Šport
261 ogledov

Kopitar pritiskal z vseh strani, toda...

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:58 05.maj 2022.

    V 1. tretjini je bil LA boljši. Kopitarjev strel bi se Smithu skoraj izmuznil, a je pak obstal pred golom. Kempe je v igri 5-na-4 zadel prečko. 2. in 3. tretjino je igral samo EDM. Uspevalo jim je marsikaj, pa ...prikaži več se niso preveč naprezali. 1:0 z igralcem več. EDM je dobil zagon in je letel, tudi z igralcem manj. 2:0 ravno z igralcem manj, ko se je v poizkusu blokiranja strela pak od LA-jevega igralca odbil v gol. Nato so zadeli okvir. 3:0 je bilo, ko je igralec v gneči preusmeril branilčev strel.

    • PasjaProcesija 10:06 05.maj 2022.

      Kmalu v 3. tretjini je bilo 4:0. Po slabi reakciji je pak v gol nesrečno preusmeril LA-jev branilec. 5:0 je bilo že v naslednjem napadu. LA-jev branilec bi v igri proti dvema nasprotnima napadalcema moral pokriti igralca BREZ paka. Šel ...prikaži več je na tistega s pakom, ta pa je podal prostemu kolegu, ki ni zgrešil. 6:0 po še eni igri z igralcem več. Po mojem mnenju bi po 4:0 ali vsaj 5:0 lahko LA menjal vratarja. Pričakujem, da bo Quick igral celo serijo in lahko bi dobil malo počitka. Za gole ni bil kriv.

    • PasjaProcesija 10:12 05.maj 2022.

      Kopitar je bil v 1. tretjini v napadu ustvarjalen, nato ga je tok igre posrkal vase. EDM je zmagal z igro, ki je značilna za LA. Niso jim dali premora, prevzeli so „njihove“ dolge podaje v napad. Na srečo je ...prikaži več samo ena tekma. Serija se seli v Kalifornijo. Kralji se bodo prilagodili, je pa kakovost še vedno na strani Naftarjev. Potrebna bo kakšna rošada v ekipi. Po poškodbi Arvidssona igra LA tudi s samo enim napadalcem, ki strelja iz desne strani telesa (Brown). Možnosti sta še Vilardi in Kupari.

    • PasjaProcesija 10:18 05.maj 2022.

      Lahko poizkusijo tudi z Liasom Anderssonom. Koga menjati? Prvi kandidat je Lemieux. Igra malo, trener mu ne zaupa. Namenjen je pretežno pretepanju in provokaciji nasprotnikov, kar ni dovolj. Sam bi menjal tudi Byfielda. Je prihodnost kluba, ni pa še sedanjost. ...prikaži več Na obeh tekmah je imel slabi izključitvi. Ko igra, je ekipa v težavah. Grundstroma bi za naslednjo tekmo pustil v kadru. Obramba bi se lahko izboljšala z videoanalizo in popravki. Po dveh tekmah je EDM v številčni premoči 4/8, LA pa 0/8.

    • PasjaProcesija 10:23 05.maj 2022.

      Durzi je dopustil slab gol, ne bodo ga menjali. Roy bi ob prejetem golu v 4-na-5 lahko poslal pak v napad, on ostane v igri. Spence je specialist za igro 5-na-4, ki pa zaenkrat ne deluje. Edler bo igral, verjetno ...prikaži več tudi Maatta. Ostane nam Anderson, ki mu je LA naklonjen. Sam bi poizkusil s šok-terapijo, dvojno menjavo. Ven Spence, noter višji Strand za igro 4-na-5. Noter Bjornfot ali Moverare, ven Anderson. Nobeden ni presežek, a velja poizkusiti. Sam bi vzel Moverara, je višji in zna podajati.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.