Slovenija
66 ogledov

Krebsova poskrbela za svoje

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 10:17 14.julij 2011.

    ...ta Pahor je en kujon, da večji ne more bit...

  • 1111 10:18 14.julij 2011.

    ...sploh ne razumem kaj iščeš v policiji...pa ne me slabo razumet!!!

  • Biba_Kika 13:26 14.julij 2011.

    Povečan obseg dela dobijo uslužbenci, ki so med delovnim časom bolj obremenjeni in sicer prevzemajo delo tistih, ki so na bolniški ali porodniški (pa se jih ne nadomesti). Zakaj razlika? Zato ker je na policiji in MNZ zaposlenih več kot ...prikaži več 9000 tisoč ljudi, na MJU pa okrog 300 ljudi, odvisno pa je, koliko je prihranjenega denarja na posameznem ministrstvu iz naslova porodniških in bolniških, to ni dodatek, ki je samoumeven in ki ga dobijo vsi, temveč le tisti, ki imajo iz navedenega razloga povečan obseg dela in se ga lahko izplača na tej podlagi (obstaja uredba o povečanem obsegu dela). Seveda je odvisno tudi od tega, kako na posameznem ministrstvu ta denar razporejajo, upravičeno ali ne. Logično je namreč, da je večja verjetnost, da je prihranek iz naslova bolniških in porodniških višji na MNZ, kjer je več kot 9000 zaposlenih, kot na MJU, kjer je zaposlenih 283, tako da tukaj že iz tega naslova s temi izračuni nekaj ni v redu. Zato je bolje ne nasedat tem številkam, temveč počakajmo n

  • graff 18:12 14.julij 2011.

    Prvo kot prvo, nujno je ukiniti povsem nepotrebno ministrstvo za Javno Upravo, drugo gospa Krebsova je pokazala iz kakega testa je in koliko obrazov ima, predvsem v primeru takoimenovanih policijskih dodatkov (cca 3,5 mil) do leta 2014, kar je enako ...prikaži več nič trošenju denarja, ki si ga je privoščila za svoje, za potrebe Grčije 380 mil, želznice 120 miljonov, NLB- brezno brez dna čez 250 miljonov.. Sicer pa ni skrivnost, MJU se napaja iz sredstev namenjenih za plače policicistov, ker denarja drugje sploh ni možno na tako galanten in pokvarjen način ukrasti, to je počel tudi Virant. Zato da so prikrili svoje umazane rabote so poslali v boj uslužbence carine, ki so se ne samo osramotili ampak tudi opekli kot že dolgo ne.Predlog nas davkoplačvelacev je praktično soglasen, takoj ukinimo to absolutno nepotrebnoo in prepotratno ministrstvo.

  • mima-šiš 08:15 14.julij 2011.

    Neverjetno, Krebsova je res za svoje poskrbela. Kot policist - specialist, 20 let policije, niti enkrat v življenju nisem dobil plačan povečan obseg dela. Delam od 14 do 20 ur na dan, povprečno gledano 220 ur na mesec. Poleg usposabljanj, ...prikaži več za katera si športno opremo kupujem sam. Pardon vso opremo si kupujem sam, pištolo mi je pa dala država, to je pa res. Aja, pa še faks imam, pa še kar nobenega napredovanja v plači. Sej z novim zakonom pa tudi nič ne bom dobil. Sicer pa, imam dost tega sr...a!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.