Slovenija
29 ogledov

Kolosej izgubil 300 tisoč obiskovalcev

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JohnSmith30699 21:52 23.februar 2013.

    se podpišem pod Isabellin komentar!Te dvorane so bile mogoče moderne pred 15 leti pa še takrat so bili WCji bolj svinjski kot prekmurske štale s prašiči!Preživeli bodo samo tako da bodo vlagali v modernizacijo in ČISTOČO ter ...prikaži več PRIJAZNOST!Potem bodo pa opravičili drage karte! Do takrat pa Tuš kino zmaga !

  • Scott 21:55 23.februar 2013.

    Dobra novica!

  • mph 22:15 23.februar 2013.

    Mimogrede, to, da ne ponavljajo sploh nobenih dobrih starih filmov, velja za vse.

  • t16 23:00 23.februar 2013.

    107cm plazma pa dvomim da ti nudi pravo vzdušje ob gledanju:)

  • mph 22:02 23.februar 2013.

    Glede čistoče lahko pritrdim, nikjer še nisem videl večje čistoče kot v Planet Tuših kinih, velja pa tudi za Tuš nakupovalne centre. Drugo ... stalno vrtijo samo NOVE filme. Kaj pa STARI? In to tudi taki MALO MANJ STARI? Kaj ...prikaži več mislijo, da ne bi otroka, ki je bil star 1 leto ob izidu npr. Madagaskarja zanimalo tega videti zdaj, ko ima ravno pravo starost za kino in za risanke, ki so bile, ko se še ni rodil? Da ne govorimo, da bi nekateri otroci sploh radi videli ponovno kakšne risanke, odrasli pa filme.

  • smoljo 22:29 23.februar 2013.

    zato je pa v celju ze davno crknu,in v mb bo tudi.ceprav se mi zdi da v celju bo tus sel po istem kopitu,ker je ze prodan avstricem...

  • puncka20 22:52 23.februar 2013.

    edini razlog zakaj ne hodim v kino že od Avatara naprej..mislim, da je večina tega mnenja..in to je: predrage vstopnice!Sori, za 6 al kok evrov, si rajš doma iz Partisa film dol potegnem in gledam iz domačega kavča na 107cm ...prikaži več plazmi film s kokakolo za 1 euro ter kokicami za pol evra v roki!Mislim,da greš s tipom v kino in za to zapraviš skoraj 20eur?!pa sej niso resni!kaj šele če gre cela familija?! Itak bodo propadli tile Koloseji al kaj so..TVji so že itak vsi 3d, filmi se dobijo na netu, folk nima denarja, tko da je itak za pričakovat,da bodo propadli.

  • Isabella Miquel 21:02 23.februar 2013.

    kaj ne bo izgub ko pa imajo karte drage kot da gledaš zlat film na zlatih sedežih....kje so časi ko smo v kino hodili za 500SIT ... sedaj pa je po 10ih letih karta 10€ ... halo preračunanih ...prikaži več 2400SIT .... ne verjamem da se je vse podražilo za toliko .... prav tako bi mogoče še nekako upravičili svojo ceno če bi malce vlagali v infrastrukturo...tako pa so sedeži umazani....raztrgani....mogoče celo pobruhani....kakorkoli...neudobni....za nameček pa so začeli še zaračunavati dodatno filme ki so daljši od 120min .... halo???? zakaj že???iz lj se raje zapeljem v kranj in izkoristim tisti torkov 1+1 gratis...pa četudi dam za bencin več kot bi dal v lj...grem raje tja v tuš center pa sedim na udobnih in čistih sedežih..pa tut folk se mi zdi tam bolj normalen...v glavnem...ceno naj znižajo pa malce posodobijo sam center pa bomo tudi obiskovalci prišli!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.