Svet
24 ogledov

Kim Jong-un sodelavcem poklonil Mein Kampf

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stela 10:39 19.junij 2013.

    Zakaj imate eni ljudje ob vsaki novici tako silno potrebo, po razlaganju???...:)

  • mph 12:13 19.junij 2013.

    Vi SDSovci ste najresnejša konkurenca Seveno Korejski partiji, vaš lider, ljubljeni vodja, pa ga daleč prekaša njihovega Kima. Predvidevam, da zato tako dobro vse razumete, kar je povezano s Kimom in njegovimi.

  • Pepe007 13:12 19.junij 2013.

    Nisem sicer SDS-ovec, vendar je na km jasno da to velja predvsem za sedanjo pozicijo. Takoj so prevzeli sodstvo, da je sodnica morala pred izrekom sodbe na nenavadni 2 dnevni posvet, preko proračuna so blokirali ves razvoj in povečali zaposlovanje ...prikaži več v javnem sektorju...

  • komentator14 13:36 19.junij 2013.

    Če mislite, da je zmagala dobra stran leta 45 se motite. Pod krinko multikulturalizma izvajajo naš propad.

  • Stolp 22:24 19.junij 2013.

    JA, brezposelnost je izginila! :)))) Kaj takega je uspelo samo socializmu!

  • Boschtjan Zupanchich 12:44 20.junij 2013.

    Pa To Je Čisti NOOOOOOOOOREC !!! !!! !!!

  • joc2013 10:21 19.junij 2013.

    Pri nas pa delamo obratno kot piše v knjigi pa nam tudi ni kaj dosti boljše, kot je bilo Nemcem po vojni. In potem so se zopet postavili na noge, mi pa počasi na beraško palico.S Plagi Bratuško, PreVirantom, ...prikaži več Pliča-ničetom in podobnimi pa nam kaže še slabše, kot bi si lahko predstavljali, da je to mogoče. Važno pa je da bomo prihranili. PreVirant nam na lastni izkušnji lahko pokaže, kako se da prihraniti pri letalskih prevozih, le če si to želiš in ne moreš vplivati na to po koliko ti prodajo vozovnice. Ko sem jaz vprašal za izdatnejši popust, oziroma vsaj PreVirantu primerljiv, so me odjebali.

  • Stolp 13:06 20.junij 2013.

    Normalno da so tudi zavezniki delali zločine proti človeštvu. Dresden je samo eden od najbolj očitnih. Vendar zgodovino pišejo zmagovalci in vse te zločine so po vojni lepo utuškali. V resnici pa so kar se tega tiče bili komaj kaj ...prikaži več boljši od Nemcev. Vojska je pač vojska.Podobno pri nas partizani. Čeprav priznavam da so nas oni osvobodili(komunisti pa so si po vojni lastili vse zasluge za to) medtem ko so domobranci dejansko kolaborirali(prisega Hitlerju), so bili vseeno po vojnih zločinih kar nekje prbližn glih.

  • komentator14 13:52 19.junij 2013.

    Aha, leta 33 je v enem letu zaposlil 3 miljone ljudi, kasneje pa je brezposelnost izginila, to je zate slabo?! Glede izbrisanja židov pa je to da so pa predstavljali 2% populacije imeli so pa preveč vpliva, pa še omogočeno ...prikaži več jim je blo iti v palestino z vsemi svojimi prihranki(podpisan sporazum haavara agreement). Ampak najprej se je treba vprašat, kaj so židi naredil nemcem, da jih niso podpirali.

  • mph 14:57 19.junij 2013.

    Khm, kje pa si to o posvetu in ostalo prebral? Morda v "Demokraciji" ali kakšnem drugem Janševem osebnem trobilu? Nihče ni prav nič prevzel sodstvo, prej obratno. Brezigarca pa je še vedno tam, kjer je bila, zanimivo. No, jaz bi ...prikaži več jo na mestu sedanje vlade z okovanim škornjem brcnil čez vrata, če bi lahko.Zato lahko na te blodnje kar pozabiš.Drugo, SDSovci tako radi "spregledajo" večkrat omenjeno DEJSTVO, da so našli tako avstrijsko kot finsko sodišče dovolj dokazov, da je "prime minister" vedel za vse, da je bil denar namenjen do njega, ... pa čeprav ni fotografije prevzema.

  • mph 15:00 19.junij 2013.

    Naš propad je naglo dobil zagon s prvo Janševo vlado, ko je začel uničenje Mercatorja, ustvarjal tajkune, zadolžil državo do nezavesti, ... in jasno vse ostalo obdobje, ko je samo spletkaril. Leta 45 so pač zmagali zavezniki (kamor so spadali ...prikaži več Američani, Angleži, .... in slovenski partizani) in ne os zla (Nemčija, Italija, ... in njeni podporniki na naših tleh domobranci). Bolj preprosto kot tako ...Če ne, predlagam, da si malo ogledaš tujo, kapitalistično literaturo, kaj pravi o temu. Britannica mislim, da je korektna in temeljita bila vedno. Itd itd.In spet vprašanje zate ... kdo pa bi potem bilo bolje, če bi zmagal? Nacifašisti in tvoji domobranci?

  • komentator14 15:53 19.junij 2013.

    Vojna je bila napaka, poglej koliko mrtvih so povzročili "zavezniki" (angleži,sovjetska zveza), številke se gibljejo do 100 miljonov. In glede domobrancev, oni so nastali kot upor proti komunističnemu nasilju.Dokler pa bomo razdeljeni, nam z lahkoto vladajo lažnivci.<br ...prikaži več />Misliš, da bi imela Evropa 52 miljonov imigrantov, ki nas ne spoštujejo, ter razne kapitalistične kradljivce, če bi se v zgodovini zgodili drugačni dogodki?

  • Stolp 10:13 19.junij 2013.

    No. če se bodo pa razvijali po Hitlerjevem modelu pol je pa to pot v dokončni propad. Hitler ni imel pojma o ekonomski politiki. Ime njegove stranke pove vse, nacionalsocialistična: NACIONALIZEM in SOCIALIZEM.Uvedel je moratorij na dolgove(socialistično, slej ...prikaži več ali prej bi jih bilo treba plačati), razne doklade(socialistično - nobene realne osnove v obubožanem gospodarstvu), gospodarstvo je enostransko slonelo predvsem na vojski in težki industriji(socialistično), autobani so bili taktrat popolnoma nepotrebni, avtomobilov je bilo malo, vojska se je hitreje pomikala po železnici - bili so namenjeni propagandi 'napredka' arijske rase(socialistično in nacionalistično).Višek pa je bil slepo-nacionalistično izbrisanje, najbolj perspektivnega in najbolj podjetjnega sloja nemške družbe: židov.Če ne bi bilo druge svetovne vojne, ki ga je pospravila, bi to rezultiralo v grškem scenariju.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.