Slovenija
45 ogledov

Koliko jih je odšlo, ne povedo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Presvetli 16:21 22.oktober 2013.

    Trobezljaš oslarije!Jaz si ne razlagam, tak je napis na strani HTV2, kadar je tekma in jo prenaša nekdo od naših kanalov.Zakaj ni vedno zatemnjena HTV2 kadar je tekma saj nima pravic na slovenskem(po tvoji razlagi)kadar ne prenašajo naši kanali.Razmisli preden tresneš oslarijo!

  • Poss 14:18 21.oktober 2013.

    Tukaj ima levji delež SportKlub in ne Telekom. Zakaj se tudi T2-ju ni uspelo dogovoriti s SportKlubom za kanal SK Prime!? Zato ker izsiljujejo in na račun ene dodatne lige, ki jo zakupijo zahtevajo 3-4x višje letne članarine. Upam, da ...prikaži več se bo SportKlubu na vrednosti reklam poznalo, da gledalci ne moremo gledat njihovih kanalov v veliki meri zaradi njihove požrešnosti.

  • dragec 13:57 21.oktober 2013.

    Čisti monopolizem, AMZS sem zapustil prav zaradi arogance nadrejenih. Povedali so mi, da itak imajo preveč članom, da bi se ukvarjali z enim nezadovoljnim posameznikom!!!!

  • privat 14:12 21.oktober 2013.

    praznik pravice bo ...ko bodo telecom prodali tujcem!!! Naši sploh več nevedo kaj je vredu in kaj je že žaljivo! Telecom pa po mojem prepričanju je kralj v žaljivimi ponudbami svojih storitev! Samo tukaj sped glasi stari pregovor bolje drek ...prikaži več na palici kot golob v roki!

  • Realist 14:45 21.oktober 2013.

    Se ne bi strinjal da so vsi kabelski operaterji isti, jaz s Telemachom že več kot 2 leti nimam težav. Je pa tukaj vsekakor krivda na strani Telekoma, saj je imel lani možnost skleniti pogodbo za 3 leta in tega ...prikaži več niso storili, ker so milsili, da bodo po enem leto lahko dobili kakšne dodatne bonuse. Sedaj pa je prišlo do situacije ko so se stvari na trgu spremenile in cene se je dvignila, kar pa Telekomu ni po godu in so ostali na suhem, nastradali so pa normalno naročniki. Siol že tako ne slovi kot nek zanesljiv in dober kabelski operater in to se je izkazalo tudi v tem primeru!

  • Presvetli 17:56 21.oktober 2013.

    Povej mi kako se lahko strinjaš s telemachom,da ti dajo na program 80 kjer je HTV2,napis.HTV2 smo prisiljeni zatemniti zaradi zahtevka hrvaške televizije,kateri ne odobravajo prenosa nogometne tekme na ozemlju republike Slovenije???????????? Ker imam poznanstva na HTV sem seveda ...prikaži več takoj poklical in preveril iz prve roke!!Odgovor je bil seveda negativen,saj za kaj takšnega oni nimajo nobenih zadržkov in še so mi povedali,da je to čista izmišljotina operaterja.Zatemnitev programa nima pravice noben operater pri nas,saj se je z pogodbo zavezal,da bo nudil te programe za katere plačujemo.Seveda pa pri nas vlada,brezvladje in jaha ko koga stigne pa tako jahajo vse nas operaterji,ker si je nekdo po svojem seveda vse razlagal.

  • Objektiven 21:47 21.oktober 2013.

    Tudi sam sem se sprijaznil, da Siol (aka. Telekom) ni več tisto kar je bil včasih. Še pred cca. 10 leti nisem imel nobenih pomislekov, koga izbrati za svojega ponudnika telekomunikacij (se pravi tv, net in tel), a zdaj žal, ...prikaži več lahko le rečem, da ste totalno padli Siol, tako je, padli!!! Nič več se ne ukvarjate s kvaliteto storitev, ampak le še razmišljate kako od nas naročnikov vzeti čim več denarja v času krize, ko se še mi sami težko izborimo za vsak euro. Raje se greste neke "mind games" igrice in prelagate krivdo na druge, ampak pozabljate, da je monopol že davno izginil in ime, ki ste ga včasih imeli pri nas naročnikih, prav tako izginja, ga ni več!!! Kot sem prebral iz sporočila za javnost s strani Sportkluba, lažete, da so povišali ceno nove pogodbe za kar 5x vrednost stare! Prav tako sedaj verjamem, da ste vi glavni krivec, saj je enostranska odločitev izklopa Sportklub programov iz sheme vaša odločitev in ste se tu požvižgali na nas naročnike, ki nismo nič krivi. In prav je, da S

  • Objektiven 21:49 21.oktober 2013.

    In prav je, da Sportklub ne podleže vašim igram, saj nevem zakaj bi razumen človek (v našem primeru športna hiša Sportklub) iskal za neko stvar, ki jo je v vmesnem obodbju bogato nadgradil (s popularnimi ligami) isto vsoto denarja kot ...prikaži več pred obogatitvijo stvari!! To je povsem normalno!! Pa še kot sem prebral, ste jim VI konkurirali pri nakupu pravic za prenašanje angleške nogometne lige in so morali zaradi vas več plačati, mislim.... Že jutri vas kontaktiram in hvala bogu zaradi vaše malomarnosti lahko odstopim od pogodbe z vami brez finančne kazni. Najbolj se nagibam k Amisu ali Telemachu. Oba imata kar vredu ponudbe, čeprav mi prijatelji svetujejo Telemach, saj ga imajo sami in nimajo nekih težav z njimi + vse Sportklub programe spremljajo sedaj s Telemachovim novim paketom "košarkar mix". Ta ima vse Sport klube (tudi v HD tehniki) z dvojnim internetom, pa še optiko po želji. Za vas Siol pa lahko rečem le, RAZOČARAN! zelo razočaran!!

  • 1111 14:38 21.oktober 2013.

    ...Vsi kabelski operaterji niso vredni pol pi*** mlačne vode...če je bilo kaj vredno je doplačilo, zato pa terajo z ruskimi tv, nekimi španskimi, nemškimi...Telemach na obali še zmerom nima v digitalu MEDIASET, ker je predrago, tako, da moraš preklapljat med ...prikaži več digi in analogom...IDIOTI...upam, da pride čimprej kaj novega, da tej pajaci in njim podobni pušijo na celi črti!!!

  • dino.sepe 15:23 21.oktober 2013.

    Ne bo povsem držalo, ni res da ima Sportklub vse niti v rokah. Lansko leto ko so se podpisovale pogodbe so bile vse operaterjem ponujene enake pogodbe in enaki zneski, med vsemi ki so imeli največ za povedat in bili ...prikaži več na nek način bahavi so bili na Telekomu oz. na Siolu, podpisali samo za eno leto, v tem času pa so se cene na trgu spremenile in normalno so sedaj pogoji drugačni. Siol pa to želi prenesti na Sportklub, češ da so krivi oni. Ni res. Kriv je Siol in prav je da zgublja naročnike. Itak imajo katastrofalne storitve.

  • ozbej 17:47 21.oktober 2013.

    Zadeva je sledeča. T2 je piratiziral program SK Prime pred dobrim letom preko manjšega kabelskega operaterja in je nastal spor med T2 jem in SKjem. To se spomnim. Telekom je imel lani na mizi pogodbo za 3 leta, vmes se ...prikaži več je sam prijavlal na tenderje, kot je rekel Simeunović, za angleško ligo in zviševal ceno medijskih pravic. Pravice so kupili na SKju. Če bi jih kupil Telekom, bi lahko zaprl angleško ligo samo za svoje naročnike kot to dela za ligo prvakov, ne pa tako kot SK, ki daje ves šport vsakemu operaterju, le d ata plača pravice. Te niso poceni, gre za prvovrsten šport (od vsega nogometa skoraj do košarke NBA, Euroliga, tenis, KHL, EBEL, ...). In ne razumem še nekaj. Kako lahko govorijo na Telekomu, da gre za 5kratno povišanje cene izpred 2 let, če so lani podpisovali novo pogodbo in jo podpisali za eno leto. To ej tako kot bi jaz kupil stanovanje lani, letos pa težil, da je bil pred 5 leti cenejši. Seveda, da je bil. Naj na Telekomu dokažejo, koliko se je dvignila cena od zadnje

  • Sebastjan Kroflič 11:35 22.oktober 2013.

    Presvetli, malo narobe si razlagaš te zatemnitve! Od slovenskih operaterjev zatemnitev zahteva SAZAS, ker se za prenose tekem prav tako plačujejo avtorske pravice in to za vsako državo posebaj. Torej, v Sloveniji plačajo vse TV hiše, ki želijo prenašat nek ...prikaži več avtorsko zaščiten program (tudi tekme sodijo sem), SAZAS-u avtorske pravice, HTV jih pa v Sloveniji seveda ne plača (oni jih plačajo na Hrvaškem). In posledično SAZAS zahteva od vseh operaterjev, da tiste TV kanale, ki nimajo plačanih avtorskih pravic, za tsti čas zatemnijo. Tako da HRT seveda nima nič s tem, SAZAS je tista vreča brez dna, ki na podlagi avtorskih pravic služi ogromno denarja in postavlja neka svoja pravila...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.