Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
19 ogledov

Komuniciranje in pametno varčevanje

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izvedenec 09:46 10.februar 2012.

    Vsem pametnjakovičem: Slovenija ima samo en problem: TOTALNA RDEČA KORUPCIJA!!Ko bo odpravljena, bo država lahko normalno in uspešno funkcionirala.Vsak drugačen pristop je mlatenje prazne slame in še hujše pogrezanje!!

  • polzek 11:26 11.februar 2012.

    Hočevar nehaj pametovati in tedensko obrekovati vse kar ni levo...Pri teh letih bi človek pričakoval malo objektivnosti, ne pa da vedno pljuvaš po desnici ne glede ali je v opoziciji ali na vladi..Delo novinarjev je OBJEKTIVNO poročanje, tvoje delo pa ...prikaži več je pljuvanje pljuvanje in prirejanje realnih dejstev v korist levice...In ker svojega dela ne opravljaš v duhu resnice, bi te tvoj delodajalec po vsem tem času brez pozitivne spremembe v tvojem delu, moral brcniti v rit...tako kot to počnejo v normalnih gospodarskih družbah..Ampak eni ste itak zaščiteni kot kočevski medvedi...Zato pa smo tam kjer smo...

  • Veteran 21:34 11.februar 2012.

    G. novinar ti in tebi podobni, ki se še vedno utaplate v levičarskem bazenu bi lahko bili bolj objektivni.

  • telex 07:46 10.februar 2012.

    Za izpeljavo reform bo nova vlada zagotovo potrebovala zaveznike. Je pa vprašanje, kaj se bo spremenilo če bi strički ostali isti? Mogoče je bolje, da se vlada poveže z zdravim jedrom gospodarstva in odpre konfrontacijo z okorelo družbeno nadstavbo. Ravno ...prikaži več nepotrebnem delu državnih služb, kvazi kulturnikih, funkcionarjih društev in zvez... se nahaja moč ostankov partije, katera nas z izmišljanjem mitov in legend želi držati v preteklosti tam okrog WW2.Da ti ljudje za ohranitev svojih privilegijev ne bodo izbirali sredstev je pokazal tudi nekulturni odziv "kulturnikov". Pa nova vlada še niti ni začela drezati v samo jedro sršenjega gnezda imenovanega rdeča mafija.

  • timslum 13:37 10.februar 2012.

    Za neuspešno komuniciranje z državljani imajo največ zaslug ravno novinarji vključno s tokratnim komentatorjem Hočevarjem, da o klubu 571 sploh ne govorimo.

  • Kritična 09:17 10.februar 2012.

    Vsaka vlada potrebuje zaveznike v opozicji in ostalih "stricih". Verjamem, da si Janša želi "konstruktivne" opozicije, kot si jo je najbrž tudi Pahor. Vendar.....Janša je deloval v opoziciji zelo destruktivno s tem, da je deloval tako, da si ji "božal ...prikaži večl svoj ego", da si je dvigoval lastno samozavest. Pozabil je na državo, pozabil na državljane, ki jih je postavil na drugo, ne...tretje, četrto mesto. S tem je dokazal, kako umazano je igral, kljub "transparentnosti" po njegovem. In zakaj bi bilo sedaj drugače? "Transparentno" bo vodil svojo demagoško politiko, ko pa se bo kje zataknilo, ko bodo ljudje zahtevali odgovore in odgovornosti, pa so odgovori že tudi znani: prejšnja vlada, politični konstrukti...... Torej, na zahodu nič novega....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.