Avto
81039 ogledov

Koalicija ustavila novost glede vozniškega dovoljenja

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stojan62 07:46 28.maj 2025.

Bolj bedastega predloga pa še ne,imamo instruktorje ki bodo povedali kdo je sposoben kdo pa ne voziti na naših slabih cestah

• Melanieia1146 15:05 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

uros8 15:47 28.maj 2025.

Upam, da bo narod na naslednjih volitvah jasno povedal, kaj si misli o predlogu NSi in o tistih strankah, ki so njihov predlog podprle. Dajejo predloge, ki so na nivoju predšolskih otrok. Očitno jim je pamet že ušla iz glave v astralno sfero.

• Idioti 22:48 28.maj 2025.

Človek lahko ne naredi 9.raz. OŠ ker : 1 .je glup ko točak , 2. ker ga doma niso pošiljali v šolo , 3. ali pa je sam šprical in se ni učil. V vseh treh primerih , bi morali ...prikaži večli takšne prvo poslati na zdravniški tehnični pregled IQ , predno se sploh lahko prijavijo v AŠ ! Živo se spominjam Strojanove , ko so jih premestili v Postojno , ko je za TV SLO izjavil mrtu hladen , da je nepismen , zraven je imel pa FIAT UNO.

• ToSmJest 17:20 03.junij 2025.

Ok. 7 je lahko meja. Jaz sem v OŠ delal le 7 razredov. Enega sem preskočil. Torej bi bil skoraj neprimeren (kljub kasnejšemu doktoratu?). :-)

Leon 06:59 28.maj 2025.

NSi ciljajo na romsko manjšino ! Upam,da jim bodo povedali kaj si mislijo o tem .

uros8 15:39 28.maj 2025.

Drži, ampak tako in tako se lahko vozijo brez vozniških dovoljenj.

• kapibara1 17:49 28.maj 2025.

.. pa kradejo tudi vohka..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.