Slovenija
9 ogledov

Koprivnikar za objavo podatkov

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 17:38 08.marec 2015.

    Pa kaj še. To je prišlo v javnost, ker je ona dobila izplačevano osebno preko avtorskega honorarja, kje pa so tisti, ki imajo firme ali firme izstavljajo račune za neke storitve, podjemno pa imajo na seznamu kogarkoli. Tako se vidijo ...prikaži več samo neposredni prejemniki. Bo treba še kaj več, to je bolj pesek v oči. Na koncu bi se verjetno ugotovilo, da je pohlepna babnica bila samo neumna.

  • erikkk 09:00 08.marec 2015.

    Pravilno

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:56 08.marec 2015.

    Edino pravilno. Majhna država smo in edino popolna transparentnost nas lahko reši pred našo lastno požrešnostjo.

  • Žvižgač 09:33 08.marec 2015.

    Ta hitrojezićni minister ni še ničesar pokazal v javnem sektorju, še manj pa v državni upravi. Razen nenehnega gobezdanja ni storil še ničesar na organizacijskem področju, na informacijskem področju, še manj pa na kadrovskem področju, tako da se marsikje sesuvajo ...prikaži več organi zaradi kadrovske podhranjenosti in starega kadra, ki se že leta ne obnavlja..Popolnoma nesposoben človek, ki se ukvarja s področji in razlagami težav, ki niso v domeni njegovega ministrstva, na primer s financami. Sicer je cela vlada taka, tako, da jih bomo še drago plačali in nič dobili. Se bo pa še nekaj novih pionirčkov namastilo.

  • Tupamaros 09:30 08.marec 2015.

    Kdo bi pregledoval? Tisti, ki to izkoriščajo?Izvoljeni?Ali je avtorski honorar ministrice večja težava od S.P. predsednika vlade?Raja večinoma misli oz. upa, da si je s SMC izvolila stranko, ki bo politiki vrnila integriteto, poštenost in ostalo šminko. Cerar ...prikaži več je namreč lep primer osebka, ki se je malone rodil v tem vladajočem omrežju. Kot Pavlov pes kondicionirani Slovenci so se seveda spet oslinili ob novem "velikem upu" vladajočega omrežja v času ko je dotični dozorel za to vlogo. Omrežje ima seveda še več teh malo grenkih jabolk, ki dozorevajo za vas in bodo vas oz. vaše otroke obvladali še v prihodnje. Brez bistvenih sprememb v družbi.

  • mph 17:41 08.marec 2015.

    Se strinjam, če ni Janez uspel vrniti politiki integritete, nasprotno, jo je še bolj potolkel do dna (Časar, Lovšin, ... kot primer elitnega članstva SDS ali bratje po bitkah ala Bavčar, Šrot, ...), ga ni junaka na tem svetu. Ne ...prikaži več vem, kaj si ta Cerar misli. :-)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.