Avto
30 ogledov

Ko je plača 9,3 milijona nekoliko majhna

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 20:36 16.marec 2012.

    A res, da si jo zasluži ?!!! In novinar, ki je napisal ta članek, še doda, da temu malokdo oporeka. In potem se nekateri čudijo zakaj prihaja do tako ogromnih socialnih razlik med ljudmi. In nekaterim ne gre v glavo ...prikaži večvo zakaj je neoliberalni kapitalizem ogrožen, saj vendar deluje po sistemu tržne zakonitosti. Dajte malo uporabit vsaj delček kmečke pameti no.

  • allstarr111 12:40 16.marec 2012.

    Človek gre ze nemško podjete oz. skor konglomerat, če so presegli lanski dobiček za več kot 7 milijard so delavci garant dobili nek znesek ali pa ga še bodo, po drugi strani pa si vodilni niti niso izplačali velikih nagrad, ...prikaži več si zamisliš da pri nas Železnice naredijo tak dobiček ? Pa pomojem bi pobral taglavni milijardo. Pri nas naredijo miljardo MINUSA pa si izplačajo bonuse, k dab mel PLUS.

  • BenX 17:41 16.marec 2012.

    zelo zaslužen denar in zaslužena plača! direktor Porscheja ima mesečno plačo približno 500.000. a to je tudi dosti? morda, ampak, nek glubi fuzbaler to dobi v enem tednu. tam se je pa treba vprašat kdo je normalen.

  • Hypnos 21:15 16.marec 2012.

    mislim, da bi si delavci lahko svojo delavsko knjižico vtaknili nekam, če ne bi bilo tega človeka. da v času krize uspeš podjetju, katerega avtomobili ne veljajo za najcenejše, pridobiti toliko posla, da lahko govorimo o zgodovinskem uspehu pač ni ...prikaži več mačji kašelj. in grem stavit, da če vprašaš vse te "uboge" delavce, bi vsi podpisali, da se mu izplača povišica. tu govorimo o pravi ekonomiji, ne o nekem samoupravljanju.

  • smoljo 11:30 16.marec 2012.

    mislim da brez tistih delavcev za trakom si lahko svoje zasluge nekam vtakne,zdaj se slisi kot da je sam proizvedel toliko avtomobilov,ne napišete koliko povisice so pa delavci dobili,oz koliko so jim vzeli da so lah temu dali enkrat vec,mislim ...prikaži več katastrofa sedaj je on vreden 17 miljonov na leto od cesa le.sram ga je lahko nic drugega.bi se jaz vprasal da mu noben delavc nebi delal a bi mel od kot vzet te miljone?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.