Slovenija
27 ogledov

Komisija bo proučila prijeme policistov

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • depresija 15:03 22.oktober 2012.

    Kake pa ta butl strela.. Da bi blo nekaj deset mrtvih?! Tolk o pretiravanju in psihiranju folka. Vinko, mal se sprost, paštetko v usta in brez panike.

  • MK 15:45 22.oktober 2012.

    ti verjetno nisi niti posnetkov pogledal ampak veselo verjameš 24ur in ostalim wanabee medijem ki pravijo, da so vsi navijači huligani. Poglej posnetek in mi prosim povej kaj je kriva blond punca na posnetkih in navijač s fotoaparatom v roki.<br ...prikaži več />Če kdo rabi kakšne tablete si pa to ti.

  • zavesten 20:04 22.oktober 2012.

    sramota od pokvarjenega manipulanta gorenaka in škoda da ni kahla dobil kaj druga v go bec razen kovanca.ampak to bo še dobil ko nebo njegovih dobroplčanih miličnikov blizu...

  • Alpin 18:24 22.oktober 2012.

    Če je kaj na stopnji RETARDIRANEGA NEANDERTALCA, potem je to tvoj primitivni komentar.

  • Alpin 18:29 22.oktober 2012.

    Upam, da bo komisija ugotovila, da je bilo uporabljene premalo sile in prepozno! Bo ustanovljena komisija tudi za identificiranje vseh "navijačev" ki so povzročili škodo in kdo bo vse to plačal? Če bi bilo kaj v moji moči, bi bil ...prikaži več že tisti navijač z baklo na igrišču v trenutku brez zob. Banda nevzgojena! Zaradi vas ne peljem sina na tekmo in ne zaradi policije!

  • Bianconeri Kiki 00:04 23.oktober 2012.

    najhujš pa je ko folk komentira k ni biu na tekmi MATADOR KOLKKRAT SI BIU NA TEKMI V ŽIVLJENJU MAJKE TI TREBA JE TEB ZLOMT NOS!!!!!!!!!!!

  • Bianconeri Kiki 00:08 23.oktober 2012.

    ALPIN TREBA JE TEB ZATLAČT BAKLO U GUZICO

  • vico 00:40 23.oktober 2012.

    alpin teb treba zeno posilt pa otroke u ... pa bos pol mogoce ramislu kako drgac kreten blesav

  • Alpin 06:53 23.oktober 2012.

    Boš imel to priložnost ponoviti na sodišču.

  • matador77 07:03 23.oktober 2012.

    Bianconeri Kiki in vico... predlagam, da se pomirita z žaljivkami in grožnjami, ponavadi se ne konča dobro. Vidva prav tako najbrž spadata med skupinico huliganov ki se izživljajo na omenjenih tekmah. Pohvalno... Sta jih dobila po tintari?

  • jakec1897 07:38 23.oktober 2012.

    Stalin je vedel kako se temu streže................

  • matador77 07:41 23.oktober 2012.

    Tako je, pa še marsikdo drug..

  • bla_blabla 00:22 24.oktober 2012.

    Bogi tvoj sin...pocakaj se malo, pa mu bo tic odpado, pa bos mel puncko, ki bo mela vecja jajca kot ti!

  • zavesten 18:38 22.oktober 2012.

    pa kaj gorenjak naklada,vsi miličniki so imeli nadure ,dodatke in stimulacijo.imeli so 5 krat več kot mb raja.torej si zaslužijo batine saj smo jih mi davkoplačevalci plačali.državo ki je crknila pa naj le branijo golazen pokvarjena,samo za denar jim je,naj ...prikaži več pridejo ponoči v mb,tudi vam bo čas odklenkal da boste živeli na besedi pravna država.vse ste pokradl,sedaj pa boste nas je.ba.l.

  • matador77 21:06 22.oktober 2012.

    Ljudje niste normalni,s temi idiotskimi komentarji zagovarjate huligane, kateri kakopak pridejo na tekmo sportno navijat?budale svetovne...predlagam da svoje dete peljete skupaj z dragoonsi ali vijolami na tekmo,pa najbols da greste se sami zraven.idiotizem slovenski!kje je zakon o navijastvu,na hrvaskem ze ...prikaži več obstaja!bananistan slovenski je nastal zaradi taki ljudi kateri javno podpirate nevzgojene huligane. Alpin,tebi pa ogromen plus!

  • MK 14:14 22.oktober 2012.

    Vse lepo in prav minister Gorenak ampak....prosim za pojasnilo zakaj je bila tepena blondinka (Ančka), ki je dvigovala roke in pomagala umirjati strasti ter pobirala kolegico s tal?Prav tako prosim za pojasnilo zakaj je policaj z ...prikaži več gumijevko udaril po navijaču, ki je stal mirno in policijsko nasilje snemal s fotoaparatom. Policaj je udaril po fotoaparatu in delno po roki fanta. Dokaz je v posnetku na spletni strani RTV SLO.Ne podpiram nasilja navijačev ampak da se ne pridrži zgolj izgrednikov temveč se udari po masi, vsevprek se mi zdi pa v 21. stoletju nedopustno. Imeli ste personalizacijo, video nadzor in še vedno ste tepli vsevprek.PS: nisem ljubljančan

  • graff 20:15 22.oktober 2012.

    Alpin Policaji so bili absolutno premili. Bando ušivo bi bilo nujno pretepsti, da bi jim rebra skozi srajco zijala. Tako greendragonsi kot vijole, so dno te družbe, ki s športom nima nič skupnega. Batinat do onemoglosti, se javim ...prikaži več v policijo kot rezerva, brezplačno da se razumemo.

  • tina-88 21:16 23.oktober 2012.

    to pa sloh ni moj problem, da ti ne moreš peljat sina na tekmo, secer pa smo 21. stoletja in verjamem da imate doma televizijo ali pa vsaj računalnik, po katerem si lahko pogledaš prenos, tako boš imel ob vsakem ...prikaži več neprijetnem prizoru možnost izklopiti televizijo:) če te moti tudi navijanje, potem pa se na pilotu za televizijo najde tudi tipka za brez glasu... če pa bi rad peljal sina na tekmo brez kakršnih koli izgredov ali navijanja (da se mu slučajno ne bi kaj zgodilo) potem ti predlagam, da obiščeš kakšno Šahovsko partijo..pa veliko užitkov ob tem:)

  • KOJAK 14:16 22.oktober 2012.

    Dej Gorenak ne kokodakaj, raje vzemi pašteto iz žepa in jo pomalicaj. Še prej pa si oglej posnetke, kako tvoji potrpežljivi policisti mlatijo po mladini, ki iam roke v zraku in samo želijo mimo njih. In kaj dobijo od policistov, ...prikaži več brce in udarce s pendriki... zame so to debili, enaki kot tisti bedasti redarji, ki mlatijo pijano mladino. SRAMOTA

  • KOJAK 15:32 22.oktober 2012.

    matador77 očitno malo spremljaš novice od drugod in izgrede. Dogajajo se tako v Angliji (izven stadionov) kot drugje po Evropi, žal novinarji o izgredih poročajo samo ko je kakšen mrtev. Banda nevzgojena goveja pa si le ti. Tako ravnanje policajev ...prikaži več je nesprejemljivo, če ti nekdo nič noče ga policaj ne more mlatit. Malo si poglej posnetke preden karkoli pišeš, bodi pozoren na posameznike ki imajo roke v zraku pa jih policaji udarjajo po glavi in hrbtu. Sicer pa si s svojim komentarjem pokazal svojo kulturo... ne spadaš niti na balkan.Rad bi tebe videl na taki tekmi ko bi fasal batine ali pa tvojega sina... misliš da je bilo vseh 500 navijačev iz Ljubljane huliganov? Malo poglej če je vseh 500 udarjalo po policistih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.