Slovenija
2566 ogledov

Kilometrski zastoji na meji in pred predorom

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Modriportal 08:39 26.avgust 2018.

    Naj Slovenija začne regulirat zastoje s poostreno kontrolo med HR in SLO, torej v skladu z EU direktivo. Tako kot je to počela lansko leto, pa se je HR takoj začela pritoževat pri EU, da jo SLO nagaja, ovira ipd. ...prikaži več in s tem povzroča škodo v turizmu. Zakaj je SLO tako "dobrosrčna" do sosedov. Seveda, to ne gre tako, ker bomo spet delali škodo HR in njenemu turizmu. A Slovenij se pa lahko dela škodo?? A ni za vse enako?? Ravnati se po EU direktivi je regularno. Preprosto tega ne morem razumeti?

  • popokatopetl 20:01 25.avgust 2018.

    > "Občasno predor zapirajo zaradi kontrole na avstrijski strani. Proti Kranjski Gori priporočamo izvoz Lesce. " ---------------------------------- Sramota, čemu naj bi gradili drugo cev? Če Avstrijci že hočejo kontrolirat, naj vsaj dovolj osebja priskrbijo, da ne ustvarjajo zastojev pri nas. ...prikaži več Ravno prejšnji vikend sem jih preklinjal tričetrt ure, ko sem pozabil da je treba zavit (opozorijo pa te seveda ne, da ne bi bilo zastoja še čez Jesenice). Mislim da bi morala posredovat diplomacija.

    • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:34 25.avgust 2018.

      Boli jodlarje kurac,če je kolona na Karavankah do Kranja?Bi blo treba telim klošarjem,ki se samo vozijo v ustašenland nabit ceno vinjete vsaj na 50€,saj za njimi ni drugega,kot samo smeti in zastoji,tko,da Slovenci stojimo v kolonah.Policije pa tko ni vidt ...prikaži več nikjer,ko jih rabiš oz.bi moral kej pošlihtat?

  • janez60 22:47 25.avgust 2018.

    Zato da avstrijci izvajajo mejno kontrolo je kriva Slovenija, ker vsakemu ilegalcu daje možnost zaprositi za azil in se potem prosto giblje po državi in hoče naprej na zahod.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.