Slovenija

Komu je javno mnenje bolj naklonjeno?

Komentarjev 64
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 19:52 15.marec 2026.

Od gostlne do gostilne razično mnenje.

• Ender3 21:12 15.marec 2026.

Ob tem pa nekateri dobro služijo..Za njih bi morale biti volitve vsako leto , denar pa na rajskih otokih..

• iztok238 20:42 15.marec 2026.

Kam se je izgubil teflonski Karli????

• Ender3 21:10 15.marec 2026.

Kohrl prisega na regeneracijo upokojenskega volilnega telesa..

• jakec1575 21:15 15.marec 2026.

se enkrat napisem tukaj. lahko zmaga kdorkoli, dokler bo spostoval demokraticne vrednosti pravice do protesta, dostojnega politicnega diskurza. v trenutku , ko bomo zaceli z neargumentiranim nasiljem, X groznjami, se zame zacne bitka za svobodo z malo zacetnico. Slovenija je ...prikaži več zgrajena na odporu, svobodnem duhu in hrabrosti. to so njeni temelji. vsako zatiranje bo dozivelo odpor brez presedana.

• Ender3 21:14 15.marec 2026.

Razum mora prevladati nad ideologijo. Sicer bomo namesto v bodočnost potovali nazaj v preteklost..

• jakec1575 21:16 15.marec 2026.

volivci so zlate ribice. tecejo za bonbonckom na ribiski palici pred nosom

• Ender 21:46 15.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži večh h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• Ender3 21:51 15.marec 2026.

Pred volitvami so volilci zlate ribice po volitvah postanejo navaden plankton..Bolj je politika odvisna od volilcev, kot volilci od njih..Tega dejstva se ljudje ne zavedajo, ko gredo izbirat izbrance ljudstva.

rajko55 06:37 16.marec 2026.

Ja, Ender3.... Daj se obleči v tifusarskega partizana in kot zadnji klošar mahaj pred parlamentom z jugo zastavo.....

• miha07 09:18 16.marec 2026.

zato pa ne bomo ponovno volili leve falange!

• PasjaProcesija 23:58 15.marec 2026.

Po stari Medianini navadi številke ponovno niso deljive. Na vzorcu 716 ljudi ni mogoče imeti 3,3% (23/716= 3,2%, 24/716= 3,4%), niti 5,1% (36/716= 5,0%, 37/716= 5,2%) in niti 25,5% (182/716= 25,4%, 183/716= 25,6%). Tole z „opredeljenimi“ volivci je pa sploh ...prikaži več poglavje zase. Torej se iz že tako majhnega in nereprezentativnega vzorca okrog 700 ljudi vsota še približno prepolovi. Seveda, če bi ankete dejansko izvajali oz. bi jih izvajali v celoti in ne del v praksi, preostanek pa po izboru urednika.

• Xman 23:00 15.marec 2026.

Kdo verjame tem skorumpiranim agencijam! Šerifova tolpa kupuje vse živo, ker jim gre za nohte, ker gredo v primeru druge vlade ali PV v zapor! To pa je kriza!

• Jernej65 07:39 16.marec 2026.

In na podlagi česa bodo šli v zapor. A zaradi prisluhom gostilniških debat z neobstoječim podjetjem. Ali si pa mislil mogoče, da bodo sami sebe strpali v zapor, zaradi dokazanega nezakonitega financiranja, kjer so šli milijoni našega denarja nezakonito v ...prikaži več žepe SDS trobil. Dokazi štejejo in ne neko gostilniško nabijanje.

• miha07 09:20 16.marec 2026.

Jernej v zapor bodo sli, ker bodo na podlagi prisluhov lazje ugotovili oziroma morali ugotoviti ali res dobivajo tistih 10% o katerih govorijo vidni predstavniki. Kakorkoli ze nekdo od njih laze!

• Jernej65 09:44 16.marec 2026.

miha07, ne vem kaj še dela Janez v politiki, sodišče v Avstriji je dokazalo, da je prejel podkupnino. Če bi se to izvajalo, Janez že desetletja ne bi smel biti več v politiki. Dokazalo se je, da so kradli denar ...prikaži več iz javnih podjetij za svoja medijska trobila, okrog mask je bilo ogromno podkupnin, v nič so šle milijarde, pa nič. Golobu še niste dokazali prav ničesar, samo golo nabijanje.

• Jernej65 09:47 16.marec 2026.

Snežič je bil posnet, kako prejema podkupnino, pa nič. To so dokazani primeri in ti nabijaš o nekih gostilniških debatah, ki jih je posnela desnica preko svoje novoustanovljene Udbe. To te naj skrbi. Janša se hoče dokopati do oblasti na ...prikaži več zelo nizkoten način, to je njegovo glavno poslanstvo. Hoče se prikazati kot rešitelj korupcije, v resnici je on problem največje korupcije, ki se pravkar izvaja.

• Ender3 22:10 15.marec 2026.

To je navaden politični marketing..Že v naprej vemo, da bomo še vnaprej gledali večino znanih obrazov, ki bodo v naprej gonili iste ideološke vzorce, frustracije in mantro..Zato ne čudi visok % tistih, ki nebi volili nobeno od ponujenih strank. Zopet ...prikaži več bodo iskoriščali moč vladanja, nihče ne bo za škodo odgovarjal. In nihče ne bo zahteval in problematiziral status nekaznovanosti tem izbrancem ljudstva. Morda je to ta kriminalna banda, ki jo omenja Janša in ki okupira celotno slovensko družbo..

• popokatopetl 22:25 15.marec 2026.

Uvesti bi morali revolucionaren volilni sistem, v katerm bi lahko glasovali bodisi za koga bodisi proti. Grem stavit da bi bili vsi v minusu ;)

• jezero 08:21 16.marec 2026.

Ali ni ta Marolt janja sluškinja v SDS? In da pri zadnjih volitvah ni zadela NIČ? Je samo velik nateg!

• Xman 23:01 15.marec 2026.

Ugrabljena država! Ne bo nas več po 2. mandatu šerifa! Lahko nas je strah, zelo strah!

• matej572 21:31 15.marec 2026.

Razum je samo eno,nikoli več SVOBODA.

• Ender3 21:46 15.marec 2026.

Saj te o tem ne bo nihče vprašal..😎 Biti moraš polnoleten, opravilno sposoben in se odločati po svoji vesti. Samo v razmislek !

• popokatopetl 22:23 15.marec 2026.

Kar se mene glede "nikoli več" tiče, JJ še vedno gliboko na neslavnem prvem mestu.

• Ender 04:14 16.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži več h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

metod7 08:49 16.marec 2026.

popokatopetl, to anketo izdaja stara in zgubana Janja z dekliško frizuro, naročnik pa je spolirani lobanjar. Ja.., kakšen pa bi naj bil rezultat...?

• bobubob 08:00 16.marec 2026.

Večja gnida, več volilcev. Levo, desno, gor in dol. Beli, črni, mavrični, ni pomembno, povsod jih najdeš. Tako je v današnjem svetu. Laž ima žal vedno daljše noge, zdrava ljudska pamet pa vedno krajše. In takoimenovana politika temu pač sledi. ...prikaži več Idiotizem se začne pri volilcih in se vrne k njim. Kaj ni to povsem v skladu z vesoljskimi zakoni, da ima vsak vzrok svojo posledico, ne glede na človekove pravice, ki bi to morda prepovedovale??????

• bojan126 21:37 15.marec 2026.

Robert Golob je lakaj Zokija. Kar želi Zoki, spelje preko stranke Svobode. Zato pa je predvolilno geslo Svobode "Gremo naprej s Kanalom C0. Torej Ljubljančani, če želite kanalizacijo v svojih kuhinjskih pipah, potem volti Svobodo. Potem ne jokat, da vaši ...prikaži več otroci in vnuki umirajo od onesnažene vode.

• Ender3 21:59 15.marec 2026.

Ne seri z onesnaženjem.Dovolj je varoval, da se prepreči onesnaženja. Še posebno kot fikcijo tistih, ki se bodo kmalu bali, da jim bo nebo padlo na glavo. In samo vprašanje bo kdo bo kriv. Zoki ali Robert ? Janez zagotovo ...prikaži več ne, ker je božji odposlanec in ljudem želi le dobro. Kdor mu to verjame.

• popokatopetl 22:30 15.marec 2026.

Tu se pa strinjam da bi se moral znat Golob za lastno dobro znebit Zokija, ker je že čisto preveč toksičen. C0 so zafurali čisto po nepotrebnem zaradi hitenja, neprimernih bližnjic in gole trme.

rajko55 06:39 16.marec 2026.

Ender3 že zdaj žre svoj drek.... boli njega

• maček 09:12 16.marec 2026.

Ne gole trme,gole požrešnosti,narcisizma,arogantnosti.

• slovenski3 07:26 16.marec 2026.

Režimske preplačane aagencije za ustvarjanje javnega mnenja se trudijo zvišati lažno podporo Svobodi in drugim levim slaboumnim strankam, anketiranci pa brez rezerve podpirajo desnico.

Garancija 09:46 16.marec 2026.

Koliko nas je koštal 2.tir?

Garancija 09:45 16.marec 2026.

Kakšna borba,drug teden bo vse po starem

• Plavi-mil 08:36 16.marec 2026.

Boli me ku... za vaše lažnjivo javno mnenje, bolj bildate tega narcisoidnega lažnjivca, bolj je narod prepričan v nasprotno smer.

• matermila 07:59 16.marec 2026.

Predlagam Mediani da si pogledajo rezultate ankete na "Polymarket", da se ne bojo več smešili.

• atamama 21:45 15.marec 2026.

Moja soseda pravi, da volilna kampanija ni preveč ostro naravnana.... sicer bi stranke uporabile moč ''uscanega kosa mesa'' da bi dedci pravilno volili. Kubinipress

torolino 05:52 16.marec 2026.

Nehaj sexat sosedo, da ne zve tvoja žena.

Ruska_Zmaga 06:37 16.marec 2026.

Nobenemu,ampak važno,da se ovce kregajo kdo manj pokrade,Butale!!!

• Dieta 09:46 16.marec 2026.

Mednarodno gledano je Janša ničla. Podpira vojnega zločinca Netanjaha, ki zveseljem še naprej pobija v Gazi, Dumb pa hoče nove vojne in grozi EU

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.