Slovenija
18 ogledov

Koalicija tik pred podpisom

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dongjang 07:48 06.januar 2012.

    Tole pa je izbira! Že kaznovani handler Gajšek za ministra in "blond" Kociprova z intelektualnim dometom pripravnice za ministra. Ni važen če ni sposoben ali kriminalc - važn da je naš!!!!! Janša je vajenc napram temule štacunarju!

  • Kranjica 09:41 06.januar 2012.

    Janković ima glede na rezultate volitev vso pravico do mandatarstva, enako pa imajo stranke pravico, da gredo z njim v koalicijo ali pa tudi ne. Res je, stranki DLGV tega ne bi bilo treba, ljudje jih niso volili zato, da ...prikaži veča bi šli v koalicijo s PS,.Če bi to želeli, bi volili PS. A žal so interesi nekaterih v stranki za dosego določenih položajev v vladi prevladali nad voljo volilcev. Koalicija pa bo taka, kot je v MOL: obvladovala jo bo in odločala o vsem stranka PS.

  • KOJAK 08:47 06.januar 2012.

    Pa še Pelko... soavtor PADLEGA zakona o medijih...

  • se_eden 11:57 06.januar 2012.

    minister za zaposlovanje je podjetje reševal z odpuščanjem in selitvijo v Srbijo...

  • atzz 10:28 06.januar 2012.

    Mislim, da sta Gašpar Gašpar Mišič in Miran Gajšek katastrofalni izbiri.

  • luca 11:17 06.januar 2012.

    Gašpar Gašpar Mišić. A to se kdo zajebava? Ta resor je namesto okolja in prostora, eden najpomembnejših!!!

  • Glas-ovir 09:16 06.januar 2012.

    .... bo Slovenija propadla, ali bo pa (močno upam da je dovolj pomembna) dobila upravo iz Bruslja, ki bo najprej pozaprla Jankovićevce, med katere se s svojimi dejanju vpisujete tudi DLGV-jevci.Torej: jaz (razen domovine) nimam česa izgubiti, looserji boste ...prikaži več Virantovci in tisti ljudje ter podjetniki, ki bodo kljub vladavini barab hoteli še naprej živeti in delati pošteno.Na svidenje v (naslednji) vojni.

  • Glas-ovir 09:16 06.januar 2012.

    Gregor Virant, janez Šušteršič in Marko Pavliha, tega vam pa res ne bi bilo treba.Če greste zaradi SORODNIH PROGRAMOV v vlado z Jankovićem, boste imeli velike probleme. Vsaj tako velike, kot ves slovenski narod. Pa še stranka vam bo ...prikaži več v pol leta razpadla. V Nürnebergu so sodili tudi tistim, ki so Hitlerju likali vezalke in prav je tako! Kdor se pogovarja z barabo, je baraba. Kdor se pogovarja z lopovom, je sostorilec. Vsak pošten in dostojanstven politik bi Jankovićeve sestanke in usklajevanja izbrisal iz svojega urnika.Ko bo ob vaši podpori premier Janković, ne vidim razloga, da bi živela pošteno in v državno blagajno prispevala še kakšen evro. Temu se je zelo preprosto izogniti - po Jankovićevem vzoru. O tem, da bi se po bodočem predsedniku vlade ravnali, razmišlja 70% podjetnikov v Sloveniji.In tako je prav! Pod Jankovićevo vlado (skupaj s pomočniki, kot ste vi) ki lahko živi in kratek čas uspeva izključno na podlagi nadaljnjega zadolževanja, bo Slovenija propadla, a

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.