Kako vrhunski je tudi Tomaž, je nedavno dokazal v oddaji Riba, raca, rak, ko je na domu Anje Jenko kuhal za njene slavne goste. A ne le vrhunski chef, tudi učitelj, saj je poskrbel, da je Anja zablestela pred svojimi… ...prikaži več gosti.
Ker kretenski prispevek.Anja je blestela ker je Tomaž kuhal za kere slavne goste,ej glava peče
Teh čifov je pa že 10.000 v Sloveniji. Jst sem tud. Znsm pasulj, golaž, ričet, segedin skuhat, vsi ga pohvalijo in me prosijo za recept. Ne boste verjel, tudi jajca v mehko znam skuhat, pa še marsikaj. In pečt. Ko… ...prikaži več imam goste, nikoli nič ne ostane.
Tolk hvalospevov, ma glede da se je tapletla z Juretom pac lih neki brihtna punca ni!
Kako vrhunski je tudi Tomaž, je nedavno dokazal v oddaji Riba, raca, rak, ko je na domu Anje Jenko kuhal za njene slavne goste. A ne le vrhunski chef, tudi učitelj, saj je poskrbel, da je Anja zablestela pred svojimi… ...prikaži več gosti. Ker kretenski prispevek.Anja je blestela ker je Tomaž kuhal za kere slavne goste,ej glava peče
Plačana objava, pa koga to briga..
Teh čifov je pa že 10.000 v Sloveniji. Jst sem tud. Znsm pasulj, golaž, ričet, segedin skuhat, vsi ga pohvalijo in me prosijo za recept. Ne boste verjel, tudi jajca v mehko znam skuhat, pa še marsikaj. In pečt. Ko… ...prikaži več imam goste, nikoli nič ne ostane.
Tele ''chefi'' ne znajo kuhat kot moja babi....neki drekci pekci na krožniku
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲