Slovenija
123 ogledov

Konec plačevanja vstopnine na plažo

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 14:56 13.avgust 2012.

    ...parkirnina se pobira že 40 let...in je kot vstopnina na plažo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 1111 13:22 13.avgust 2012.

    ...laž...iz prve roke...LAŽ!!!

  • Mahi 13:29 13.avgust 2012.

    Malo argumentiraj tvojo trditev. Včeraj sem namreč bil v Strunjanu in nihče ne pobira vstopnine, kjer so jo včasih pobirali.

  • Mahi 14:09 13.avgust 2012.

    Res je, vendar lahko v Fieso prideš peš iz Pirana, Pacuga ali pa kar po cesti. V tem primeru ti ne bo nihče zaračunaval plaže. Če pa se hočeš z avtom pripeljat do plaže potem pa plačaj parkirnino, ki niti ...prikaži več ni tako majhna.....

  • 1111 14:09 13.avgust 2012.

    ...plaža Meduza!!!

  • polonamov 14:13 13.avgust 2012.

    Pozdravljeni,ureditev parkiranja ne sodi pod zakon o vodah, ampak je v pristojnosti občin oziroma lastnikov parkirišč. Odločbe ministrstva za kmetijstvo se zato nanašajo izključno na zaračunavanje vstopnin za na plažo.

  • 1111 14:53 13.avgust 2012.

    ok...ok...škoda besed...

  • Greta Hribar 17:19 13.avgust 2012.

    Na plaži v Simonovem zalivu so v petek še zaračunavali vstopnino. Poleg tega so na plaži v morju omejili plavalce , kajti podjetje, kateri izposoja plovila so napeljali vrvi in plovce oz. oznake da lahko nemoteno spušča plovila iz plaže ...prikaži večaže v vodo.Mislim, da bi morali tudi to odstrniti, vsaj mene to osebno zelo moti.

  • Boštjan Turk 17:59 13.avgust 2012.

    rečeš da greš dol do hotela, fant odpre rampo in to je to. še vsakič sem tako prišel zastonj čez ;)

  • Dejan Kodrič 21:37 13.avgust 2012.

    Znano in o temu govorim že štiri leta pa noben ni verjel. Zdaj pa je. Me pa zanima kako je s plažo Meduza v Portorožu. Saj ne, da bi se tam kopal, ampak je kot vem tudi plačljiva.

  • Žurnalček 13:09 15.avgust 2012.

    Kao ti lahko nekdo podtura nekaj, kar ne želiš. Dostop do plaže mora biti zastonj, tam pa naj imajo ponudbo, kakršno sami želijo , ne pa da vnaprej zaračunavajo nekaj, kar nočeš in ne rabiš, kajti to lahko prineseš seboj.

  • polonamov 13:29 13.avgust 2012.

    Pozdravljeni,če so vam kje (od tega vikenda naprej) zaračunali dostop do plaže, nam sporočite in bomo preverili. Je pa zaračunavanje dovoljeno, če je na plaži bazen in ste se kopali v bazenu.

  • Nina Blatnik 14:18 13.avgust 2012.

    Fante pri parkirni rampi sva z fantom spraševala, če se da še kako drugače priti do plaže - so nama rekli NE, da samo tu.Nama je tudi bilo čudno, kak nama lahko nekdo zaračuna da lahko prideva do plaže, a ...prikaži več ker nisva iz Primorske, ne poznava dostopov do plaž.Tako da tam je še vedno živa bedarija tisto plačevanje - s tem da moraš it potem kakih 15minut peš do plaže, ker drugje kot zgoraj na tistem makadamskem parkirišču ne moreš parkirat.Tako da peš moraš it KAR DALEČ do plaže, pa še zaračunajo!

  • moons 16:30 13.avgust 2012.

    Samo proti trem so ukrepali. kaj pa ostali? Izola, Portorož? Tam je še kar vstopnina?

  • Greta Maček 13:58 13.avgust 2012.

    Ja res je kar pravi Nina Blatnik ... parkiranje v Fiesi se zaračunava od jutra do večera, parkirnih mest je kolikor jih pač je ... saj če ne najdeš parkinga se tako takoj vrneš in ti pač ne zaračunajo, samo ...prikaži več kopaš se pa tudi ne tam :-) ... parkira se pa povsod ob cesti, ker parkirišče ki je urejeno pripada hotelu in tam ni dovoljeno parkiranje ostalim, kar je spet nekako logično, vsaj če si gost hotela kajne ... nerodna je ta reč tamle v Fiesi ...

  • oportunist 15:03 13.avgust 2012.

    Fiesa je omejena s parkiranjem, zato imaš na vrhu hriba garažno hišo. Od nje do plaže imaš 15 min hoje... Če parkiraš v Fiesi imaš 2 min. hoje do plaže. V Ljubljani tudi ne moreš parkirat pred vrati stavbe kamor ...prikaži več želiš in krožiš naokrog, da najdeš dobro mesto ali pa greš v garažno hišo. Povsod je isti sistem, le ljudje ki imajo lastno parkirišče ali garažo pod blokom so bolj komot... Poleg tega imaš še garažno hišo na Fornačah, vozi pa gratis avtobusek. Od Tartinija do Fiese imaš pa 20 - 30 min. hoje. S tem, da imaš plaže okrog celega Pirana. Takoj od garažne hiše imaš Bernardin, nato Riviera, hotel Piran, Punta in že si pri nudistični pod cerkvijo, nato pa pride Fiesa... Kratek sprehod, v zda bi za vse to rabla 1h z avtom, kaj šele če bi peški želela... Res zanemarljive razdalje imamo v Sloveniji...

  • suzana.kos 14:16 13.avgust 2012.

    jaz pa lahko povem, da sem bila štirikrat v Fiesi in da so me dvakrat (!!!!!) pri pobiranju parkirnine ogoljufali. po tem, ko so oropali punco, ki je parkirnino pobirala s pomočjo elektronske blagajne, so zdaj namreč pri zapornici fantje, ...prikaži več ki ti očitno zaračunajo, kar se jim zdi.... prvič sem protestirala, ker so imeli uro naštimano naprej - pri izhodu ti torej zaračunajo daljše parkiranje, kot si dejansko v Fiesti bil.... pa vstopni listek, ki ti ga pri izstopu poberejo, je bil z datumom enega dne naprej - so ga verjetno pri vstopu dali še komu naslednji dan... drugič mi pri izstopu niso dali računa in mi prav tako zaračunali eno uro več, kot sem dejansko bila...prvič sem jih nadrla, da goljufajo... drugič sem si pa mislila, da bom poklicala upravo, naj fante, ki tako prozorno goljufajo goste, zamenjajo...pa se mi ne da s tem ukvarjati....samo tja ne grem več, ker se mi zdi butasto

  • Nina Blatnik 14:24 13.avgust 2012.

    V Portorožu razumem, da če želiš pustiti avto direkt ob plaži, moraš plačati parkirnino, ker imaš res potem samo 10m do plaže, tu v Fiesti moraš pa kar daleč it, pa še plaža ni urejena...in tisti ki ne poznamo primorja, ...prikaži več nimamo pojma kako se pride po vseh možnih straneh do plaže, navigacija pa vodi samo po tisti cesti do ramp, druge ceste midva nisva našla.Tako da turistu, oz. osebi, ki tistih krajev ne pozna, ne preostane drugo, kot da plačujemo tiste trapaste parkirnine...

  • Ana Dolenšek 13:09 14.avgust 2012.

    Kolikor jaz vem, v Strunjanu nikoli ni bilo vstopnine, bila pa je parkirnina, sedaj pa ne vem, ali so potem odstranili parkirnino mogoče?

  • Nina Blatnik 13:50 13.avgust 2012.

    Da lahko prideš do glavne plaže v Fiesi, moraš plačati parkirnino da sploh lahko prideš z avtom do tam, kljub temu da spodaj ni urejeno nobeno parkirišče oz. nimaš avta kam parkirati ... tak da za kopanje dejansko ne pobirajo ...prikaži več vstopnine, ne moreš pa do tam brez da plačaš parkirnino... :S

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.