Projekti
30 ogledov

Ko december postane tarča nergačev

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ocean 09:30 02.december 2013.

    Ja prazniki se bližajo in privoščim prav vsem, da imajo kaj od tega. Na ta prispevek se oglašam, da bo gospa Nina imela vsak kak odziv in da ne bodo njeni šefi prekinili delovno sodelovanje, kot je to že doživelo ...prikaži več veliko njenih kolegov. In bog ne daj, da bi se morala potem pridružiti množici nergačev, ki si praznovanja žal ne morejo več privoščiti zaradi pomankanja v katerega so to množico potisnili ravno tisti, ki jih gospa Nina zagovarja. Pogled z druge strani blagostanja novinarka še ne more komentirati ker takih iskušenj še nima. Za ognjemete na kaki vasi in v majnih mestecih porabijo od 3.000 do 6.000 evrov. Menda je strošek za spuščanje pirotehnike nad Ljubljano doseže kar vrtoglavih 30.000 ali celo več evrov. Iz novinarkih sporočil sledi sporočilo vsem tako imenovanim nergačem, da naj si poiščejo svojo zabavo na nivoju svojega pomankanja, če si pač tega navideznega potrošniškega blišča ne morejo privoščit. Tako, da nje in ostalih ne bodo motili pri njihovem uživanju duhovne megle

  • ocean 09:44 02.december 2013.

    Torej za decemberske praznike želim novinarki Nini kar največ zapravljanja v kičasto opremljenih nakupovalnih centrih, veliko užitkov pri poslušanju in gledanju pirotehničnih efektov ter obilico pršuto-mesnih užitkov, kajti morda se nam bo že naslednje leto pridružila na strani nergačev. In ...prikaži več prijazno jo bomo sprejeli med naše vrste... :)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.