Slovenija
688 ogledov

Koliko morate "plačati" za zastonj ali cenejšo vinjeto

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 08:08 18.januar 2016.

    Prinesejo nas okoli, tako ali drugače.

  • KOJAK 08:43 18.januar 2016.

    NIČ NI ZASTONJ, vse se plača tako ali drugače!

  • zdrej 10:18 18.januar 2016.

    Smejali se bodo toliko, kot s mi smejimo za nazaj. Živeli pa bodo v podobnem deku.

  • mokmelk 10:07 18.januar 2016.

    Akcije, drobni tiski, vezave in ostale trgovsko - potrošniške finte.....upam, da se bodo naši zanamci od srca smejali načinu, po katerem danes živimo.

  • h3o 12:57 18.januar 2016.

    ma razkuri me to da je registracija avta tako draga. nikoli nesreče, vsakič me olupijo na šalterju grr

  • jakec1575 14:03 18.januar 2016.

    V prihodnosti bo zmagala tista zavarovalnica, ki bo popolnoma avtomatizirala obrazce na aplikaciji. Avtomatizirala slikanje vozil na določenih mestih in lokacijah pred podpisom zavarovanja. Torej zavarovanje bos vnesel v aplikacijo na telefonu ali laptopu. Glede na prejsna leta prejel popuste, ...prikaži več avot poslikal z dronom ali kamero na taksni postaji in podpisal pogodbo. Brez stroskov osebja, brez dobickov za zaposlene itd. Če ne bo prevec pozresna bo taka zavarovalnica cenejsa vsaj za 1/3 ce ne celo polovico.

  • h3o 12:17 18.januar 2016.

    meni nekaj ni jasno. ti zavarovalniški GOLJUFI nas OROPAJO pri registraciji vozila za lažnjivo obvezno avtomobilsko zavarovanje. In sicer, če nimam nobene nesreče v letu, prašiči pogoltni nočejo vrniti denarja! to je navaden rop! in še debilna letna dajatev!!!! Kateri ...prikaži več BEBO si je izmislil obvezno zavarovbanje, katerega ti ne vrnejo, če nimaš nobene škode? pizda okej, razumem da ti vzamejo 50 EUR ne pa cca 400??

  • h3o 12:27 18.januar 2016.

    kaj imam od tega, če nenasitnim požeruhom, dam 400 EUR, za to pa ne dobim nič??? za teh 400 eur bi lahko kupil nove gume, redno peljal avto k uradnemu serviserju, ne pa da potem šparam na lastni kurčevi varnosti??? ...prikaži več kam gre ta denar se sprašujem? to obvezno avtomobilsko zavarovanje bi morali ukiniti, pa naj si škodo plačujemo sami. to bi vsaj morala obstajati možnost! na šalterju te prav vsako letno pof*****! mi plačujemo, potem pa požrešni jaklići zidajo bazene sredi hosti in jo odnesejo, slovencem pa naselijo musliće v zahvalo!!!

  • semseprijavilsamozato 12:43 18.januar 2016.

    Obvezno zavarovanje imaš sklenjeno zaradi drugih udeležencev v prometu. Če pokneš avto in si kriv se iz tega zavarovanja krije škoda drugim. Če nekdo pokne v tebe imaš takorekoč zagotovljeno izplačilo škode. Tega ne bi bilo če zavarovanje ne bi ...prikaži več bilo obvezno. Moral bi civilno tožit človeka brez denarja in bi ne dobil nič, čeprav nisi bil nič kriv. Drugo, 400€ pretiravaš. Za en normalen avto, in če si bil priden prejšnja leta brez nesreč, plačaš od 100-200€ zavarovanje. Če pa si lupil druge avte in imaš malus, potem je že bolje da imamo obvezna zavarovanja, so vsaj drugi dobili odškodnino.

  • jakec1575 14:01 18.januar 2016.

    Svoj čas sem veliko bral drobnega tiska pri zavarovanjih. Vcasih se dvojno zavarujete za dolocene postavke, ker ne preberete splosnih pogojev. Pogoji so napisani v fontu, da vas mine še pred prvo stranjo. Na to racunajo. Ko bi bile rezervacije ...prikaži več dovolj polne, bi lahko spustili cene. Zal je slovenski trg premajhen za konkurenco. Dejstvo je, da če bi prislo v Sloveniji do vecje katastrofe, zavarovalnice pocepnejo. Govorim o zadevi vecji od poplav 91ga. Pri vozilih je ogromno goljufij in neodgovorne voznje in zato visoke premije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.