Magazin > VIP
42499 ogledov

Ta znana Slovenca sta se potiho razšla

Jure Štekar in Nina Bratovž Planet TV
Golobčka, ki ju je sparčkal Jan Plestenjak, nista več skupaj!

Vinar in resničnostni zvezdnik Jure Štekar, znan iz šova Ljubezen na seniku, se je leta 2013 ogrel za hčerko enega najbolj znanih slovenskih chefov Janeza Bratovža, Nino Bratovž. Jureta in Nino je spoznal skupni prijatelj pevec Jan Plestenjak, njuna ljubezen pa je leta 2015 obrodila tudi sad, takrat sta namreč dobila sina. Leta so minevala in niti vedeli ne bi, da se je par razšel, če se ne bi Nina na nedavnem dogodku v restavraciji Evergreen na Smledniku pred objektivom stiskala ob postavnega gospoda.

jure štekar | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Nisva več skupaj, že nekaj časa ne. Imava pa še vedno skupaj otroka," je povedala Nina, ki pravi, da z Juretom še vedno sodelujeta tudi poslovno in da med njima ni zamer. Po razhodu se je Nina iz Goriških Brd vrnila v Ljubljano, kjer spet dela v restavraciji svojega slavnega očeta Janeza Bratovža, JB. Malo manj zgovorna pa je bila o postavnežu iz fotografije: "Tega ne bom komentirala, sem svobodna in lahko počnem, kar želim."

Malo manj zgovoren pa je bil Jure, ki se je le nasmejal in vprašal, kje smo bili zadnja tri leta in nas za komentar usmeril na Nino, češ, da mu tako ali tako vse ureja ona. Lepo, da sta nekdanja partnerja kljub razhodu še vedno tako povezana.

nina bratovž | Avtor: Arhiv dogodka Arhiv dogodka

Komentarjev 7
  • Majazmaja 10:37 10.maj 2019.

    Kaj Ana, a res nisi vedela, da sta šla narazen? Pa že pred leti? Hahahaha!!!

  • supreme 09:51 10.maj 2019.

    okusa za tipe pa glih nima

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:16 10.maj 2019.

    Ah, Ana Fetiševa. Ko bi le bila tudi ti malo manj zgovorna,,,,, Sicer pa sta očitno premalo znana Slovenca, ker o njiju res ne vemo nič

Sorodne novice