Šport
245 ogledov

Kopitar že drugi na večni klubski lestvici, kralji zapravili veliko priložnost

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 10:46 13.maj 2022.

    EDM je igral brez branilca Nursa, ki je dobil suspenz ene tekme. Gosti so zato preventivno igrali s 7 branilci, eden je bil skoraj izključno rezerva. Ni se poznalo, povedli so v 2. minuti. McDavid je zadrsal okrog gola in ...prikaži več na nasprotni vratnici potisnil pak v mrežo. S podobno akcijo so poizkusili še ob koncu tretjine, a neuspešno. Očitno so preučili, da je Quick tam ranljiv. LA je vmes imel jalovo pobudo. V 2. minuti 2. tretjine je EDM povišal na 2:0, ko je Kane pred golom preusmeril pak v mrežo.

    • PasjaProcesija 10:52 13.maj 2022.

      EDM je imel več od igre, LA je svoje priložnosti iskal v gneči pred nasprotnim golom. Tako so 6 minut pred koncem tretjine tudi znižali na 1:2. V igri 5-na-4 je Durzi ustrelil iz razdalje, zaradi zakritega pogleda pa Smith ...prikaži več paka ni ubranil. 2. tretjina se je končala z 1:2, a je LA takoj na začetku 3. izenačil. EDM je pričakoval podobno akcijo kot ob prejetem golu, domači branilec Roy pa je namesto strela ostro podal prostemu Grundstromu. Šved je pak na kratko sprejel, nato pa ustrelil v gol.

    • PasjaProcesija 10:58 13.maj 2022.

      LA je nadaljeval z akcijami v gneči, EDM pa je čakal na protinapade svojih zvezdnikov. 5 minut pred koncem so Naftarji zadeli iz mešanice obojega. Krenili so v napad, LA se je deloma uspel postaviti obrambno. V prodoru so gosti ...prikaži več podali pak nazaj k modri črti in odšli delati gnečo pred Quickom. Gostujoči branilec je ustrelil iz pol-razdalje, domači branilec pa je pozno poizkusil z blokado. Tako je samo zakril pogled Quicku. LA nato v igri 5-na-4 ni zadel, so pa prejeli še gol na prazna vrata.

    • PasjaProcesija 11:04 13.maj 2022.

      EDM med tekmo spreminja taktiko, ko McDavid in Draisaitl nekaj časa igrata skupaj, nekaj pa ločeno. Za nasprotnike je to nočna mora. Kanadčan je danes igral ogromno. Je praktično nezaustavljiv in neutruden. Kaliyev mu je sicer podelil dober nalet, a ...prikaži več je nasprotnik lahko igral naprej. LA vztraja z Lemieuxom v postavi, a ga ne izkorišča za umazane vložke. Ravno tako so danes bili slabi v sodniških metih. Sicer pa je LA igral blizu svojih zmožnosti. Podobno še v Alberti, pa bo mogoče ugoden razplet.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.