Zdravje
2232 ogledov

Direktor o nasilju nad pacienti: "Če nečesa ni, ne vem, kako ukrepati!"

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 13:06 06.junij 2023.

    Vem vsaj za eno bolnico, ki se je predstavila z imenom in priimkom, ki so jo pp tem, ko je prišla tja zvezali in tako pustili več dni, medtem pa filali s kemijo. Stvar polocije je, da ugotovi, kdo so ...prikaži več osebe, ki so opisano storile in jih strpa za zapahe.

    • lojs 13:41 06.junij 2023.

      vprašanje je kaj piše v zakonu in na strani koga je pravna stroka ... zaprte oddelke skoraj vsak dan obiskujejo pravniki ... vprašanje je kdo mora biti tam in kdo ne, sploh pa zakaj mora biti privezan za dalj časa

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:14 06.junij 2023.

    Določeni poklici pač privabljajo tudi "specifične" osebke...Med duhovniki se prikrivajo pedofili, tudi razni športno trenerske službe mladostnikov so podobno "zatočišče"...Potem so poklici kjer je opravka z nemočnimi osebami, kar privablja v zdravstvo in oskrbo sprevržence različnih vrst, med policisti se ...prikaži več se skrivajo nasilneži, tudi v vojski sproščajo nekateri svoje sprevrženosti, itd...Poanta je v tem, da je treba take zadeve odkrivati, prijavljati in najstrožje kaznovati...

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 13:17 06.junij 2023.

      Da ne omenim politikov, ki lahko nekaznovano jebejo cel narod...Nekateri to počnejo že 30 let in več in so se za svoje psihopatske užitke pripravljeni se barvati in obračati za 180 stopinj, da o hujših deliktih niti ne govorim..

    • lojs 13:49 06.junij 2023.

      vse skupaj si opisal precej negativno, manjka še kar nekaj poklicov, na katere se očitno lepijo spet eni "posebneži", najbrž mazohisti ... če bi bilo res vse tako črno-belo, smo potem družba norcev ki v svojih poklicih izvajajo institucionaliziran kriminal ...prikaži več brez milosti ... seveda ne pravim da tega ni, ampak kar je preveč je preveč

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 14:50 06.junij 2023.

      Seveda smo družba norcev, kje ti je logika, da se "navadni ljudje" pobijamo med seboj samo zaradi tega, da je peščica superbogatih še bogatejša...?!

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 14:58 06.junij 2023.

      Lojs, vsem nam je že jasno tvoje dojemanje sveta. Sem in tja doživiš sicer kakšen pozitiven preblisk, drugače si pa poln negativnost, tako kot vsi ostali sektaši. In imaš narcistično osebnostno motnjo.

    • lojs 15:34 06.junij 2023.

      kdo je to "vsem nam"? za razliko od vseh vas, čeprav niste vsi, ne ponavljam dolgočasno retoriko vrtenja enih in istih besednih zvez, torej blefiranje

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 15:50 06.junij 2023.

      Lojs, besede blefiranje ima drugačen pomen, kot si misliš. Ups, predvidevaš. Tistega nisi zmožen.

    • lojs 16:07 06.junij 2023.

      kaj ko bi se brigal malo zase? ... zate in za tvoj sajko profil lahko trdim, da si eden tistih, ki se radi vsajajo, ljudem delijo etikete in diagneza ... dej se sprav na koga druzga, pa mu posrkaj kri, ...prikaži več vampirjev je preveč

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 16:14 06.junij 2023.

      Cvetlica uboga, vsaka sapa, ki malce zapiha te moti. Cvetne listke boš odvrgla, v gnoj se boš spremenila in se s tvojim božanstvom združila. Dež te bo pral, sneg te bo pokril in nekoč bo nov cvetlič iz tebe vzklil. ...prikaži več Upam, da bo manj občutljiv.

  • Kmodri 13:19 06.junij 2023.

    Pred leti sem poznal enega psihopata, ki je delal v Polju. Bil je sine pomembnega ministra in je pravil, da paciente spravi v red z batinam. Zaradi pomembneža je bil nedotakljiv!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:44 06.junij 2023.

    Valda, da bo vodstvo reklo, da ni vedelo nič. Kaj se je dejansko pričakovalo kaj drugega. Da pa so na psihiatriji nevzdržne razmere za paciente pa že dolgo ni več skrivnost.

    • mph2 13:56 06.junij 2023.

      Valda pa ti izključuješ apriori možnost, da direktor govori resnico. Govorice lahko naredijo ogromno škode kot taka dejanja, če RES prihaja do njih.

    • lojs 15:40 06.junij 2023.

      imaš na eni strani stroko kot psihiatrijo, na drugi pa pravnike in zakonodajo ... vmes pa jasno pacienta ... kot je slišati iz raznih virov in ustanov, se dnevno dogaja marsikaj, še težje je pa karkoli dokazat, ker telefona na ...prikaži več zaprtem oddelku ni ... pravniki zelo pogosto obiskujejo te ustanove

  • Avatar Leon
    Leon 07:18 07.junij 2023.

    Svet je spoznal slovenskega pacienta vendar na psihiatriji niso ustrezno ukrepali in ga osamili ter tako zagotovili varnost državljanov . To je ne sprejemljivo .

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:58 07.junij 2023.

    Ali veste kako izgleda starostnik z hudo obliko demence, ki mlati vse okoli sebe, drek maže po postelji in ga meče po sobi, kriči in se hudo nasilno obnaša do med.seser in negovalk ki ga skušajo umit in pomirit...sleče vse ...prikaži več iz sebe kar ima oblečeno...trga cevke ki ga ohranjajo pri življenju...vi pojma nimate, kako grozno je delat na psihjatriji, lažejo, preklinjajo, so zlobni ko satani.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 08:04 07.junij 2023.

    V Domovih upokojencev je veliko nasilnih starostnikov, na Jesenicah je eden zažgal posteljo, v drugi ustanovi je eden pretep drugega sostanovalca, ženske se lasajo in brcajo da o kričanju ne govorim...ne, ni vse tako kot tista lažnjiva zlobna karikatura govori ...prikaži več pred kamero. Njena kartoteka je tajna, za kamere, svojci vedo kakšna je.

  • lojs 12:19 06.junij 2023.

    naj se lotijo še drugih bolnic oz. zavodov, pa naj pride na dan kako se izvaja zakonodaja (če se sploh) ... lahko je kriminalec tudi sajko bolnik, ampak vsak sajko bolnik pa ne more biti tretiran kot kriminalec ali pa ...prikaži veča manjvredno bitje samo zato, ker ima takšno ali drugačno bolezen ali motnjo oz. zasvojenost

    • Avatar Leon
      Leon 13:04 06.junij 2023.

      lojs...glede na tvojo "strokovno" razlago oziroma poznavanje zadeve te vprašam kam bi po tvoje vtaknil Pavla Ruparja ?

    • Avatar Leon
      Leon 16:49 06.junij 2023.

      Kako bi drugače odločil psihiater ko bi videl sliko pacienta iz zadnjih protestov upokojencev ? Tisti posnetek v medijih zgovorno priča o psihičnem stanju posameznika .

    • Grof 18:43 06.junij 2023.

      Po moje, če že zvedavo vrašuješ, bi ti ga lojs vtaknil gor do jetr, pujs nesramni.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:54 07.junij 2023.

    Kdo se javi ? Da bo psihopatu in nasilnežu dopovedal, da mora vzeti zdravila, da ne bo koga ubil, zadavil, premlatil...a se vi zavedate kako je težko hodit v službo k ljudem, ki so nevarni sebi in drugim ? Prostovoljci ...prikaži več javite se, adrenalin brezplačen !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.