Slovenija
29567 ogledov

Kje je najcenejša elektrika za vse, ki ne lovijo akcij

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Skias 12:05 10.september 2018.

    Mene pa zanima nekaj drugega. Kakšen + imaš če greš do svojega dobavitelja in prijaviš toplotno črpalko? Je poanta samo v tem, da ti oni ne pošljejo policije, ker mislijo, da po novem gojiš travo ali pa imaš res kaj ...prikaži več cenejšo elektriko? Pogledal okrog in nisem našel nič vsi omenjajo samo kako je super kako manj potrošiš nikjer pa nisem zasledil tega zakaj prijaviti ponudniku toplotno črpalko. Samo tole še zgoraj "V preteklih letih treh letih" odstranite prvi letih saj zgleda in se sliši narobe.

    • janez.zalaznik 13:54 10.september 2018.

      Pogledal sem samo Gen-I in ponudba za lastnike toplotnih črpalk je ugodnejša od njihovega rednega cenika.

  • TistoPravo 13:48 10.september 2018.

    Temu se reče navidezna konkurenca in konkurenčnost pod pretvezo...to je podobno, kot na področju avto zavarovanj....v bistvu vse zavarovalnice izhajajo izpod državnega lastništva v preteklosti z nekaj izjemam, ki vsi skupaj ob petkih na skupnih piknikih kujejo kako bodo lupil ...prikaži več ljudstvo...samo preizskusite, pridobite ponudbo za avto zavarovanje na najbližjem okencu za tehnučne preglede ali pri svoje priljubljenem zavarovalnem agentu..,in nikjer ne boste več dobili bistveno ugodnejše ponudbe!

    • TistoPravo 13:55 10.september 2018.

      Podobno je pa pri dobaviteljih elektrike. Stvar je dogovorjena, kar se vidi iz vesolja. Dejstvo je, da z višanjem cen folk po nakupu veliko kao varčnih električnih novotarij vključno z kao varčnim ogrevanjem na toplotne črpalke so sedaj začeli "izisljevati" ...prikaži več z višanjem cen...cilj je, da vam prodajo čimveč zassbnih sončnih elektrarn po skrajno zasoljenih cenah ...za katere seveda sami jamčite, za kvaliteto delovanja in z lastno streho v obliki varnosti...to je nič drugega, kot izisljevanje sedaj!

  • marko30 08:17 10.september 2018.

    Avtor članka očitno ni dorasel svojemu poslu, po drugi strani ga pa tudi razumem, da dela za kapital, ki ga plačuje. Za vse, ki vam je mar za denar, ki ga plačujete raznoraznim trgovcem in preprodajalcem elektrike, pa vam svetujem, ...prikaži več da si ogledate spletno stran https://suncontract.org/. V nasprotju z zgornjimi ponudniki, gre za pošteno platformo za trgovanje z el. energijo.

    • Janez_53 09:16 10.september 2018.

      Na osnovi česa to sklepaš? Ker je omenjena "blockchain tehnologija" ali imaš konkretne izkušnje?

    • marko30 18:51 10.september 2018.

      ...na podlagi izkušenj. vsaj 1/4 nižji račun imam, kot ponudniki v zgornji tabeli. Da ne govorimo o skoraj "v živo" spremljanju porabe prek računalniške ali telefonske aplikacije. ŠE več ugodnosti, pa je v primeru, da imaš spnčno elektrarno, katere jaz ...prikaži več trenutno še nimam, v kolikor jo pa imaš je obračun porabljene in proizvedene el. energije veliko bolj pošteno obračunan, saj presežke dobiš povrnjene v snc-jih, kar pomeni da jih lahko sam pokoristiš, kar je bistvena razlika od ostalih ponudnikov!

    • marko30 18:52 10.september 2018.

      snc-je lahko sam pokoristiš ali energijo prodaš.

    • marko30 18:57 10.september 2018.

      ,...sicer je pa ogromno o tem napisanega, priporočam vam reddit, telegram in medium za prebrat kaj več,....je pa tudi res, da sem tudi sam pristaš blockchaina in novih tehnologij, za katere sem prepričan, da gredo v pravo smer za razbitje ...prikaži več lopovskih bančnih, energetskih, telekomunikacijskih in podobnih kartelov.

    • TistoPravo 12:33 12.september 2018.

      Če imaš lastno sončno elektrarno. In kdo plača to leketrarno, kdo jo servisira in obnavlja...kaj če ni dovolj sonca, da si pokriješ sploh stroške. Obstaja sploh zavarovanje za hišo, ki ti jamči v primeru požara na strehi zaradi elektrarne povračilo ...prikaži več in koliko stane? Kdo ti naredi in obnovi streho, da ustreha za nosilnost elektrarne....je sploh dobro imet na lastni strehi lovilec kilovatov....odgovor so ne ne ne....oziroma najmanj ne vem. Zdej nam hočejo že pri elektriki avto prodat najprej....

  • Audrey_Cheeke 09:57 12.september 2018.

    Plačal sem 130 evrov na uro doma s tremi otroki doma. Nikoli nisem mislil, da bi to lahko storil, toda moj najboljši prijatelj mesečno zasluži več kot 25.000 dolarjev in me prepriča, da poskusimm. Potencial pri tem je neskončen. Tukaj ...prikaži več sem naredil >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

  • wizeman 22:58 11.september 2018.

    Zakaj pa primerjate redne cene in ne akcijskih? Tam je slika popolnoma drugačna...

  • Pepi 16:44 10.september 2018.

    Spoštovani!!! Primerjava cen električne energije je čisti pesek v oči,saj same cene se ne razlikujejo veliko od ponudnika do ponudnika,elektrika je POCENI,poglejte si enkrat specifikacijo računa ,ki ga dobite,moj primer:sama poraba ele. energije je 31,70 evra ,vse ostale dajatve,razne priključnine,takse ...prikaži več in drugačne dajatve pa so reci in piši 38,30 evra.?????

  • milan87 22:40 06.januar 2020.

    Zdravo! Mene pa zanima katero omrezje je najprimernejso in cenovno ugodno trenutno sem na elektro primorska to so take cifre da se je za zamislit... katere imajo najbolse na primorskem na Tolminskem??? Ce kdo ve se mu zahvaljujem v naprej lp....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.