Hčerka enega naših najbolj znanih chefov Janeza Baratovža, Nina Bratovž, ne počiva na lovorikah znanega očeta. Sommelierka 3. stopnje je lansko leto osvojila naziv najboljšega sommeliera v Evropi, ki ga podeljuje prestižna organizacija JRE, letos pa še laskavi naziv najboljše v Sloveniji, ki ji ga je podelil Gault millau.
Nina svoje znanje predaja v Restavraciji JB, ki sta jo z bratom Tomažem prevzela po očetu in postala tudi lastnika te prestižne ljubljanske restavracije. Nina je odgovorna za vina, marketing in vodenje pisarne, Tomaž pa je glavni v kuhinji.
Kako vrhunski je tudi Tomaž, je nedavno dokazal v oddaji Riba, raca, rak, ko je na domu Anje Jenko kuhal za njene slavne goste. A ne le vrhunski chef, tudi učitelj, saj je poskrbel, da je Anja zablestela pred svojimi gosti.

Nina pravi, da je ključ do uspeha to, da nikoli ne zaspi na lovorikah, neprestano ostaja v trendu in se izobražuje, zagotovo pa največ šteje to, da svoje poslanstvo opravlja s strastjo.
Usklajevanje vrhunske restavracije in družinskega življenja sicer ni vedno najlažje, a pravi, da se trudi za ravnovesje, ki osrečuje vse, izpostavi pa tudi pomoč družine.
Nina ima dva otroka, enega iz prejšnje zveze z vinarjem in znanim resničnostnim kmetom Juretom Štekarjem iz šova Ljubezen na deželi, s katerim še vedno odlično sodelujeta kot starša in poslovna partnerja, na kar je zelo ponosna. Razkrila je, da v njihovi ljubljanski restavraciji JB točijo tudi Juretova vina.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Tele ''chefi'' ne znajo kuhat kot moja babi....neki drekci pekci na krožniku
Plačana objava, pa koga to briga..