slikah prve študije. Sicer pa je že čas, da še kdo vstopi v premijski razred, kjer nekateri zaradi ...prikaži več okostenelosti ponudbe že dolgo iščemo kakšno alternativo. Če bo GT obdržal še 7-letno garancijo, kot jo imajo manjši modeli, bo to čista revolucija za ta razred, kjer delajo avtomobili res veliko kilometrov.

  • samo.jst 23:46 06.avgust 2016.

    Predvidevam, da bo super avto za tržno ceno....vendar z napačno značko. Opekli so se z modelom K9 oz. K900, ki je konkurent Mercedezu S, Audi A8 ali BMW 7... Kljub 30-40% nižji ceni, se kupci raje odločijo za nižji rang ...prikaži več in slabšo opremo, vendar bolj priznano znamko. Ne manjka se recenzij, kjer je iskreno povedano da isti avto z značko Lexus tudi po rahlo višji ceni, bi šel za med...tako pa je prodaja nikakor ne steče.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.