ocitno se stevanovic tako boji razpada stranke, da je morebitne pobege oznacil za podkupovanje sove. tako da kdorkoli gre , se he prodal. discipiniranje podlancev resnice. zakaj pa ne stirim??
Narod se bolj sprašuje, kako je potekala koalicijska pojedina. Kdo je serviral posladek in kaj vse je bilo za predjed. Ponavadi je treba prvo pogledati sebe, a sem verodostojna oseba, a se držim danih obljub, ne glede kdo in kaj… ...prikaži več stoji pred menoj, ter kakšna je cena za izgubljeno zaupanje.
Tale podkupovanje je šola za v naprej, vedno, ampak vedno, ko vas desne politike ogovori kaviar komunist, prižgite telefon snemajte pogovor, da boste imeli dokaz, kako so ostudni in pokvarjeni.
slovenski3 ... veliko več imam zdja za srato ko tbom imel čez nekaj mesecev vlade ki prihaja... upam, da bom lahko pojedel burek na cesti in da bom lahko v gozdu tekel brez maske. Se pa veselim, ker mi bodo… ...prikaži več lahko vnuki spet peli slovenske pesmi....
Izpolniti sanje ni nujno težko. In ne nujno drago.
V času rastočih obrestnih mer izkoristite ugodnosti akcijskega gotovinskega kredita - samo do 30.06
4,50 % obrestna mera
0 € stroškov odobritve
brez zavarovalne premije
Ta babura se mece ob tla, ker njej ni nihce nic ponudil. Nazaj v sds naj gre, od tam so jo stevotu tudi nastavl. No ja kot kaze so tudi njega podtaknl iz sds, kr se tko noro ujamejo v vseh tockah
Zanimivo, da Vrečka ob koruptivnosti (še) predsednika vlade ni vedela, da je zastonjsko letovanje tudi podkupnina, čeprav to vemo tudi vsi, ki prav tako nismo strokovnjaki za pravne zadeve. Takrat se ni oglasila. Brez brige Vrečka, ko bodo točno ugotovili,… ...prikaži več kdo je ponujal denar za prestope poslancev, bodo zadevo prijavili pristojnim organom in tudi javno objavili imena.
ocitno se stevanovic tako boji razpada stranke, da je morebitne pobege oznacil za podkupovanje sove. tako da kdorkoli gre , se he prodal. discipiniranje podlancev resnice. zakaj pa ne stirim??
Kdo je prisluhe naročil, kdo prirejal in najpomemnejše, kdo jih BO plačal?
Zdaj mi je jasno, da je to Srbska resni.ca.
franc822, še si tu, pa smo mislili, da si si včeraj kaj naredil.
Če je karkoli od tega res, da je bila ponudba z sedemmestnim zneskom zavrnjena, je to le v primeru, da je bila protiponudba višja.
Narod se bolj sprašuje, kako je potekala koalicijska pojedina. Kdo je serviral posladek in kaj vse je bilo za predjed. Ponavadi je treba prvo pogledati sebe, a sem verodostojna oseba, a se držim danih obljub, ne glede kdo in kaj… ...prikaži več stoji pred menoj, ter kakšna je cena za izgubljeno zaupanje.
Policija o domnevno ponujenih podkupninah poslancem Resnice: ""Korupcijo je treba prijaviti čim prej "
V parlamentu bo bodoča opozicija zahtevala prijavo korupcije.... To bo smešno.... V Resnici bodo imeli sto in sto izgovorov
Pičke si talajo denar,kot da je njihov,nam pa ki smo garali cel lajf pa,da imajo oni take bogovske plače mizerne pokojnine,u qrac naj grejo
mi pa
Kokotka pošilja v kot samo J.Godec, sicer kraljico vseh znanih kopriv.
Tale podkupovanje je šola za v naprej, vedno, ampak vedno, ko vas desne politike ogovori kaviar komunist, prižgite telefon snemajte pogovor, da boste imeli dokaz, kako so ostudni in pokvarjeni.
Raje prijavite policiji....... To je kaznivo. Kot je kazniva prijava, v kolikor ni resnično... IZGLEDA BOLJ JANŠISTIČNO LAGANJE
Zaradi takih izjav, bi jo morali peljati na pregled k psihiatru !
Tebe pa k živino zdravniku, da te pregleda.
Anja, na štedilniku se ti je kuha prismodila.
Kolk je ta KOKOT PAMETNA ZDAJ BODO DELALI TAKO KOT BO ONA DIRIGIRALA ŠKODA,DA NI KANDIDIRALA ZA PREMIERA
Včeraj sem šel srat, drek je prilezel iz anusa, samo zdaj ne vem ali ga naj obrišem ali ne?
Ti si pa sumljiv, ker imaš pod oblastjo sleparske in plenilske levice še kaj srati!
slovenski3 ... veliko več imam zdja za srato ko tbom imel čez nekaj mesecev vlade ki prihaja... upam, da bom lahko pojedel burek na cesti in da bom lahko v gozdu tekel brez maske. Se pa veselim, ker mi bodo… ...prikaži več lahko vnuki spet peli slovenske pesmi....
Golobovi Romunski, Kosovski in Bosanski milijoni ne pomagajo. Moral se bo sprojazniti s porazom. Uboga Tinca..
Izpolniti sanje ni nujno težko. In ne nujno drago. V času rastočih obrestnih mer izkoristite ugodnosti akcijskega gotovinskega kredita - samo do 30.06 4,50 % obrestna mera 0 € stroškov odobritve brez zavarovalne premije
Ce kdo tej stranki karkoli verjame, je idiot. Ce rece dobro jutro, je treba ven pogledat, ce je res.
Ta babura se mece ob tla, ker njej ni nihce nic ponudil. Nazaj v sds naj gre, od tam so jo stevotu tudi nastavl. No ja kot kaze so tudi njega podtaknl iz sds, kr se tko noro ujamejo v vseh tockah
janša ti samo jebi te smrdljive komunajzerje teh tvojih štirih let
Zanimivo, da Vrečka ob koruptivnosti (še) predsednika vlade ni vedela, da je zastonjsko letovanje tudi podkupnina, čeprav to vemo tudi vsi, ki prav tako nismo strokovnjaki za pravne zadeve. Takrat se ni oglasila. Brez brige Vrečka, ko bodo točno ugotovili,… ...prikaži več kdo je ponujal denar za prestope poslancev, bodo zadevo prijavili pristojnim organom in tudi javno objavili imena.