Slovenija
110983 ogledov

Končno odziv RTV-ja glede domnevnega suspenza Erike Žnidaršič

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 22:03 09.januar 2022.

    Ko je enkrat novinar obtožen, da ne postavlja pravih vprašanj, je posledično sankcioniran ali celo odpuščen, je to znak, da je diktatura oblasti že zelo napredovala. Če ta struja zavlada še naslednja 4 leta, se lahko poslovimo od svobodnega poročanja ...prikaži več novinarjev in medijev. Ostala bodo še samo vladna trobila, ki nas bodo bombardirala z lažmi in edino resnico, ki jo bo prejudicirala vladna struja in vrinjala ljudem.

    • srecnii 22:34 09.januar 2022.

      nekaj svznca vse trajno reš....zato le naj hitro pobegnejo v luknje

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 00:18 10.januar 2022.

      Če bo Janezu uspelo ostati na oblasti, beri prirejene volitve, bomo kmalu kot S Koreja.

    • h4ck3r 07:16 10.januar 2022.

      Ko novinar ne postavlja več nevtralnih vprašanj, ki bi vodila do razkritja resnice, je potem to res še novinar? Potem ko novinar zasleduje samo še lastna prepričanja in izkorišča svojo moč za manipulacijo javnega mnenja? In pa posledično diskreditacijo novinarskega ...prikaži več poklica, saj od prvotnega namena tega poklica ostane samo še naziv.

    • Jernej65 08:30 10.januar 2022.

      h4ck3r, mogoče veliko spremljaš Nora TV, tam se dogaja točno to, kar si opisal. Tam novinar niti ne sprašuje ampak že ima izdelano zgodbo, ki jo prodaja za resnico. Primer "Kdo nam laže". Res , po tvoje zelo verodostojen medij.

    • h4ck3r 09:15 10.januar 2022.

      Spretno obračanje besed Jernej65...ne spremljam NoveTV, ker nima vsebine. Ta oddaja "Kdo nam laže", je pa na nivoju gostilniške debate tako po vsebini kot komunikaciji. Enako tokrat velja za Tarčo, kjer ga.Erika kljub oprostilnim sodbam dvomi v sodišča in razpihuje ...prikaži več nejevoljo, kjub nasprotnim dejstvom. Nivo kot na NoviTV s pomembno razliko, da je nivo komunikacije nekoliko višji in tako pridobijo na verodostojnosti, čeprav enako brez vsebine.

    • Jernej65 10:10 10.januar 2022.

      A si želiš podobnih gostilniških debat na nacionalki? Če mene vprašaš vse drvi v to smer. Še kolcalo se ti bo po Eriki Žnidaršič in njeni pristranskosti.

    • h4ck3r 12:43 10.januar 2022.

      Ne, želim si resnično nepristransko poročanje podkrepljeno z dokazi, ki so tudi prikazani. Erika pa je s to oddajo samo dokazala, da se je spustila na enak nivo kot preostali. Pogrevanje že zaključenih zadev, podkrepljeno samo s predvidevanji tipa "baba ...prikaži več čula, baba rekla" in nadaljnje omadeževanje, že tako načetega ugleda slovenskega sodstva. Zakaj? Ker pač nekomu ne koristi, da je Kangler bil oproščen ali pa mu te zgodbe koristijo.

    • Jernej65 14:21 10.januar 2022.

      Z vsem, kar si napisal se strinjam. Problem je v tem, da tega ne bomo nikoli dočakali. Erika je mogoče res preveč pogrevala nekatere zadeve. Kangler bi pa lahko tudi na kulturen način odgovarjal. V resnici se je pa obnašal ...prikaži več arogantno, kot šerif z rokami v žepih. Takšna retorika mi pa ni bila nikoli všečna in se bojim, da jo ta vladajoča garnitura namenoma pospešeno vnaša že v tako razcepljen politični in tudi vsakdanji prostor.

    • h4ck3r 14:31 10.januar 2022.

      Se popolnoma strinjam da je obnašanje Kanglera neprimerno njegovi funkciji. Javna osebnost mora osvojiti veščine javnega obnašanja. To pa nam v politiki in medijih današnji dan manjka, pa naj se gre za stare ali nove obraze.

  • jakec1575 21:05 09.januar 2022.

    Ne razumem. Sds troti jamrajo da ne dibijo termina na rtv. Ko ga dobijo, da si imajo moznost oprati ime, pa zatadi lastne nesposobnosti odstavljajo novinarje. Sds jansisti. Nc vam ni prav, razen ozkega enoumja. Potem ste doma in mirni. ...prikaži več Ampak vasa ideja o jajoumju je znastvena fantastika. Valter, ce vam........

    • h4ck3r 07:19 10.januar 2022.

      Ga.Žnidaršič in ostali ustvarjalci te tarče so javno podvomili o neodvisnosti sodstva...torej je to ok? Ker nekomu ne paše, da je bil oproščen, gre pač na RTV in želi javno očrniti g.Kangler-a, mimo oprostilnih sodb? Razlika med L in D ...prikaži več je samo v tem da D na glas povedo, da bodo nekomu strli jajca, L se pač poslužujejo pod podganjih prijemov, ki večini pač niso jasni in jih ne spregledajo.

    • ales7 10:12 10.januar 2022.

      h4ck3r niso dvomili, to je vaša interpretacija videnega in slišanega. Dali so Kanglerju možnost pojasnitve vseh razveljavljenih postopkov zaradi izločitve dokazov (prisluhov) ampak se je dotični takoj postavil v napadalni položaj in lajal na Eriko. Škoda ker kangler ni izkoristil ...prikaži večl te možnosti in zavselej popucal z dvomljiveži. Tako pa....

    • h4ck3r 12:48 10.januar 2022.

      Zakaj bi se moral zagovarjati o primerih, ki jih je sodstvo že zaklučilo/razveljavilo/ovrglo? Saj za to imamo sodišča ali ne? Dvomljivce, ki dvomijo v sodstvo in odločitve, bo pa tudi z dodatnimi pojasnili in prepričevanji, težko prepričal v nasprotno. Tako ...prikaži več da je to samo izguba časa in besed. Bi pa pričakoval, da takšne sodbe vsaj novinar in javna TV spoštuje in ne dvomi o njih, ker s tem samo povečujejo dvome v sodstvo in vse preostale odločitve.

  • Ender3 21:24 09.januar 2022.

    Napad politike na nacionalni medij je, tihi državni udar vsem na učeh. Če nisi naš, si proti nam, al pa si komunist. Neofašizem si ustvarja teren za predvolilno propagando. Vučku je že povedano, da bo tokrat štetje volilnih glasov opravljal ...prikaži več nekdo drug ali pa bodo volitve neveljavne. Se nam bo zgodil Trampov primer v deželi, brez demokracije.?

    • h4ck3r 07:20 10.januar 2022.

      Napad javne televizije na sodno vejo oblasti z njeno diskreditacijo in dvomom o poštenosti razsodb je pa kaj?

  • romy 15:16 10.januar 2022.

    Ma hvala bogu, naj raje v pisarni papire prelaga, za druga tak ni! Oddajo naj vodi Jonas.

  • Avatar MS
    MS 13:03 10.januar 2022.

    Erika niti z eno besedo ni poskušala prejudicirati pravnomočnih sodb! Postavljala je le vprašanja ki zanimajo slovensko javnost! Slovenski javnosti se je pač zdelo čudno kako je vseh 26 tožb proti Kanglerju serijsko padalo! To je pač profesionalna dolžnost preiskovalnih ...prikaži več h novinarjev in Erika je to odlično opravila! Če bo zaradi tega izgubila službo se naši slovenski družbi ne piše dobro!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 14:46 10.januar 2022.

    Še naprej se bo Erikla šla vrhovne sodnice!! Sicer me to ne moti saj je bolj izobražena kot Masleša ona nima kuplčjene diplome na Baš Čaršiji!! Je pa res,da pravnomočnih sodb javna merdijska hiša ne bi smela demantirati ali jih ...prikaži več kakorkoli poskušati spreminjati!! Kazen Erikli in kompaniji bo pokazala koliko pravne države je v Sloveniji!! Močno se bojim,da te odaje Erike ne kažejo na VLADAVINO PRAVA !!

  • mirror 22:45 09.januar 2022.

    Članek ne vsebuje pojasnil iz naslova. Medijska manipulacija.

  • sam1 13:32 10.januar 2022.

    SSDS-ovi nastavljenčki se takoj poglobijo v vlogo,katero jim je Gargamel zadal in pričnejo čistiti moteče elemente,ki razkrivajo goljufiva dejanja posvečenih .....

  • Avatar Lansiolla
    Lansiolla 00:28 10.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.